[HK]SMP kletstopic 3

Moderators: balance, C_arola, Sica, Neonlight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
ElineGC

Berichten: 966
Geregistreerd: 23-05-14
Woonplaats: Overijssel

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-20 08:18

mij lijkt vol pension echt heerlijk, altijd een rijbak ter beschikking, als je even niet kan is het geen probleem... Ik heb ze nu bij mijn ouders aan huis en daardoor geen kosten (wonen op boerderij en pakken gewoon hooi wat de andere dieren ook krijgen) maar soms kriebelt het wel om ze op een pension stal te zetten voor de gezelligheid en het gemak met trainen. Maar dan denk ik weer aan het geld en dat is dan best zonde :+

ik heb gister niet zo leuk nieuws gekregen van de dierenarts. Karel is blind aan 1 oog |(
ik merkte het op omdat als we op de vereniging in de bak rijden en dan staan er pionnen om de letters aan te duiden, hij er vol vertrouwen op af loopt en dan 1 meter ervoor/naast zich helemaal lam schrikt. en dit blijft zo, ongeacht hoe vaak ik er langs heen rijd, iedere keer schrikt hij weer. Hij liep soms dingen helemaal omver. Ik weet niet hoe lang hij dit al heeft, het is me een half jaar geleden begonnen met op te vallen en het wordt steeds duidelijker. Opzich hoeft het geen probleem te zijn las ik op internet maar mijn doel is wel dressuur/vaardigheid en marathon rijden met ze, en ik weet niet zeker of dat wel haalbaar voor hem is.... ;( iemand ervaringen hiermee?

Susanne

Berichten: 11612
Geregistreerd: 22-10-04
Woonplaats: Aan de kust

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-20 08:57

Eline: wat een rotnieuws! Ik denk dat het helemaal karakter afhankelijk is of het gaat wennen voor hem. Mijn vorige pony was blind aan een oog, dit was geen enkel probleem met hem. Hij was zelfverzekerd en heel zelfstandig. Ik deed alles met hem en hij schrok eigenlijk nooit ergens van. Met Willem denken we momenteel toch ook (weer) in de richting van zijn ogen, ook door het continue té extreem blijven schrikken van alledaagse dingen zoals een waterbak/mestboy, struikelen over zijn staldrempel etc. Maar zijn karakter is totaal anders als Mickey was (ongeveer het tegenovergestelde) en dat maakt het lastiger. Hij wordt juist nog banger, onzekerder etc. Zijn ogen zijn op de kliniek al onderzocht met een scan/echo maar dat sluit helaas niet alles uit. Dus ik wil nu kijken of bv Utrecht daar ‘verder’ in is en dieper kan kijken in het oog.
Of je je doel kan behalen met Karel is denk ik niet zo zwart wit als door sommige mensen geschetst wordt (“ze wennen er wel aan”), het heeft mijn inziens ook te maken met de leeftijd waarop het gebeurt (jonge paarden groeien er mee op) en vooral ook het karakter van het dier.
Echt heel sneu voor jullie :(:)

Jennifer_S

Berichten: 2688
Geregistreerd: 17-07-04
Woonplaats: Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-20 11:29

@Eline, wat vervelend. Bink is een aantal jaar geleden ook blind/slechtziend geworden aan één oog. Ik merkte het (veel te laat overigens) doordat hij bij mij altijd heel braaf was met aan de hand lopen, maar hij happerig was naar anderen die hij niet zo goed kende en de hele tijd op hun 'plek' wilde lopen (zijn manier van steun zoeken). Ik realiseerde het me helaas pas toen hij op een wandeling trok en probeerde te grazen. Ik trok terug en toen liep hij tegen een muur aan. Daarna is hij na de winter de eerste keer op de zomerwei ook nog eens in volle galop door de stroomdraad heengegaan.

Met Bink men ik nu en hij kijkt werkelijk nergens meer van op. Maar het is zeker wel een zoektocht geweest. Buiten leerde ik al snel dat als er groot verkeer aan kwam, dat ik hem dan zo moest draaien zodat hij het met zijn goede oog kon zien (inmiddels is dat niet meer nodig). Verder heb ik mezelf aangeleerd om op onbekend terrein bij opstapjes o.i.d. altijd even te waarschuwen of hem desnoods even stil te zetten. Als hij ergens komt te staan met enkel een dun (niet goed zichtbaar draadje), dan loop ik daar de eerste keer even aan de hand langs zodat hij weet dat er iets hangt.

