Tim Lips naar CHIO Aken, Jill Huijbregts meldt zich af

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14043
Geregistreerd: 20-04-16

Tim Lips naar CHIO Aken, Jill Huijbregts meldt zich af

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 03-07-18 22:16

Bokt.nl / KNHS
Eventing

Afbeelding
Tim Lips en Bayro. Foto door Marjoow

Eerder werd al bekend welke Nederlandse deelnemers in actie komen tijdens het CHIO van Aken dat van 13 tot en met 22 juli plaatsvindt. Inmiddels zijn er wat kleine wijzigingen doorgevoerd in de Nederlandse afvaardiging die naar het topconcours in Duitsland gaat.

Oorspronkelijk zouden er geen Nederlandse eventingruiters van start gaan in Aken, maar na zijn goed optreden in de CCI4* in het Duitse Luhmuhlen heeft Tim Lips besloten toch naar Aken te gaan. “Het was eigenlijk niet de bedoeling om naar Aken te gaan, maar Bayro kwam zeer fit terug uit Luhmuhlen en na een grondige check door de dierenarts, zoals we altijd doen na zware wedstrijden, hebben we besloten toch te gaan. Aken is een prachtige wedstrijd, ik kijk er naar uit om daar van start te gaan.” De eventing vindt plaats van op 21 en 22 juli.

Bij de U25 dressuur heeft Jill Huijbregts zich af moeten melden, haar startplaats wordt ingenomen door Geert Hofland met zijn paard Oswin. Eerder liet voltigeur Carola Sneekes al weten dat ze niet naar Aken ging. In de CDI4* verdedigen KNHS Talententeamlid Denise Nekeman en Madeleine Witte-Vrees (die ook in de CDIO5* start) de Nederlandse vlag.