10* huisje gezocht voor de liefste!

Prijs: 6000 - 10000 | Geplaatst: do, 2023-03-16 09:06

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
9 jaar
Stokmaat:
168 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Ja

Voor de perfecte match i.v.m. stoppen met de paardensport en dus met pijn in mijn hart:

Bijna 10 jarige NRPS merrie- Cocktail’s Whinny x Dutch Gold

Ik zoek voor haar een begripvolle nieuwe eigenaar die lekker met haar gaat genieten. Ze kan bovengemiddeld bewegen, is al veel gewend door schriktrainingen en is bovengemiddeld lief. Ik heb veel grondwerk met haar gedaan en niet veel gereden. Ze is braaf te rijden, maar heeft een zekere ruiter/amazone nodig met een zachte hand die haar de tijd en ruimte durft te geven om verder te ontwikkelen. Is in het verleden ook wel eens alleen langs de weg geweest en reageert niet op verkeer.

Ze is gezond zoals je kunt verwachten van een paard dat alle tijd heeft gehad om uit te groeien, waar rekening mee is gehouden en nooit overbelast is geweest.

Ze heeft op 4 jarige leeftijd een prachtig veulen gehad van Glock’s Total US (niet bij ons).

Het is voor mij heel belangrijk dat zij een geweldig lief baasje gaat krijgen die de intentie heeft om haar te behouden en lekker met haar wil genieten. Mensen met kennis van grondwerk hebben voor mij een pré. Iemand waar de sport niet voorop staat en waar zij op een kleinschalige stal veel buiten gaat komen heeft mijn voorkeur.

Denk jij een goede match te zijn, dan verneem ik graag jouw reactie. Op korte berichten als ‘vp’ of enkele vragen wordt niet gereageerd.

De vraagprijs is voor een goed huisje bespreekbaar. De richtprijs is €6900 voor deze prachtige en lieve merrie met veel potentie als maatje om mee te gaan genieten.

Contact graag via pb en daarna is er mogelijkheid tot appen/bellen.

Registreer en log in om contact op te nemen met Iebs.
↑ Naar het begin van de pagina