Dus helemaal eens met Susanne. Het hoeft echt geen beperking te zijn, maar ga samen op zoek naar wat werkt.

Ayla

Berichten: 6120
Geregistreerd: 01-05-09
Woonplaats: Brummen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-20 12:00

Jolynne: knappe pony's! Vooral de tinker heeft een hele metamorfose gehad zeg. Beterschap voor jezelf :(:)

Jennifer: ik heb geen veiligheidsdriehoek en mestopvangzak op mijn sulky, ik rijd amper op de openbare weg. Ik heb wel een sulky tasje van Dabo Design met daar in standaard een schaar, zakmes, twee sleutels (maat 13 voor de bouten van mijn HCA), een hoevenkrabber, een reserve snapsluiting voor de broekriemen en een stuk stro touw dat lang genoeg is om als zweng te fungeren. Moet alleen eerlijk zeggen dat ik het tasje momenteel niet aan mijn sulky heb hangen, moet ik tijdens buiten- of bosritten eigenlijk wel gaan doen :P

Linsey: arme Toliene :(:) En Amondo, het zit je niet mee.. hopelijk voelen ze zich beide snel weer helemaal goed.

Patricia en Daniëlle: leuk vierspan :D Knappe Sparkle.

Suus: knappe baby <3

Jenny: balen dat je even wat minder motivatie hebt met Hidde, maar wel leuk dat jullie naar een woning aan het kijken zijn met ruimte voor de paardjes. Sjors staat halfpension en dat vind ik ideaal, ik hoef niet buiten te zetten of te voeren maar kan nagenoeg bepalen hoeveel hij te eten krijgt en hoe schoon zijn stal is.

Eline: wat sneu dat Karel blind blijkt te zijn aan één oog.. ik denk dat hij er wel aan zal wennen maar het zal inderdaad wel verschillen per paard hoe schrikkerig/kijkerig ze blijven. In tweespan denk ik dat dressuur/vdh en marathon wel gewoon nog zal lukken, maar ik heb er persoonlijk geen ervaring mee.

Alles gaat hier z'n gangetje. Ik heb het aardig druk en Sjors is nog steeds niet zo fijn als hij afgelopen winter was maar ik doe mijn best om hem in beweging te houden en hem eventueel door de nodige specialisten te laten behandelen. Gisteren samen nog een fijn ritje gemaakt in het grote boze bos ;)
Afbeelding

ElineGC

Berichten: 966
Geregistreerd: 23-05-14
Woonplaats: Overijssel

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-20 12:03

Dank voor jullie reacties. Ik heb inderdaad gelezen dat het geen probleem hoeft te zijn, aan de hand maakt het me niet zo veel uit maar het thema mennen maakt het wel dat ik er best veel over nadenk: wat als het werkt/lukt met wat ik er mee wil. Het is een super leuke en lieve pony, aan de hand vaak sloom maar voor de wagen juist erg voorwaarts. Maar dat zou misschien ook komen door eventuele spanning omdat die ook altijd kleppen draagt. Dus ik wil sowieso eerst eens proberen zonder kleppen en hem in het span te zetten met het slechte oog aan de binnenkant.

Het rotte is vooral dat het me zo onzeker maakt of ik hem wel kan/wil houden als het niet werkt met het mennen. En als hij dan weg zou gaan, ga ik dan opzoek naar een nieuw spanmaatje of zou ik hem en Eddy samen verkopen en naar een grotere maat pony’s gaan... zo veel dat nu door m’n hoofd gaat

Wel erg vervelend dat Willem nog steeds zo schrikkerig is en er niks uit komt nog.. rijd je nog wel met hem?

Susanne

Berichten: 11612
Geregistreerd: 22-10-04
Woonplaats: Aan de kust

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-20 12:34

Knappe Sjors <3
Hopelijk loopt hij gauw weer net zo fijn als eerder!

Eline: wil je graag een grotere maat pony’s? Wat voor maat precies dan? Als dat toch je toekomstdroom is, snap ik dat je er anders naar kijkt. Lastige keuzes zeg... Die maak je niet even in een dag.

