Bokt.nl • Webshop beginnen
Pagina 1 van de 1

Webshop beginnen

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-09-16 19:07
door roosje2003
Hoiii,
Ik zou graag een webshop voor paardenspullen willen maken.. heeft iemand tips voor Leveranciers?
Hoop dat iemand me kan helpen <3

Re: Webshop beginnen

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-09-16 19:24
door Hutcherson
Ik denk dat je je plan wat concreter moet maken. Wat wil je doen precies. Hoe ga je die webshop beheren. Hoe ga je aan spullen komen (dus de vraag over leveranciers) hoe ga je je verzekeren, wie gaat reclame maken, waarom ben jij anders dan alle andere honderd duizenden paardenwebshops? etc etc etc

Re: Webshop beginnen

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 08:48
door Flevolander
Gaat sowieso geen suc6 worden als je nog minderjarig bent gok ik..
Leveranciers willen dat risico niet nemen, een agentschap krijgen is soms als starter al een crime voor mensen die als starter aan de slag gaan

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 09:05
door Vayo
Ik denk dat je je hier enorm op verkijkt. Ook denk ik dat dit praktisch niet haalbaar is voor een minderjarige, tenzij je ouders je hier erg in steunen en je helpen.
Ik zou eerst eens goed gaan nadenken hoe jij je wilt onderscheiden van andere. Wat heb jij meer te bieden? De concurrentie is enorm en je moet opboksen tegen grote bestaande winkels waar je ook online kunt shoppen.

Verder zal je je in moeten schrijven bij de kamer van koophandel en je aan moeten melden bij de belastingdienst. Ik vraag me af of dit mogelijk is als 13 jarige. Grote kans dat je ouders dit voor jou moeten doen.

Verder zal je je goed in moeten dekken. Je moet algemene voorwaarden opstellen. Je moet ervoor zorgen dat klantgegevens veilig zijn bij jou en dat je klanten veilig kunnen betalen.
Ook zou ik investeren in een goede website. Geen webshop met verschillende lettertypes/lettergroottes, geen scala aan felle kleuren, knipperende teksten en storende reclames die over het beeldscherm komen.

Re: Webshop beginnen

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-16 15:08
door C_arola
ED -> STW