Merrie 7 jaar

Prijs: €6.500,00 | Geplaatst: zo, 2023-01-29 14:22
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
7 jaar
Stokmaat:
165 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja

Voor de liefste, gezelligste, grappigste, meest sociale en gevoelige merrie zoek ik de perfecte match. 

Ik heb absoluut geen haast met de verkoop

Ik heb haar gekocht als onbeleerde 3,5 jarige en heb haar zelf heel rustig ingereden, dit ging probleemloos, ze zit heerlijk, heeft een heel zachte mond, is niet te vlug maar zeker niet sloom. Ze heeft tijdens haar opleiding heel veel rustperiodes gehad, gewoon omdat ik dat super belangrijk vind voor een jong paard. Buitenritten vindt ze heerlijk, ik heb dat wel altijd samen met een ander gedaan. Ze kan spanning opbouwen tijdens het rijden, vooral in de bak. Ze gaat dan wat 'sluipen' of stilstaan, ze heeft hij mij nooit gebokt of gesteigerd. Wel wilde ze eens een sprintje trekken maar door haar zachte mond was de rem er binnen enkele meters. 

Ik zoek iemand die paarden begrijpt, die zich verdiept in de taal die een paard spreekt, geen 'ze mot 't maar doen' iemand. Ik zie aan haar dat ze het heerlijk vindt 24/7 buiten te staan, dit zie ik ook graag terug bij haar nieuwe thuis.

Ik verkoop haar omdat ik voor mijn werk paarden rijd, ik haal daar veel voldoening uit en ik merk datik haar alleen rijd als ik nog tijd over heb en dat is te weinig. 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina