Ponykamp op de Veluwe

Prijs: teab | Geplaatst: zo, 2023-01-08 19:51

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ook in 2023 gaat Rijnstone Ranch (voorheen Sequioa Stables) weer ponykampen organiseren. Vind het je het geweldig om een hele dag (en zelfs de hele nacht) op een manege te zijn? Tijdens onze ponykampen ben je dan aan het juiste adres. In 2023 organiseren we in totaal 3 ponykampen. 2 data zijn gericht voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar, waarbij rijervaring niet nodig is (al is het natuurlijk wel handig) Tijdens deze kampen gaan we uiteraad lekker paardrijden. Maar ook leuke spelletjes (met en zonder pony's), een gezellige middag in het zwembad, bonte avond, kampvuur, disco en natuurlijk een keertje BBQ-en. En dit allemaal terwijl je blijft slapen op de manege, vlakbij de stallen. Wat wilt een paardengek nog meer?

Het andere ponykamp is gericht op tieners van 15 t/m 18 jaar. Met een minimale niveau van F6 (B proef) De lessen tijdens dit kamp zijn wat pittiger en we gaan minimaal 1x een lekkere buitenrit maken. Maar net als de andere kampen wordt het rijden afgewisseld door spelletjes (met en zonder pony's) zwemmen, bonte avond, BBQ en nog veel meer.

Dit jaar zijn de slaapkamers en wc/douche ruimtes volledig opgeknapt en vernieuwd.

Schrijf je snel in, want we hebben maar 16 plekken per kamp en deze zitten altijd snel vol!

Data:

16 t/m 21 juli, normaal ponykamp, nog enkele plekken beschikbaar

(7 t/m 14 jaar, geen ervaring nodig)

23 t/m 28 juli, tiener ponykamp, nog enkele plekken beschikbaar

(15 t/m 18 jaar, minimaal F6 niveau)

13 t/m 18 augustus, normaal ponykamp VOL VOL VOL

(7 t/m 14 jaar, geen ervaring nodig)


Prijzen:

Pony: €300-,

Paard: €350-, Als je groter bent dat 1.55 meter schrijf jezelf in voor paardenkamp. Wij hebben namelijk meer kleine paardjes (1.60/1.65) dan grote pony's.

Eigen pony/paard pensionklant: €250-,

Eigen pony/paard buitenaf: €300-,


Wie zijn wij?

Vlak voor de zomervakantie van 2022 is Sequioa Stables verkocht. In januari 2023 is de nieuwe naam van het bedrijf bekend gemaakt, namelijk RIJNSTONE RANCH. Het 1ste jaar is vooral gericht om het bedrijf op te knappen. Zo zijn er al diverse aanpassing gedaan aan het manegement en de stallen, ook is het terrein is flink aangepakt. Ten tijde dat deze advertentie, was er net begonnen met de slaapkamers van het kamp terrein. Alles is eruit en de stukadoors waren klaar met hun werk.

Maar nog steeds zijn wij een gezellige familie manege waarbij plezier voor ruiter en dier voorop staat. We willen graag iedereen de kans geven om op een leuke en veilige manier kennis maken met de paardensport. Maar ook de fanatieke (wedstrijd) ruiter kan bij ons vol aan de slag. Wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast hebben we de mooiste buitenritten omdat we direct aan de Veluwe grenzen. Kijk voor meer informatie op onze FB/instagram/tikitok, Rijnstone Ranch. Naast het engels rijden heeft tegenwoordig Jamie Verkerk, van Jamie Verkerk Western Horses haar stallen op ons terrein, en zal zij in 2023 diverse activeiten organiseren op het terrein van Rijnstone Ranch.

Je kan ook contact met ons opnemen via:Telefoonnummer: 0341–426426 (door de weeks tussen 14.00 - 16.00.   E-mail:info@rijnstoneranch.nl

Website is nog niet volledig af, maar wel al bezoekbaar: www.rijnstoneranch.nl

Registreer en log in om contact op te nemen met chamion.
↑ Naar het begin van de pagina