Willem had natuurlijk meerdere klachten. Ik ging er steeds vanuit dat het eenzelfde oorzaak had maar hij is reeds behandeld voor o.a. nier problemen en daar hij is enorm van opgeknapt. Hij is weer fit en blij. Helaas heeft blijkbaar het schrikkerige/bange een andere oorzaak waardoor we nu toch weer neigen naar slecht(er) zien.
Omdat hij weer fitter is ben ik hem weer gaan oppakken (in de binnenbak), gewoon een beetje basiswerk om hem soepel te houden. Dit gaat over het algemeen prima, er zijn weinig dingen om van te schrikken in die bak. Tweespan ben ik binnen ook weer een beetje aan het oppakken. Ik had stiekem gehoopt dat hij daar buiten op de weg ook meer steun aan zou hebben maar helaas is buitenrijden in het verkeer in zowel enkel- als tweespan (nog steeds) niet veilig voor alle partijen. We blijven dokteren en we zien wel wat de toekomst ons brengt.

Linsey1998

Berichten: 2278
Geregistreerd: 18-04-11
Woonplaats: Uitgeest

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-20 17:21

Jeetje wat enorm balen Susanne, ik hoop dat er snel een duidelijke oorzaak aan het licht komt!

Ik snap je twijfels Eline, en wat enorm rot dat hij blind is aan 1 oog. Daar heb ik verder geen ervaring mee. Toen Toliene haar platte luchtpijp bleek te hebben, heb ik ook enorm getwijfeld, weer een shetlander, een welsh of toch een grote pony/paard? Toen toch een paard op mijn pad gekomen, niet om mee te mennen maar om mee te rijden onder het zadel. Nu pas weet ik dat ik het gemist heb! Toliene zal volgend jaar ergens wel volledig met pensioen gaan denk ik, dan wil ik wel weer opnieuw opzoek naar een shetlander maar dan een grote maats :)

Knappe Sjors, hopelijk is hij snel weer topfit :)

Patricia_86

Berichten: 1287
Geregistreerd: 02-03-10

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-20 10:37

Wat is het stil hier. Alles goed met iedereen?
Yaja heb ik wedstrijd mee gehad, ze deed heel erg haar best en hadden een week 178 en 181 en week erna 201.5 en 197 punten. Zelfs een paar keer een 8.5 voor a afwenden en halstrekken.

Hopelijk vinden jullie snel een oplossing voor Willem
Wat een mooi bos Ayla. Is dat bij je in de buurt? Heerlijk lijkt me dat.
Linsey hoe gaat het met jou paardjes?

Ayla

Berichten: 6120
Geregistreerd: 01-05-09
Woonplaats: Brummen

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-20 10:53

Netjes Patricia! Sjors staat op een pensionstal praktisch naast het Nationaal Park de Hoge Veluwe, dit is het pad naar het bos toe.

Eline: ik snap je onzekerheid, maar als je graag met dit span verder wilt zou ik het gewoon proberen... als het toch niet gaat (zoals je wil) kun je altijd nog de beslissing maken om toch voor grotere pony’s te gaan, al is dat makkelijk praten natuurlijk. Wie weet gaat het wel super goed als hij er een beetje gewend aan is, op het schrikken na gaat het nu ook niet slecht toch? Gaat het beter in tweespan?

Afgelopen donderdag is Sjors door mijn oude osteopaat behandeld, blijkbaar zat hij enorm vast in zijn atlas. Geen idee hoe hij daar ineens aan komt maar dat heeft hij nog nooit eerder gehad. Hij is behandeld en heeft een bontje onder het kopstuk van zijn hoofdstel gekregen, hopelijk was dit waar hij al die tijd last van had en gaat het nu weer de goede kant op. Kreeg nog wel een leuke herinnering op facebook laatst, knappe pony <3
Afbeelding

Lori

Berichten: 3564
Geregistreerd: 11-08-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-07-20 18:17

Het is hier inderdaad nogal stil al moet ik zeggen dat ik zelf ook vooral nog foto's op insta en op fb post omdat je het toch wat meer kan afschermen dan hier. Voor deze die mijn insta niet hebben zend gerust een pb'tje. Ik ben vooral met de mini shet bezig maar wil Finn sowieso deze zomer ook verder gaan oppakken natuurlijk.

