Windows movie maker, help??

Moderators: Mjetterd, Nala, ynskek, Polly, Ladybird, Princesj, Hanmar, Giolli, Mondy

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Linda1997

Berichten: 3854
Geregistreerd: 15-04-11

Windows movie maker, help??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-17 12:33

Hallo allemaal,
Voor school moet ik een filmpje in elkaar zetten, dus ik dacht dat fijn met movie maker te kunnen doen. Maar nu blijkt dat de bestanden in .MTS zijn gefilmd, dat ik niet kan openen met movie maker. Dus heb ik een programma opgezocht om het om te zetten. Nu zijn de filmpjes dus omgezet in .AVI. Alleen nu krijg ik weer een melding:

Afbeelding

En ik heb dus geen idee wat ik er mee moet. Ondertussen ben ik een beetje radeloos, dus ik ben opzoek naar iemand die hier wel raad mee weet...
Alvast heel erg bedankt!


Suzanne F.

Berichten: 35694
Geregistreerd: 03-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-17 13:00

Naar het dialoogvenster Opties en daar het selectievakje aanvinken?

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"

Linda1997

Berichten: 3854
Geregistreerd: 15-04-11

Re: Windows movie maker, help??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-17 13:47

Ik heb wel ergens opties zien staan, maar daar staat niet codecs automatisch downloaden o.i.d. helaas.

Suzanne F.

Berichten: 35694
Geregistreerd: 03-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-17 13:53

Ik denk dat je een avi codec pack moet downloaden. Zoals k-lite bijvoorbeeld.

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"

Rena100

Berichten: 4828
Geregistreerd: 29-10-07
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-17 13:55

Kan je een printscreen maken van het dialoogvenster opties?

Edit: dat wat suzanne zegt kan ook!

Nieuwe touwhalsters klik voor de advertentie

Linda1997

Berichten: 3854
Geregistreerd: 15-04-11

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-17 14:32

bedankt voor de reacties! Ik heb geen idee wat avi codec pack is, dus ik denk dat ik maar even opzoek ga naar een gratis programma die wel de bestanden kan openen, iemand ervaring met wondershare filmora?

Rena100

Berichten: 4828
Geregistreerd: 29-10-07
Woonplaats: Almelo

Re: Windows movie maker, help??

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-17 16:00

als je K Lite codec pack download (is voor alle programma's op je PC) dan kun j ehet als goed is wel openen.

Windows Movie Maker is een verouderd programma, je kan hem ook niet meer opnieuw downloaden, dus de kans bestaat dat het helemaal niet lukt.

Nieuwe touwhalsters klik voor de advertentie

Suzanne F.

Berichten: 35694
Geregistreerd: 03-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-17 16:08

Movie maker kan je zeker nog wel downloaden, je moet er alleen voor betalen nu.

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"

Nayomie

Berichten: 31460
Geregistreerd: 31-12-10
Woonplaats: Naast de IJssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-17 20:30

Linda1997 schreef:
bedankt voor de reacties! Ik heb geen idee wat avi codec pack is, dus ik denk dat ik maar even opzoek ga naar een gratis programma die wel de bestanden kan openen, iemand ervaring met wondershare filmora?

Yup is beperkt aangezien je dan de trailversie hebt :)

Sleep.
Instagram: fotografie | art |
Puppy Zhiva


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: oblix, PetalBot en 6 bezoekers