Alminuim 2 paardstrailer Bockmann 1994 opknapper

Prijs: €1.500,00 | Geplaatst: do, 2023-06-01 13:38

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Een zeer degelijke paardentrailer die nog wat liefde vraagt en dus werk heeft!  Ik ga niet meer op pad en deze staat nu als opslag. Maar is eigenlijk zonde zeer goede trailer. Die alleen wat tlc en beetje inversteer vraagt. Lees tekst goed!

LET OP: trailer vraagt nieuwe as. Onderstel verder nog in goede staat! Enkel vervangen as. Omdat in België een andere type as niet mag voor keuring dan orginele en de leverancier abl niet meer. In Nederland mag je wel andere as stekken en valt prijs mee!

Onverslijtbare Alminuim 2paardstrailer van Bockmann bouwjaar 1994. Gewicht 980 kilo leeg. Klapramen zijkant met tralies voor. Oploopklep met rubbermat en houten latten. Zijdeurtje met slotje en extra sluithaak buitenkant.

De trailer heeft tussenschot zonder zeil in midden. Ook nog 2 lange buizen voor vervoer paard zonder tussenschot.

Vernieuwde houten bodem met nog niet verlijmde rubbermat zodat je bodem kunt zien. Zijwanden binnenkant hebben lijmresten van oud rubber. Nieuw rubber erop is het weg.

Vernieuwde verlichtingsboom. Aankoppeling en handrem en neuswiel zijn in orde zijn vernieuwd geweest. Banden zijn nog in zeer goede staat! 

De polyester kap binnenkant heeft reparatie gehad op paar plaatsen tegen lekken. Is volledig waterdicht maar niet zo mooi zicht.  Buitenkant ooit x opnieuw geverfd maar wat droog krak in lak in stervorm.

Zit vernieuwde gaaszeiltje achterop voor ventilatie  in trailer. 

 Niet knapste trailer maar wel sterk en degelijk.

Nederlands papieren bij maar ook Belgische homologatie keuring. Is tot aantal jaar terug nog veel gebruikt en door Belgisch keuring gekomen. Heeft geen nummerplaten meer uit verkeer gehaald in België en Nederland. Dus zelf zorgen ophalen. 

 Geen haast staat nu nog als opslag plaats. Maar kan geld goed gebruiken onderhoud paarden. Doe een fijn bod en misschien is hij voor jou?

Te zien in Balen België. Hij is vuil van het staan. Niets raars mee.

1500,00 euro vraagprijs 

Registreer en log in om contact op te nemen met Almighty.
↑ Naar het begin van de pagina