taart bodem van 20 cm doorsnee
vulling
2 kleine rijpe bananen
1 mango, in plakjes
3 1/2 el maïzena
50g rietsuiker
3 dl sojamelk
1,5 dl koksmelk
1 tl vanille -extract
geroosterd kokosshaafsel, ter garnering
1) Snijd de banaan in plakken en verdeel de helft met de helft van de stukjes mango over de taarbodem.
2) Meng de maïzena en de suiker in een pan. Schenk langzaam de sojamelk en de kokosmelk erbij en roer. Verhit het mengsel al roerende op laag vuur en kook het tot het indikt.
3) Voeg het vanille-extract toe en giet het mengsel over de vruchten
4) Verdeel de rest van het fruit en geroosterde kokos over de taart. Laat de taart 1 uur in de koelkast afkoelen.
ik heb ze zelf nog niet gemaakt maar kwam het dit ergens tegen en het lijkt me super lekker

dus iemand die het voor mij maakt, ik wil weten of het gelukt was en of het lekker was
