Hij komt niet van mezelf af, maar ergens van het internet en is zo lekker!

Een heerlijke milde mexicaanse ovenschotel met verse groenten en tortillachips. Voor 4 personen. Je doet er ongeveer 35 min. over om hem te maken.
Ingredienten
400-500 gram gemengd gehakt
50 gram braadboter
2 uien
1 rode paprika
4 tomaten
1 blik maiskorrels
2 zakken tortillachips (ik had aan 1,5 zak ruim voldoende)
1 zak voorverpakte andijvie (was bij mij 1/2, anders paste het niet)
2 bekertjes (125 mililiter) creme fraiche
1 zakje geraspte kaas
1 zakje mexicaanse kruiden
Bereiding
*Snij de ui, paprika en tomaat in kleine stukjes.
*Braad het gehakt rul in de boter en voeg de ui toe.
*Voeg na enkele minuten ook de paprika toe.
*Verdeel ondertussen een laag tortillachips over de bodem van een ovenschotel.
*Als het gehaktmengsel gaar is, verdeel dan ongeveer een derde van de *chips over de bodem van de schaal.
*Verdeel vervolgens de helft van de tomaten over het mengsel en daarover de helft van het blikje mais.

*Verdeel over de andijvie 1 bekertje creme fraiche. (Dit is best lastig, de andijvie plakt aan de lepel met creme fraiche



*Zet de schotel ongeveer een kwartier in een voorverwarmde oven van 225 graden en.. eet smakelijk!
