[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Anoniem

[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-07-15 11:28

De maand juni is voorbij gevlogen en geëindigd met heerlijk weer. In juni zijn er een aantal wisselingen geweest binnen het team en is ook de eerste vraag gekomen in het rubriek 'vragen van bokkers' waar Goldenarrow uitgebreid antwoord op geeft.
Ook is er een grote verandering gekomen bij de privéberichten, lees hier meer informatie
[FZ] [Dienstmededeling] PB en Instellingen ook op Bokt5 - test


Inhoudelijk

Forum
Op JI is de lijst met beschikbare juryleden weer geüpdate.
De wedstrijdsecretariaten kunnen hier op zoek naar juryleden. Vergeet zeker niet om ook de andere provincies te bekijken want diverse juryleden zijn bereid om wat verder te reizen om wedstrijdruiters verder te helpen met hun deskundig commentaar op de dressuurproeven of springparcoursen!
Ben je Bokker en gediplomeerd jurylid van de KNHS en/of FNRS, dan kun je je altijd opgeven voor deze lijst.


Nieuwsredactie
De nieuwsredactie zal in het volgende BBB weer wat melden.


Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust, de BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC, zullen zij weer berichten plaatsen.


Wiki
Afgelopen maand is er in de Wiki vooral gewerkt aan wat zo mooi heet 'de puntjes op de i' zetten bij veel artikelen. Banjer heeft hier een grote rol ingespeeld: een groot aantal artikelen heeft zij aangevuld of de spel/stijlfouten uit verwijderd. Zo is het artikel over het ruiterbewijs aangevuld en zijn de artikelen over luchtzuigen en baarmoederontsteking weer helemaal taalcorrect. Bedankt! Bokker Splashislief heeft een aantal updates gedaan over de verschillende eventingwedstrijden die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden. Verder willen we ook Marlies1 bedanken voor haar werk aan het artikel over de mensport.



Beleid
Met het hele team denken we al geruime tijd na om Bokt voor iedereen en zo fijn mogelijke plaats te laten zijn. Een plaats waar we op een gezellige en nuttige manier over paarden (en soms ook andere zaken) kunnen praten en waar de nodige informatie uitgewisseld wordt. Stilstand is achteruitgang, vandaar dat we onze manier van handelen intern teambreed tegen het licht blijven houden en verbeteringen door proberen te voeren zodat Bokt voor ons allemaal een aangename plaats blijft. Daarbij maken we niet alleen gebruik van onderlinge kennis en ervaring binnen het team, maar we nemen daarin ook zeker jullie meningen mee. Jullie meningen komen regelmatig voorbij in bijv. de enquêtes en op FZ (Forumzaken) en waar mogelijk proberen we daar ook wat mee te doen. Het zal niet altijd direct zichtbaar zijn en helaas is ook niet elk idee uitvoerbaar, maar we streven er naar om altijd zo gebruikersvriendelijk mogelijk te handelen en we zullen ons hier ook de komende tijd mee bezig blijven houden, waarbij een grote focus ligt op de sfeer op Bokt.nl.


Team

Wijzigingen
Het hoofdmodteam heeft deze maand een wijziging ondergaan. Na 4 jaar hoofdmodschap heeft Neonlight het stokje doorgegeven. Gelukkig blijft Neonlight nog wel actief in het groen als gewone mod. Wij willen haar ontzettend bedanken voor alles wat ze in de afgelopen jaren voor het hoofdmodteam gedaan heeft!
Neonlight wordt opgevolgd door Angela. Zij neemt de taken van Neonlight over en weet al wat haar te doen staat, want in het verleden is zij ook al hoofdmoderator geweest. Welkom terug, Angela!

Ook de BZC heeft versterking gekregen van een oude bekende, nl. SusanH. Welkom terug in het oranje!

Vertrek...
Een drietal mods heeft op dit moment een modbreak. Het gaat om Hilli, Dreamy en MaritB. We hopen ze binnenkort weer in het groen te mogen verwelkomen.

