Met mijn afwezig hoofdje heb ik in plaats van kookroom, vloeibaar boter gebruikt... (Vraag me niet hoe ik het voor elkaar gekregen heb, ik weet het ook niet )
Aangezien het al ‘te laat’ was, heb ik mijn gerecht afgemaakt in de hoop het toch te eten is...
Het gaat om een ovenpasta ham kaas van Knorr
Tja, wat denken jullie wat er gaan gebeuren? Over 30 min weet ik het
Dat wordt ranzig vet denk ik Ik eet de ovenpasta ook graag en volgens mij bindt de kookroom de saus. Denk dat het dus erg vettig on ongebonden wordt. Ben wel benieuwd, laat je het even weten?
Een mooi moment om die rommel de deur uit te doen en voortaan gewoon slagroom en/of roomboter te gebruiken. Smaakt minstens net zo goed en je vergist je nooit meer. Ik hoop voor je dat het nog te eten is, maar ik vrees ervoor.
Jindai
Berichten: 1889
Geregistreerd: 11-11-12
Geplaatst: 23-04-18 19:00
Sorry TS
Volgens mij wordt het gewoon een enorme vette drab, ik zou alvast iets gaan bestellen.
Melewel94
Berichten: 1604
Geregistreerd: 15-02-15
Woonplaats: Lommel
Geplaatst door de TopicStarter: 23-04-18 19:01
Ik gebruik normaal altijd olijf olie voor te bakken, maar aangezien je bij die ‘zakjes’ bepaalde spullen ‘moet’ hebben heb ik dat laatst eens meegenomen... en ja, een foutje is snel gebeurd zoals je kan zien
biggirl
Berichten: 1378
Geregistreerd: 02-10-13
Woonplaats: zuid-limburg
Geplaatst: 23-04-18 19:03
haha geweldig ben benieuwd !
alhoewel ik denk dat het niet zo lekker zou smaken