Ingrediënten:
1 groot en 1 klein pakje Mon-chou
1 pak Bastogne koeken
3/4 pakje roomboter (ongezouten)
1/4 ltr slagroom
bastaardsuiker
blikje taartvulling
Verder heb je een springvorm en bakpapier nodig.
Verkruimel de bastogne koeken (echt helemaal fijn) en smelt de boter, meng het daarna door elkaar zodat je een egale massa hebt.
Leg daarna een stuk bakpapier op de bodem van de springvorm (dan laat de taart goed los van de bodem)en laat de koek/boter massa in de spingvorm lopen,
Stijk het met de achterkant van een lepel glad.
Klop nu de Mon-chou met bastaardsuiker los en klop de slagroom met bastaardsuiker stijf (gewoon zoveel suiker als je zelf lekker vind).
Spatel daarna de Mon-chou en slagroom door elkaar tot het egelae maas is en stort het boven op de koek/boter maas in de springvorm en strijk het ook glad.
Nu nog de inhoud van het blikje taartvulling er bovenop en het een nachtje in de koelkast laten staan.
Eet smakelijk