Nieuw
Het Wikiteam heeft versterking gekregen van een oude bekende: Marieke_K was voorheen al Wikimod en is weer terug in het team. Marieke_K, welkom terug en heel veel succes!



Tips van het Team
In het volgende BBB komt er weer een nieuwe tip.

Ik heb een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je suggestie pb-en naar [***]



Vragen van Bokkers

Regelmatig komt de vraag voorbij hoe je op Bokt.nl foto’s kan plaatsen. Sinds korte tijd heeft Bokt daar een tool voor, namelijk de Bokt Upload. De Bokt Upload kan je vinden door op de knop ‘Nieuw antwoord’ te klikken.

Afbeelding

Hier zie je vervolgens het knopje ‘Versturen’, ‘Voorbeeld’, ‘Sla klad op’ en daarnaast ‘Upload’ staan. Als je op Upload klikt schuift er een stuk pagina uit waar je jouw foto’s kan uploaden. Hier kan je een bestand kiezen en op ‘save’ klikken. En vervolgens staat de foto die je wil uploaden in het rijtje met afbeeldingen. Door op de afbeelding die je wil laten zien te klikken komt deze automatisch met de juiste tags in jouw post te staan.

Afbeelding

Afbeelding

Je kan overigens nog geen foto’s verwijderen uit de Bokt Upload. Uiteraard komt deze functie er wel. Mocht je geen upload zien staan, dan zit je waarschijnlijk nog op de oude versie van Bokt. Om van de upload gebruik te maken moet je de nieuwste versie gebruiken, namelijk Bokt5. Dit kan je kiezen in je foruminstellingen.

Heb jij nog een vraag, pb deze dan naar goldenarrow.

Winged

Berichten: 33035
Geregistreerd: 28-12-05

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-07-15 11:35

Even een vraagje rondom de upload.... Op de officeversie zit deze knop er niet. Komt die er nog?

Seb8iaan

Berichten: 1833
Geregistreerd: 01-04-13
Woonplaats: Zoetermeer

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-07-15 12:05

Bedankt voor de update. +:)+
Het is altijd handig om alle veranderingen op 1 plaatst bij de hand te hebben en ook interessant om te zien wat er allemaal gaande is.

Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 48403
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-07-15 12:33

Bedankt voor de update :)

Ketaki

Berichten: 12030
Geregistreerd: 15-02-05
Woonplaats: dreamland

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-07-15 15:40

leuke update :)

Selena

Berichten: 5001
Geregistreerd: 02-08-12
Woonplaats: Amsterdam

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-07-15 23:45

Bedankt voor de update weer! :D

NathalietjeB

Berichten: 17288
Geregistreerd: 04-07-05
Woonplaats: ergens

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-07-15 10:51

Komt er ook een upload knop voor je bokt profiel??

Paisano

Berichten: 12586
Geregistreerd: 28-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-07-15 11:08

NathalietjeB schreef:
Komt er ook een upload knop voor je bokt profiel??

We zitten nu nog in een testfase, maar het is uiteindelijk wel de bedoeling dat de upload er ook voor je profile komt. :j

Shadow0

Berichten: 43505
Geregistreerd: 04-06-04
Woonplaats: Utrecht

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-07-15 11:19

Het uploadknopje komt in elk geval gauw bij het snel antwoorden en priveberichten. Ook bij het profiel zal het toegevoegd worden, maar omdat het profiel bewerken niet helemaal hetzelfde werkt als het schrijven van een bericht (daarom heb je bv ook geen opmaakknopjes, helaas) kan dat nog iets langer duren. Maar we willen het wel zo snel mogelijk toevoegen.

Over de officeversie hebben we het nog niet gehad, maar dat zullen we even overleggen.

TurdusMerula

Berichten: 23903
Geregistreerd: 09-04-05

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin juni

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-07-15 21:35

Het stuk over 'beleid' is totaal niet concreet, en dat is zonde als je daar actief mee bezig bent.
Hoe staat het met de communities? :)