opfok en pensioen stal in midden frankrijk

Prijs: €110,00 | Geplaatst: wo, 2024-05-22 19:23

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Wie zijn wij:

Wij zijn Jeff en Lisette en hebben ons 4 jaar geleden geinstalleerd op onze boerderij in het noorden van de Haute Vienne. Een groene, heuvelachtige regio in het midden van Frankrijk. Naast onze 450 schapen huisvesten wij een kleine kudde melkgeiten, een paar melkkoeien en een aantal paarden. Graag willen wij de luxe die we onze paarden bieden ook delen met andere paarden. Jeff heeft een paardenopleiding gedaan en 10 jaar op maneges en stallen gewerkt dus er is zeer veel ervaring aanwezig.

Wat bieden wij:

24/7 buiten op de wei in kuddeverband  met gevarieerde leeftijden met dagelijkse controle. Onze weides zijn allemaal meerdere hectares groot en voorzien van diverse natuurlijke schuilmogelijkheden. De begrazing is zeer gevarieerd met diverse soorten gras en kruiden. In de periodes dat er niet voldoende gras beschikbaar is word er onbeperkt hooi van eigen land bijgevoerd.
Uiteraard mag je altijd op bezoek komen, sturen we regelmatig foto(s) en kan je het wel en wee van de kudde volgen via onze Facebook pagina.

Prijs: € 110,-- per maand (prijs geldig t/m 31-12-2024)

 

Tegen kostprijs doorberekend:

Ontworming
Bekappen
Brok
etc.

Contact opnemen kan via PB, Whatsapp, SMS of mail (reumerman.lisette@orange.fr)

locatie: 87210 saint sornin la marche, Frankrijk

Vor meer info over onze boerderij en ons kun je ook kijken in ons topic: https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=34&t=1818986&start=7275
Of kijk op onze FB pagina https://www.facebook.com/share/bvx6u8ZFpbnJWb46/

Registreer en log in om contact op te nemen met lizy29.
↑ Naar het begin van de pagina