Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
beatje schreef:En ik denk dat je nu mooi kan meeliften op de hype van koolhydraatarm .
Xyris schreef:@NatasjavE, we zijn in de eerste plaats een brasserie, van daaruit is de catering ontstaan met bijbehorende kwaliteit. Dat is ook wat onze huidige klanten verwachten van ons en zullen we ook zeker voortzetten. Vlakke smaken zijn bij ons gelukkig niet van toepassing!
Ik ben inderdaad al wezen kijken naar turks en marokkaans, maar ook skandinavisch, engels, frans en nog wat andere zaken. Ik vind het heerlijk om dat allemaal uit te zoeken! Thais en koreaans nog niet naar gekeken maar is geen gek idee .
Sheran schreef:Nogmaals, in aansluiting op de anderen, echt meer vegetarische of veganistische opties. Met minimale aanpassingen kunnen sommige gerechten dat al worden, en ook vleeseters eten vegetarische dingen! Soms staan er dingen op tafel waarbij ik denk: waarom zit hier nou in vrédesnaam vlees doorheen. Totaal onnodig eigenlijk, en veel meer mensen kunnen het eten als het er niet in had gezeten. Zo ook bijvoorbeeld bami met groenten... In oestersaus. Aardappels in room... Met hele kleine stukjes spek.