Bijrijdster aangeboden/verzorgpaard gezocht Hernen/Wijchen/N

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2020-04-22 22:04
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Mijn naam is Liselotte en ik ben 21 jaar. Ik ben momenteel opzoek naar een verzorgpaard/pony waarop ik wat nieuwe avonturen kan maken.

Van kleins af aan heb ik altijd op de ponys van vrienden van ons gereden, ben ik naar de pony club gegaan en een paar wedstrijdjes gereden (dressuur en springen) In 2012 heb ik mijn eigen paard gekregen en sinds dien ben ik altijd met paarden bezig geweest. Helaas is mijn paard 2 jaar geleden overleden aan koliek en mis ik het paardrijden enorm.

Ik vind veel dingen leuk om te doen, dressuur, springen, cross en wat  lol met je knol kan er allemaal wel bij. Ik sta ook open voor vrijheids dressuur en andere disiplines (western paralleli etc)

Ik heb al een tijdje niet meer kunnen rijden, dus het zal even wennen zijn, maar ik ben niet snel bang voor paarden en een pitter paard maakt mij ook niet zoveel uit, dat was mijn eigen paard namelijk ook. Ook vind ik het zeker niet erg om wat klusjes te doen. Ik ben zelfstandig en ik ben ook zeer zuinig op spullen.

Momenteel zit ik in mijn laatste leerjaar van mijn opleiding (Mediavormgeving) en ben ik aan het kijken voor een vervolg opleiding. Momenteel heb ik daardoor veel tijd en kan ik lekker aan de slag. Wel loop ik nu nog stage en zal ik vooral in de ochtenden/avonden en in het weekend kunnen. 

Ik ben 1.75 lang en weeg 73 kg, mijn voorkeur gaat daarom uit naar een paard maar misschien kan een grote D of E pony ook nog. Ook ben ik in bezit van een auto dus ik zoek in omgeving Hernen/wijchen/nijmegen/bergharen

Als je vragen hebt hoor ik het graag!

Liselotte

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina