Hapjes: gemarineerde paprika en courgettes zelfgemaakte kruidenboter en pesto gegrillde knoflookgarnalen
Hoofdgerecht varkensrollade met citroen en saliebote, gepofte sjalotjes en knoflookr gepofte aardappelen met kruidenkaas tomaten uit de oven witlof met ham en kaas veldsla met appel en pijnboompitten
Na gegeleerde chocoladegebakschelpen met mascarpone en vruchten
(Irish) Koffie met bonbons
en tweede kerstdag gourmetten bij mijn schoonouders
Anoniem
Geplaatst: 24-12-02 02:12
Ooooh dat is niet vies .
Cassidy
Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend
Geplaatst: 24-12-02 02:44
En is dat dan één persoon die in de keuken staat, of nemen jullie allemaal een deel voor jullie rekening?
In ieder geval geen kalkoen of gans op tafel...dat is zo ontzettend veel, daar eet je drie dagen van...
Lielle
Berichten: 66255
Geregistreerd: 12-01-01
Geplaatst door de TopicStarter: 24-12-02 09:33
dit neem ik allemaal voor mijn rekening, op eigen verzoek trouwens. Veel ervan kun je al vooraf klaarmaken, dus de hoeveelheid werk valt wel mee.
Imker
Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01
Geplaatst: 24-12-02 11:51
Menu Eerste Kerstdag 2002
Aperitief:
Pasteitje met kippenragout
Hoofdgerecht:
Gourmet, van verschillende vis- en vleessoorten, waaronder ondermeer zalm, garnalen, biefstuk, runderhaas, speenvarkenshaasjes, varkensfilet, blinde vinkjes
Het hoofdgerecht wordt vergezeld van een palingsalade en een Franse salade met vruchten. Stokbrood met kruidenboter mag bij dit hoofdgerecht ook niet ontbreken
Nagerecht:
IJs met vruchtjes en slagroom
Dit is mijn kerstmenu, maar dat van jou ziet er inderdaad superlekker uit!!!
Lielle
Berichten: 66255
Geregistreerd: 12-01-01
Geplaatst door de TopicStarter: 24-12-02 12:59
en die van jou ook! Lekker luxe hoor
Kinta
Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht
Geplaatst: 24-12-02 13:28
Jammie, echt om van te kwijlen!
Wij eten:
Garnalentaartje
Honingkip (omdat we eens wat anders wilden dan biefstuk, varkenshaas etc.)