Clubkampioenschappen -> samengesteld

Moderators: Angela, SayaJones

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marloes0508

Berichten: 2927
Geregistreerd: 25-08-03
Woonplaats: Zwolle

Clubkampioenschappen -> samengesteld

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-10-04 17:26

Vandaag waren bij ons in wezep de clubkampioenschappen. 's Morgens begonnen we met de dressuur, ze was een beetje onrustig, en niet helemaal rond maar er zaten verder geen grote fouten in. Ik kende de jury niet, dus ik weet niet of ze je erop afstraft als ze niet constant aan de teugel loopt. Toch moest ik tegen bijna allemaal springruiters, (grappig: je zag die pony's echt zoeken naar de hindernissen, en wachten op de bel Tong uitsteken ) dus er is nog steeds goede hoop.
Rond de middag begon de cross in het bos. Ik had nog maar 1 keer een paar hindernissen gesprongen, en verder nog nooit gecrosst... Maar aangezien ik L springen ben, moest ik alles springen in de cross. Het ging super, de ideale tijd was 6.00 minuten, en we hadden ong. 6.09 min. (m'n vader heeft geklokt, maar kon de finish alleen vanuit de verte zien) We zijn ook door de waterbak geweest Haha! (gingen er maar een stuk of 3 van de hele club door...)
Om 16.00 uur moest ik nog springen, ik had (wel) 1 concurrent, een goede vriendin van mij, die bij de cross ook al mijn enige tegenstander was. Ik was foutloos, en zij had een balk op de laatste hindernis. Ik moest nog wel barrage rijden, want ik kon ook nog springkampioen van alle pony's worden. (ik ben vorige week voor het eerst L gestart, en eraf gevallen in de barrage Schijnheilig ) We reden een foutloze, snelle barrage. Tijden zijn onbekend, dus het is nog spannend. Vanavond komt iedereen om 20.00 uur naar de kantine, en dan is de prijsuitreiking, loterij enz..

Er zijn als het goed is ook nog wel foto's gemaakt. Als er iets bijzit, zet ik ze erop!

Dit allemaal reed ik met mijn 23-jarige Elza, die ik sinds een half jaar rijd. Ik was eerst bang dat ze het niet zou redden, maar na de cross werd haar hartslag gecontroleerd door de dierenarts, en alles was prima in orde. Ik hijgde nog harder Haha!

De liefste pony van de wereld, staat toch echt bij ons op stal Bloos


Scum

Berichten: 32116
Geregistreerd: 11-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-10-04 17:33

Wat gaaf dat jullie een cross hebben voor de clubkampioenschappen! Bij ons hadden ze dat vroeger ook, maar omdat er teveel bij waren die het niet durfden hebben ze dat afgeschafd. Echt jammer.
Hartstikke goed dat je alle onderdelen gereden hebt. Je zit er vast vooraan bij!

Boyke & Hummer :)

moowsy

Berichten: 7476
Geregistreerd: 23-12-03
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-10-04 17:42

Leuk zeg! Idd ook gaaf dat jullie een cross bij de clubkampioenschappen hebben! Ik ben benieuwd hoe je geƫindigd bent, zo te lezen ergens boven aan. Lachen

how sweet can it be to be loved by you

haike

Berichten: 13043
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: Udenhout

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-10-04 22:13

En? hoeveelste ben je geworden? Ergens bovenaan?

Baret, l1+32! en L2+26 M1+10 M2+23 Z1+12

Marloes0508

Berichten: 2927
Geregistreerd: 25-08-03
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-10-04 12:59

Dressuur-> 2e met 153 punten (in de hele ring, en dat waren alle pony's van de hele club, waren maar 3 winstpunten weggegeven).

Springen -> 1e

Cross -> [WD] hoe verschrikkelijk vreemd...

Ik was bijna springkampioen van alle pony's geworden, maar het was veranderd dit jaar, en de selecties voor de gelderse telden ook mee. Je plaatsingspunten werden opgeteld, en ook je plaats van de clubkampioenschappen zelf. Zo had ik in de B-D op de selecties 9 plaatsingspunten, met 1 van gister, dus 10. Bij mij deden op de selecties steeds rond de 40 deelnemers mee.
Het meisje dat won, reed de selecties L-C. Daarin deden steeds nog geen 10 deelnemers mee. Zo had zij maar 3 plaatsingspunten, en won ze. In verhouding had ik dus eigenlijk gewonnen, want ik was gister de beste met in de barrage een tijd van 5 seconden sneller dat het meisje met de C-pony.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Charelle1993, Hanne_SP en 2 bezoekers