Heel erg blij dat ik terug kan mennen maar van de weinige galop baantjes dat ik had dichtbij is er geen enkele meer geschikt daarvoor helaas. Ik heb dan vorige week eens op een (afgereden) hooiveld gereden in draf om te voelen of het mogelijks geschikt was voor een galopje maar niet dus. |o

@Ayla, Dat zal Sjors wel deugd gedaan hebben, je kan er vaak geen vinger opleggen hoe het komt. Altijd leuk om terug te zien die herinneringen.

Mira283

Berichten: 3526
Geregistreerd: 15-11-11
Woonplaats: Naast mijn buren

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-07-20 19:54

Hoi allemaal,

Jullie zullen wel denken wie is dat? Heb in het topic hiervoor best wel actief gepost maar door vanalles het topic uit het oog verloren. Zal ponylief weer voorstellen.


Pip is een 10 jarig ruintje wat ik sinds zijn 3e jaar al heb. We doen vanalles op rijden na. Zijn net aan een nieuw avontuur begonnen namelijk mennen. Voor bereiding heb ik 3 jaar over gedaan, slepen deed ie alsof ie het al jaren deed. Sulky gekocht en nu heeft ie er voor een tweede keer voor gestaan. Doe lekker rustig aan met beleren, zitten meestal 2 weken of meer tussen. Mocht je meer willen weten vraag gerust.

Ps is het heel erg dat ik niet compleet ga terug lezen? Maar vanaf mijn bericht het ga doen?

Knappe clown
Afbeelding

Kiekeboefje

Berichten: 1797
Geregistreerd: 04-03-13
Woonplaats: Groningen

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-07-20 21:10

Goed bezig Patricia! Yaja is niet van jouzelf toch? Wel heel erg lief van de eigenaar dat je haar kan gebruiken en ook heel lief dat jij dit allemaal met haar bereikt! Een 8,5 voor halsstrekken! Knap hoor, wij halen daar een kleine onvoldoende voor omdat Hidde dat gewoon niet zo goed kan helaas.. oefenen we hard op.

Ayla, wat fijn dat het weer de goede kant op gaat! Mooie foto’s zijn dat <3

Snap ik hoor Lori, dit is niet heel privé he. Je kunt het zo privé houden als je wilt en dat respecteert iedereen hier volgens mij :)

Opnieuw welkom Mira en Pip! :) leuk dat jullie weer mee komen kletsen. Ook leuk dat jullie zijn begonnen met mennen!

Wij hebben van het weekend een rit met een kennis gemaakt van 21 km! Hidde had geen moeite en wat niet ‘kapot’ toen we terug kwamen. Dag erna even spierpijn er uit gedraafd in de longeercirkel en gisteren een dagje rust.

Net een heerlijk rondje van 7 km gemaakt. Stap en draf, hond mee <3 zo relaxt.
Afbeelding

Morgen word hondje gecastreerd. Zijn gedrag zit hem in de weg helaas... had het liever niet gehad. Mijn arme kind Y;( ben ook wel een beetje zenuwachtig!

Lori

Berichten: 3564
Geregistreerd: 11-08-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-07-20 22:31

@Mira, Ik weet nog wie jullie zijn, leuk dat de jouwe nu ook voor de wagen kan :j

@Jenny, Dat wagentje lijkt mij zo fijn, hopelijk vind ik ook eens zo eentje binnen doenbare afstand.
Succes met de castratie, ik heb al opgevangen dat het bij honden niet snel wordt gedaan maar het lijkt mij dat je soms echt niet anders kan ook.

Ymor

Berichten: 7974
Geregistreerd: 18-12-11
Woonplaats: Midden Nederland

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-07-20 23:25

Arme boris! Succes morgen.

Kiekeboefje

Berichten: 1797
Geregistreerd: 04-03-13
Woonplaats: Groningen

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-20 16:56

Lori, ja het is een heel fijn wagentje! Vrij klein en naar mijn idee licht, toch vind Hidde hem zwaar; ligt dat aan mij? Of is hij het gewoon nog niet helemaal gewend? Heb er nu hooguit 6-8 keer mee gereden?

