Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
idinn schreef:Wel altijd bijzonder dat mensen tegenwoordig gelijk maar alles op twitter gooien etc. Ipv gewoon even contact op te nemen met de verkoper/fabrikant..
TurdusMerula schreef:Ja, dat zou niet mogen gebeuren, maar het lijkt me ook niet echt een wereldramp ofzo. Je vlees komt van een dier...
Ik vind het ook niet heel netjes om dat op Twitter te melden, neem eerst contact op om te kijken of je eruit komt met het bedrijf zelf? Maar misschien ben ik daar ouderwets in...
Verder lijkt het me alleen maar goed Nederlandse bedrijven te hebben hiervoor. Is toch onzinnig dat dat uit het buitenland gehaald wordt...
spatter schreef:Ach dat stukje huid zal heus wel dezelfde behandeling gehad hebben als het vlees, kauwt alleen wat minder
Zolang het nog paardenhuid is die je in de paardenworst tegen komt..
Heleennn schreef:TurdusMerula schreef:Ja, dat zou niet mogen gebeuren, maar het lijkt me ook niet echt een wereldramp ofzo. Je vlees komt van een dier...
Ik vind het ook niet heel netjes om dat op Twitter te melden, neem eerst contact op om te kijken of je eruit komt met het bedrijf zelf? Maar misschien ben ik daar ouderwets in...
Verder lijkt het me alleen maar goed Nederlandse bedrijven te hebben hiervoor. Is toch onzinnig dat dat uit het buitenland gehaald wordt...
Ja precies dit. Vandaag in AH geweest, en echt jongens, ik wist niet wat me overkwam. Aardbeien uit Egypte, Mango's uit Brazilië, rode bessen uit Chili, kiwi's uit Italië,... Ongelooflijk. En het ergste is dat het allemaal als zoete broodjes over de toonbank gaat. Denken mensen dan echt niet na over de gevolgen dat hun koopgedrag heeft? Worst uit Ierland is al helemaal belachelijk! Dat hebben we hier toch ook gewoon? En seizoensgebonden eten zou de nieuwe norm moeten zijn. Net zoals het vroeger ging. Ik denk dat we heus wel een winter zonder besjes en mango's kunnen.
eldora1 schreef:Dit kan nooit in een Nederlandse slachterij geweest zijn. Hier in Nederland hebben we namelijk 0 tolerantie. Tijdens het slachten lopen er een aantal keurmeesters die kijken of alles goed verloopt. Omdat er nul tolerantie is moet er heel schoon geslacht worden. Als er bv een plukje wol of haartjes op het vlees zijn gekomen, word dat stukje vlees weg gesneden. Als je het met water zou doen bv kan het nog veder over het vlees komen. Ze zijn hier dus echt heel streng en dat is maar goed ook! Ook voor de dieren. Wat. Werken hier snel en hygiënisch. Kan je in andere landen niet zeggen. Vin het dan ook altijd onzin om vlees uit het buitenland te halen. Dierenwelzijn is daar nou niet echt geweldig