Allround ruin zoekt 5 sterren huis

Prijs: €4.500,00 | Geplaatst: do, 2023-01-26 18:13

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
13 jaar
Stokmaat:
165 cm
Kleur:
Schimmel
Discipline + Niveau:
SpringenBasis
Stamboekpapier:
Nee

**For ever home gezocht**

Naam: Julius

Geslacht: Ruin

Ras: onbekend

Schofthoogte:1,65

Geboren:2010

Met heel veel pijn in mijn hart zoek ik een for ever home voor mijn maatje julius.

Julius is een knappe en lieve schimmel ruin van 1,65 hoog.Deze grote vriendelijke reus heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven, Dit maakt dat hij niet geschikt is voor een beginnende of onzekere ruiter.

Juul is dol op springen, hier doe je hem echt een heel groot plezier mee hij is met springen dan ook enorm voorwaarts. Ook is juul dol op grondwerk/buitenritjes en loswerken/vrijspringen,Echt een allround paard dus.

Ik denk dat hij ook wel een heel goed coaching paard zou kunnen zijn.Dressuur daar in tegen vind hij minder leuk en dit kan soms uiten in een bokje,Hierbij is vertrouwen en een band opbouwen echt van belang.

Bij de hoefsmid is hij braaf maar soms heeft dit even tijd nodig om het vertrouwen te vinden. Juul gaat elke 6/7 weken naar de smid i.v.m corrigeren rechts achter.De vorige eigenaar ging veel op spring wedstrijd met de trailer, hij kent het wel maar is bij mij niet veel weg geweest met de trailer, hier moet nog even extra mee geoefend worden.

Zoals eerder vermeld heeft juul al veel meegemaakt hij heeft daarom tijd nodig om iemand te vertrouwen maar als je eenmaal zijn vertrouwen hebt zal hij voor je door het vuur gaan. Door zijn rugzakje is Juul een binnenvetter, dit kan zich uiten in het helemaal afsluiten en uit het niets "ontploffen" of juist zijn lijf vast zetten en niet meer willen lopen en spanning opbouwt op de poetsplaats. Iemand die sterk in zijn schoenen staat is wel van belang bij hem.

Ik zoek voor Juul iemand die hem elke dag de aandacht kan geven die hij verdiend en lekker afwisselend met hem aan de slag gaat.Toen ik Julius in 2020 kocht heb ik hem alleen klinische laten keuren, Hij mag ook röntgenologische gekeurd worden maar wel op kosten koper.

! Handelaren of manege's hoeven niet te reageren !

Registreer en log in om contact op te nemen met evita13.
↑ Naar het begin van de pagina