Bodyprotector air

Prijs: €299,00 | Geplaatst: do, 2012-03-01 15:02
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Met trots mogen wij u het nieuwste veiligheidsvest met de norm CE: EN13158/2009 aanbieden dat niet alleen geschikt is voor alle takken van paardensport, maar ook geschikt is voor vele andere doeleinden zoals gebruik op de weg en het werken op hoogte: schilders, glazenwassers, dakdekkers, schoorsteenvegers, reddingswerkers, skiërs, enz.

Het vest is gemaakt van zeer sterk Nylon/polyester, doch licht en luchtig en heeft verstel mogelijkheden in uw middel om de pasvorm verder te verbeteren. Het vest is niet stijf, maar draagt lekker soepel als een bodywarmer.

Dit vest is het nieuwste op de markt en onderscheidt zich o.a. door de eenvoudige wisseling van de CO2 cilinder, geen gereedschap nodig, de lage trekkracht om de cilinder bij gevaar eventueel handmatig in werking te stellen, en natuurlijk de scherpe prijs. Bovendien heeft het vest twee fijne ruime zakken en een borstzak.

UNIEK: Het vest heeft tevens de mogelijkheid om met de mond opgeblazen te worden. Dit bespaart u enorm op cilinders b.v. bij het beleren van paarden of voor gehandicapten.

VEILIGER:Op dit moment verkrijgbaar in geheel zwart. Voorjaar 2012 ook in Neon geel.

Een groot voordeel van déze vesten is dat ze niet automatisch na korte tijd leeglopen, dat is namelijk niet altijd wenselijk. O.a. Voor de gehandicaptensport, zij kunnen met een vol vest opstappen.

 Twee andere voorbeelden: zorg voor het opstappen bij het beleren van (wilde) paarden dat het vest vol is vóór u opstapt, hierdoor wordt het beleren van paarden veel veiliger. Gevallen na een sprong en u moet de oefening afmaken? Laat het vest dan vol en stap opnieuw op. U bent beter en langer beschermd en u voelt zich ook veel veiliger. Het vest geeft opgeblazen nog voldoende bewegingsruimte. Ook is het erg belangrijk dat de kraag voor de stabiele houding na een val vol blijft.

Het vest wordt gekoppeld met een veiligheidskabel aan zadel, motorvoertuig, ladder of hoogwerker. Het blaast zich bij een ruk van slechts 10 kg in een fractie van een seconde op, d.m.v een CO2 cilinder. Door de ruk laat de kogel in de cilinder los en vult de airbag zich. Hierdoor is het vest ook direct ontkoppelt van de bevestiging en blijft u nergens aan hangen. Het geluidje dat u hoort is een zeer kort licht sissend geluid zonder knal. Eenmaal opgeblazen biedt het vest bescherming op de rug van nek tot onderrug, schouders en de ribbenkast. Het vest loopt leeg zodra u de cilinder los draait.

Het vest kan opnieuw worden gebruikt door het plaatsen van een nieuwe cilinder met toebehoren. Een cilinder kan niet opnieuw worden gebruikt/gevuld.

Het vest kan vanzelfsprekend gepast worden. Dit kan volgens afspraak.

Bestellingen gaan via www.naturalsupplies.nl en voor vragen kunt u terecht via info@naturalsupplies.nl

 

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina