Ontzettend lieve choco Labrador voor boerderij of groot erf

Prijs: €0,00 | Geplaatst: za, 2023-06-03 22:24
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ontzettend lieve mensenvriend zoekt een fijn plekje op een boerderij of bij iemand die bekend is met honden die uit kunnen vallen naar andere honden. Hij gaat dan springen, trekken, blaffen en helemaal uit zijn dak, eerst met de staart tussen de poten, maar nu boos en aggresief. Hij is erg groot en sterk op zulke momenten, dus je moet wel stevig in je schoenen staan met eventuele wandelingen. Wij wandelen nu nog wel af en toe met hem, maar hij is buiten het hek echt niet gelukkig, vooral dus omdat hij andere honden echt niet leuk vindt. Thuis is hij helemaal zichzelf.

Wij hebben hem opgevangen als 6 maanden oude pup die niet gesocialiseerd was met andere honden en alleen zijn huis en kleine tuin kende (hij zat zo'n 9 uur per dag alleen). Hij is nu inmiddels 1 jaar en 2 maanden oud. Hij luistert goed, is een echte knuffelkont en hij speelt graag met zijn oude t-shirts met knopen erin en gaat graag achter zijn balletjes aan. In huis gaat hij graag op onderzoek uit en na het werk op het erf waarbij hij lekker achter mij aan loopt en rondloopt of speelt, gaat hij lekker rustig slapen. Hij kan zichzelf prima vermaken binnen. Soms moet je wel even tegen hem zeggen dat het klaar is als hij elke 5 minuten een nieuw speeltje komt aanbieden. Dan is het ook goed en gaat hij slapen of zelf spelen.

Grote pony's/paarden/koeien heeft hij respect voor. Kleine pony's mogen graag achter hem aan rennen en met hem spelen. Hij rent dan keihard voor ze weg zodat ze achter hem aanrennen. Mocht de pony geen zin hebben is het ook goed en gaat hij wat anders doen.

In huis en op ons erf is hij de meest geweldige hond die je kunt wensen. Hij is zindelijk en hij kan alleen thuis blijven, mits hij in de bench ligt, anders gaat hij slopen (puber he :+). Ook binnen super lief voor alle mensen, groot en klein, jong en oud. Hij is een tikkeltje onderdanig, leert snel en bij vreemden aan het hek precies waaks genoeg. Hij was enorm bang toen wij hem kregen, maar dit is er nu wel uit, behalve bijvoorbeeld bij stemverheffingen, dan duikt hij in elkaar. Wij denken dan ook dat hij bij zijn vorige huisje geslagen is. Hij is enorm enthousiast zoals een jonge Labrador hoort te zijn en altijd blij. Lief voor onze katten en paardjes en nee is nee bij corrigeren. Hij kende normale dingen niet. Vlaggen, vuilcontainers of vrachtwagens, hij vond het maar rare enge dingen. Dit hebben we er gelukkig helemaal uitgekregen.

Wij zoeken een boerderijtje voor hem omdat wij zien dat hij daar het beste tot zijn recht komt en wij zoeken een nieuw huisje voor hem ivm onzekere medische molen van mijzelf waardoor ik hem nu, maar ook in de toekomst niet meer het huisje en de aandacht kan geven die hij wel nodig heeft, namelijk een stabiel huisje en baasjes die net zo actief kunnen blijven zoals hij. Of die hem lichamelijk aankunnen met de spannende wandelingen buiten het erf.

Hij woont nu samen met onze stabiele oudere teef (liever lui dan moe typje en ontzettend sociaal met andere honden) en dit gaat vaak goed. Hij blijft alleen ook bij haar wel continue de grenzen opzoeken en dit loopt dan uit in ruzie. Dus het liefst een huisje waar geen andere hond aanwezig is, ook zodat hij zijn mensen voor zichzelf heeft. Het liefst volgt hij zijn baasjes de hele dag op het erf en ligt hij binnen lekker bij je voeten of op zijn stoel te slapen.

Ik heb de advertentie zo eerlijk mogelijk gemaakt en ik hoop dat iemand zich geroepen voelt om hem zijn droomhuisje te geven. Hij heeft het zo verdiend. Hij kan er immers ook niks aan doen dat het met mij niet goed gaat. 

Dus, zoek jij een enorm lieve knuffelige hond voor op de boerderij? En hoef je niet perse te wandelen (op plekken waar andere honden zijn), omdat hij bij jullie al lekker op het erf kan struinen en zichzelf mag zijn? Of kun jij hem verder oppakken met de heropvoeding en socialisatie buiten het erf? Twijfel dan niet en stuur even een berichtje. Je zult er echt een hele fijne vriend aan overhouden die altijd blij is je te zien en die enorm baasgericht is. 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina