Tijdschema aanlevering verrichtingsonderzoek tuigers bekend

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 14177
Geregistreerd: 20-04-16

Tijdschema aanlevering verrichtingsonderzoek tuigers bekend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-10-20 16:28

KWPN.nl
Fokkerij

Afbeelding
Macho tijdens de KWPN Stallion Show 2020. Foto: Marjo


14 en 28 september zijn de aangewezen tuigpaardhengsten door hun rijder in tuig voorgesteld aan de hengstenkeuringscommissie. Beide keren heeft de hengstenkeuringscommissie de hengsten kunnen zien en feedback meegegeven. Dinsdag 13 oktober a.s. vindt de aanlevering van het verrichtingsonderzoek plaats.

Zes hengsten staan op de startlijst voor aanstaande dinsdag, waar zij na een individuele presentatie in tuig en een klinische keuring te horen krijgen of zij een stal op het KWPN-centrum mogen innemen. Bij de beide keren voorrijden werd een verrichting gevraagd die bijna gelijk is aan die van de alternatieve IBOP. Hierdoor kan de hengstenkeuringscommissie niet alleen de showdraf, maar ook zaken als de stap, gehoorzaamheid en trainbaarheid en natuurlijke aanleg goed beoordelen. Ook bij de aanlevering volgen de hengsten de gevraagde verrichtingen.

Maximiano I&S (v.Baarzens Jagerszoon), Maestro (v.Imago HBC), Macho (v.Indiana), Milan (v.Indiana), Magnifiek (v.Idol) en Magistraal (v.Icellie) zijn de zes hengsten waar het om draait 13 oktober. Bekijk het tijdsschema in het agenda-item.

Net als vorig jaar zien we ook tijdens dit verrichtingsonderzoek Demi van Nispen terug als trainingsleider van de hengsten. Jelle van der Weide sluit zich bij haar aan als assistent trainingsleider en Susan Wind is de gastrijdster tijdens het verrichtingsonderzoek.

Door de aangescherpte coronamaatregelen is het voor bezoekers helaas niet toegestaan om de aanlevering bij te wonen. Het eindexamen van het verrichtingsonderzoek op zaterdag 31 oktober a.s. is voor iedereen via de livestream op KWPN.tv te volgen.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Century, EvelienKiss, journee, kamsel, xLiez en 7 bezoekers