Met Boris gaat het goed gelukkig. Ligt in diepe slaap op het moment. Inclusief leuk pakje :D
Afbeelding

Op persoonlijk gebied even druk in mijn hoofd. Zijn bezig met een huis. Dit maakt mij een beetje onrustig, duimen jullie voor ons?? O:)

Lori

Berichten: 3564
Geregistreerd: 11-08-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-20 17:11

@Jenny, Ik neem aan dat de lagers wel goed onderhouden zijn? Dat kan het ook zwaar maken natuurlijk. Hier heeft Finn nooit geen moeite gehad met mijn vorige vierwieler en die was rond de 140/150kg, helaas oogde die echt te groot achter hem door het model (wagonette geloof ik).

Succes met het huis trouwens en fijn dat alles goed is gegaan met Boris.

Susanne

Berichten: 11612
Geregistreerd: 22-10-04
Woonplaats: Aan de kust

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-20 09:37

Patricia: gefeliciteerd, nette punten.

Ayla: sneu dat hij zo vast zat. Soms weet je gewoon niet hoe ze er aan komen. Een rare beweging met spelen of met opstaan oid. Fijn dat het is opgelost! :)

Mira: welkom terug.

Jenny: spannend dat jullie met een huis bezig zijn! Ik zal voor jullie duimen. Arme Boris, wat merkte je aan zijn gedrag? Is hij ook aan het puberen nu?
Mooi vliegendekje heeft Hidde tijdens het mennen!


Wij genieten nog even van onze vakantie in Oostenrijk, morgen helaas alweer richting huis. Als ik dan weer zo in de bergen sta/in de skilift zit krijg ik echt weer zin om op wintersport te gaan :P

Mandyy

Berichten: 30490
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Barneveld

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-20 09:59

Suus, ik vroeg me al af waar je was.
Wat is het mooi daar!
Merk je nog iets qua maatregelen ivm Corona?

Ik ga straks een weekendje weg naar Valkenburg. <3 :):)
Nu eerst nog even met Max wandelen. Hoefsmid is net geweest. Hij heeft helaas schimmel in een hoefje.

Ayla

Berichten: 6120
Geregistreerd: 01-05-09
Woonplaats: Brummen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-20 10:31

Welkom terug Mira.

Jenny: arme Boris :(:) Hoe is de rolweerstand van het wagentje? Soms zijn ze kwa gewicht niet zwaar maar rollen ze wel zwaar. Het kan ook nog even wennen zijn (ook kwa bespiering), een HCA weegt natuurlijk niets in vergelijking met een voerwieler. Hoeveel weegt ‘ie eigenlijk? Succes met het zoeken van een huis, leuk!

Geniet nog even lekker in Oostenrijk Suus :)

Veel plezier in Valkenburg Mandy! En beterschap voor Max :(:) Dat heeft hij wel eens eerder gehad of niet?

Nog twee middagen werken en dan heb ik ook lekker drie weken vakantie, ben er echt even aan toe en er staan leuke dingen op de planning. Gisteren Sjors weer eens balkjes laten draven aan de longe, dat doe ik vrijwel nooit omdat ik te lui ben om balken te pakken :+ Hij breekt zijn nek er tegenwoordig niet meer over dus dat is fijn!

Mandyy

Berichten: 30490
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Barneveld

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-20 11:09

Klopt. :j

Lekker bijna vakantie Ayla!
Balkjes is leuk voor de afwisseling. Doe ik ook te weinig.

Kiekeboefje

Berichten: 1797
Geregistreerd: 04-03-13
Woonplaats: Groningen

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-20 11:17

Lori, ja de lagers zijn nieuw. Mijn vriend heeft alle materiaal vervangen/goed onderhouden.

Susanne, dankje! Word steeds spannender :D ja Boris werd dominant naar gecastreerde reuen, en liep erg zijn neus achterna. We willen niet fokken dus zagen geen reden het niet te doen. :) ja hij pubert heel erg, een banaan in zijn oor!
Ja mooie deken he! Linda stuurde mij ook al een berichtje :)) mooie groene. Gewoon van ideal, heb hem van de Menner. Past perfect.
Jullie lekker even vakantie! Heerlijk hoor! Hele mooie foto’s ook <3

Ayla, ik schat de wagen zo’n 120 kg. Maar zeker weet ik het niet. Zou eens op een weegbrug moeten. Zou de wagenbouwer het nog weten? Bekende wagenbouwer die hem heeft gemaakt maar kom zo even niet od naam.
Straks lekker vakantie! Ik heb hetzelfde met balken hoor :)) ben veels te lui daarvoor, toch verplicht ik me zo af en toe. Hidde vind het moeilijk maar erg leuk.

