
Benodigdheden:
voor de massa:
*4 blaadjes witte gelatine
*60 gr suiker
*2 eierdooiers
*1 el citroensap
*1 el sinaasappelsap
*2,5 dl slagroom
*2 el frambozenlikeur
*200 gr (diepvries)frambozen
de bodem en het smeersel wat erop moet
*bisciuttaartbodem(kant en klaar te koop)
*40 gr suiker
*3 el water
*1 el frambozenlikeur
*4 dl slagroom
Bereiding:
Steek of snijd uit de bodem een cirkel ter grootte van de diameter van de kom.
Week de gelatine zoals op de verpakking staat. Sla de slagroom stijf.
Doe de suiker, de eierdooiers, het citroen en het sinaasappelsap in een kom en klop deze met een garde au bain marie totdat er een romige massa is ontstaan. Haal de kom uit het water en klop hem koud.
Druk de gelatine uit, los hem op en meng het met drie eetlepels van de massa. Voeg het vervolgens bij de rest en roer goed door. Schep de slagroom met de eetlepel frambozenlikeur door de massa.
Schep er vervolgens de frambozen doorheen(een mooie bewaren voor de garnering

Dit alles in een met koud water afgespoelde bolle kom (1 liter) doen.
voor de bodem
Breng de suiker met het water aan de kook en voeg de likeur toe. Drenk de bodem hierin en leg hem bovenop de massa.
2 uur laten staan op een koude plaats
Na 2 uur, de kom kort in heet water zetten en de pudding op een bord storten.
De 4 dl slagroom stijf kloppen en bestrijk de pudding hier mee(wel mooi glad maken he

Dan garneren met de overgehouden framboos.
Het is echt heel lekker, dat vonden de mensen waarvoor ik het heb gemaakt(nml voor een feestje) ook want hij was zo op


Voor degenen die het eens willen proberen, succes en smul ze

Als je vragen hebt hoor ik het wel
Ps. Ik heb dit desert trouwens gemaakt met aardbeien ipv frambozen. Kan makkelijk, je hoeft alleen de frambozen en de likeur te veranderen
