Gesloten.

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2018-08-27 15:11
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik heb onderhand een bijrijdpaard gevonden.

Omgeving Vught, Oisterwijk, Boxtel, Helvoirt, Esch, Haaren. Tilburg-Den Bosch.

Ik ben Julie, ik ben 18 jaar oud en begon met rijden toen ik 7 was. Ik ben op de manege gestopt toen ik 15-16 was en heb toen een bijrijdpaard gevonden. Ik heb altijd verzorgpony's gehad en heb nu zelf 2 shetlanders.
Helaas verhuisde mijn bijrijdpaard en werd het me te ver reizen. Was een leuke pittige 12-jarige grote tuiger merrie. Toen heb ik nog een jonge draver bijgereden waar ik het goed mee kon vinden, maar met de eigenaresse klikte het niet goed.

Ik rijd graag recreatief en afwisselend, ik heb geen wedstrijdambities. Lid worden van een dichtbijzijnde ponyclub is geen probleem en ik zou erg graag meer leren. Mogelijkheid tot lessen nemen zou fijn zijn. Bosritten vind ik heerlijk, ik heb een grote interesse in academische/klassieke dressuur en een sprongetje zo nu en dan doe ik graag. Ik vind het belangrijk dat er een klik is met het paard en met de eigenaar. Ik ben niet bang aangelegd en sta open voor nieuwe dingen. Ik heb een tijdje gemend met mijn verzorgpony's en heb mijn eigen shetlandmerrie voor de kar beleerd, dus als het paard is ingespannen, ga ik graag mee op de wagen. Groomen op menwedstrijden heb ik een tijdje gedaan en dat vind ik ook leuk om te doen. Ik sta ook open om western te leren rijden.

Ik ben 1.71 lang en vrij smal. Ik pas dus op bredere pony's zoals Haflingers, maar ook grotere paarden rijd ik graag. Mijn voorkeur gaat uit naar een paard, maar ik geniet van alles dat op 4 benen loopt en hinnikt.

Ik doe momenteel 3 VWO vakken op de VAVO en heb dus best veel tijd over. Afhankelijk van hoe vaak nodig is, ben ik beschikbaar 2 tot 4 keer in de week. Ik ben zeker niet vies van klusjes en zal helpen mesten, omheinen, tuig poetsen etc. Ik kan afhankelijk van hoe ver van huis het paard staat, er naartoe fietsen, van het OV gebruik maken of zo nu en dan met de auto komen.

Ik ben het best bereikbaar via Whatsapp of sms naar 06 20980734. E-mail kan ook naar julieteerink@gmail.com.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina