Bokt.nl • [ENQ] Jonge vrijwilligers in Groningen
Pagina 1 van de 1

[ENQ] Jonge vrijwilligers in Groningen

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 12:33
door MariaMaaike
Hallo Bokkers :wave:

Ik ben op zoek naar jongeren (tussen de 12 en 27 jaar) uit Groningen, die vrijwilligerswerk doen. Ik zou graag willen weten wat het mooiste/leukste/grappigste moment is/was tijdens het uitvoeren van jullie vrijwilligerswerk :)

Waarom wil ik dat weten? Ik loop momenteel stage bij Kroon Magazine in Groningen. Kroon Magazine is een online magazine, die jonge vrijwilligers in Groningen in de schijnwerpers zet, omdat ze dat verdienen. Nu zijn wij bezig met een (feel good) artikel waar allerlei korte stukjes in komen te staan over leuke/mooie momenten. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! Zouden jullie dit met ons willen delen?

Het vrijwilligerswerk mag vrijwilligerswerk zijn van lange of korte duur, maar ook iets jaarlijks (bijv. bij een evenement).

Let op: als je invult komen je naam, leeftijd en je vrijwilligerswerk online te staan op http://www.kroon-magazine.nl, als we jou stukje uitkiezen.

Het delen kan via een enquete: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=288508. Je zou mij/ons er heel erg mee helpen :j

Alvast bedankt!


Ik hoop dat ik dit hier mag plaatsen. Sorry modjes als het verkeerd staat