Susanne

Berichten: 11612
Geregistreerd: 22-10-04
Woonplaats: Aan de kust

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-20 12:18

Mandyy schreef:
Suus, ik vroeg me al af waar je was.
Wat is het mooi daar!
Merk je nog iets qua maatregelen ivm Corona?

Ik ga straks een weekendje weg naar Valkenburg. <3 :):)
Nu eerst nog even met Max wandelen. Hoefsmid is net geweest. Hij heeft helaas schimmel in een hoefje.


Het is prachtig! Al zo vaak in de winter geweest, maar niet vaak in de zomer. Het is anders maar zeker net zo mooi.

We zitten in een berghutje :P En zijn voornamelijk aan het wandelen (hiken) in de bergen dus we hebben totaal geen last van andere mensen. Gister toevallig waren we wel even naar een stad toe maar zijn vrijwel meteen weer weg gegaan, dat voelde helemaal niet goed. Drukte, mensen die zo ongeveer tegen je aan lopen, geen afstand kunnen houden etc.

Wat leuk Valkenburg! Mooie omgeving. Gaan jullie ook naar Maastricht?
Balen van Max zijn voetje..

Patricia_86

Berichten: 1287
Geregistreerd: 02-03-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-20 09:45

Jenny ik denk dat hij na de hca gewoon even moet wennen. Nieuwe lagers kunnen eerste paar weken ook stroever rollen.


Lekker dat je zo de bergen in kan Suus.

Valkenburg ben ik weleens in de mijnen geweest. Een rondleiding en ook in ruimtes geweest waar in de oorlog mensen zich verscholen hielden.

Iemand vroeg over Yaja. Die is inderdaad niet van mij. Maar ik verzorg haar. En omdat Caya artrose heeft en Beauty nu haar luchtpijp en ij ze beide nu niet meer train voor wedstrijden maar rustiger aan met ze doe mag Yaja mee op wedstrijd. Hen haar laten meten door de pony meter en ze is precies 1 meter hoog. Oktober gaan we haar eerste vaardigheid rijden.
Sparkle het welshje.dat ik verzorg is vrijdga en zondag voor het eerst.voor de wagen geweest met tante Caya samen. En het ging zo goed . Daniëlle was gekomen om te helpen. Maar ze heeft geen stap verkeerd gedaan. Ben ook wel echt vanaf dat ze klein was steeds spelenderwijs met haar bezig geweest. Dus ze vind alles heel normaal , er heeft nu ook 2 x iemand op haar gezeten en deed ze ook geen stap verkeerd.
Ze is zo braaf en voelt heel veilig en vertrouwd om met haar te rijden. Afbeelding
Afbeelding

Kiekeboefje

Berichten: 1797
Geregistreerd: 04-03-13
Woonplaats: Groningen

Re: [HK]SMP kletstopic 3

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-20 12:59

Wat balen van Max zijn voetje Mandy! Heerlijk op vakantie geweest :)

Wat lekker Suus, geen mensen in de buurt. Naar he, was laatst in de stad Groningen. Echt typisch de grootste studentenstad, niemand hou rekening en ‘mij overkomt het toch niet’ Groningse instelling. Vind dat ik dat wel mag zeggen als geboren en getogen Groninger :')

Wat leuk Patricia! Leuke pony is het, fijn maatje ook.

Mama en ik hebben gisteren mrt hond en Hidde een ronde gewandeld <3
Afbeelding

Patricia_86

Berichten: 1287
Geregistreerd: 02-03-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-20 18:23

Kiekeboefje schreef:
Wat balen van Max zijn voetje Mandy! Heerlijk op vakantie geweest :)

Wat lekker Suus, geen mensen in de buurt. Naar he, was laatst in de stad Groningen. Echt typisch de grootste studentenstad, niemand hou rekening en ‘mij overkomt het toch niet’ Groningse instelling. Vind dat ik dat wel mag zeggen als geboren en getogen Groninger :')

Wat leuk Patricia! Leuke pony is het, fijn maatje ook.

Mama en ik hebben gisteren mrt hond en Hidde een ronde gewandeld <3
[ [url=m/lsVZvz.jpg]Afbeelding[/url] ]

Wat ziet Hidde er goed uit.