Verona en de rest van de dag

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Sanne

Berichten: 940
Geregistreerd: 01-05-01
Woonplaats: Schenkeldijk, Hoekse Waard

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-07-01 14:22

Gisteravond zijn we op het land blijven slapen, zodat we de volgende dag gelijk naar de paarden konden gaan. Dus de volgende dag krijgen ze allemaal 1 appel(best een klus sinds dat ze natuurlijk 1 leider hebben enzo die wil natuurlijk alles inpikken en jaagt iedereen weg) heerlijk vinden ze dat.
Toen zijn we even gaan wandelen met Onix onze 1 jarige Witte herders hondje. Daarna kwamen we weer terug en zag ik Verona liggen dus ik denk ik ga er even heen effe kijken hoe het gaat met haar. Normaal laat ze geen mens in de buurt van haar komen als ze ligt dus ik loop voorzichtig.
Toen ze me zag ging ze wel rechtop liggen en bleef zo liggen. Ik ging voor haar zitten en begon haar te aaien, na een tijdje viel ze in slaap op mijn knieƫn(best wel zwaar zo'n paarden hoofd! *LOL* ) Toen ging ze weer helemaal languit liggen(dat is dus een overgave, een giga verklaring van vertrouwen!) dus toen ging ik tegen haar hoofd aan liggen en knuffelde. Ik was nog zo moe dat ik zo in slaap viel.

Ik werd ongeveer een uurtje later weer wakker van Onix die me aan het aflebberen was! Haha! Toen ik rechtop ging zitten deed Verona dat ook.

Toen kwam de baas van de Welsh Bianca die bij ons staat, ze ging haar neus insmeren tegen de zon. Daarna mocht ik Nina nog even doen en dat deed ik ook. Toen zei ze dat Verona ook een witte neus had, maar dat ik het niet hoefde te proberen ze gaat er dan als een jakko vandoor als ze die pot ziet. Maar ik denk wie niet waagt wie niet wint dus ik ging het proberen. En het lukt me gewoon in 1 keer, ik kon ook nog gewoon relaxed alles goed uitsmeren. Iedereen stond zowat met open mond naar ons 2e te staren. Vooral Arjan en Loes vonden dat Verona me wel heel erg vertrouwde. Verona vertrouwd mensen namelijk niet zo goed omdat haar echte eigenaar haar bijv iets vraagt en dat snapt ze dan niet en dan wordt de eigenaar boos en slaat haar dan. Daar wordt ze chagarijnig, schopperig en bijterig van. En iedereen is daar zo'n beetje bang van. Maar de eerste keer dat ik haar zag, gaf ze me toch al een beetje vertrouwen. En na deze ervaring ben ik helemaal Lovers van haar en zorg ik ervoor dat ze de nodige aandacht krijgt die ze verdient!

Verona is ook al veel minder afstandelijk, zodra ik haar roep komt ze en zodra ze me ziet gaat ze hinneken. Dat is toch ook echt lief om te zien! Haha! Lovers Schijnheilig *LOL* Kwijl Party!! Lachen Knipoog

Sirius_

Berichten: 10951
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-07-01 14:24

wat leuk, slapen op het weiland *LOL*
maar van wie is verona dan? stomme eigenaar zeg Boos! een paard straffen omdat die iets niet snapt Verdrietig

Sanne

Berichten: 940
Geregistreerd: 01-05-01
Woonplaats: Schenkeldijk, Hoekse Waard

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 04-07-01 14:40

Tja, ze doet dan bijvoorbeeld een kunstje die hij nog niet kent en als hij het dan niet doet of iets doet wat niet het goede is wordt ze echt boos en slaat ze hem. Echt zielig. Haar naam is Marianne en ze stalt hier Verona. Ze is er gelukkig niet zo vaak dus iemand ander rijdt haar, maar die is bang voor Verona, dus verona is dan echt de baas. En rijden, als ik eerlijk mag zijn, kan ze niet echt! Boos! ze kan een beetje staan zitten en zo. Maar verders ook niet echt veel Verona snapt haar hulpen niet dus gaat in staking. Ze laat hem bijv ineens remmen uit galop net zoals bij western maar op de verkeerde manier en ze zaagt hem letterlijk naar beneden en dan heeft het arme beestje de volgende dag last van zijn nek omdat ie niet ontspannen loopt <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif">