Oudere ouders of kinderen met oudere ouders gezocht!

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kieffertje

Berichten: 1704
Geregistreerd: 23-11-01
Woonplaats: leiden

Oudere ouders of kinderen met oudere ouders gezocht!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-11-13 15:33

Ik ben op dit moment bezig met een specialisatie wetenschapscommunicatie binnen mijn master. Voor het eindproject maak ik een tijdschriftspecial (dus niet een heel tijdschrift) over oudere ouders. Mijn eigen vader was 58 toen ik geboren werd, dus het is een project dat dichtbij mijzelf staat.

Ik hoop een aantal interviews met mensen die op latere leeftijd ouder zijn geworden (bijv. ouder dan 40) op te kunnen nemen, en eventueel ook met (één van) hun kind(eren). Over de voor- en nadelen van ouderschap op latere leeftijd, de reactie van de omgeving, enz. Hiervoor heb ik natuurlijk vrijwililigers nodig. Mijn vader is er al één.

Zijn er bokkers die zelf op latere leeftijd (opnieuw) kinderen hebben gekregen of kind zijn van oudere ouders? Die het ook nog leuk vinden om door mij te worden geïnterviewd? En waarvan ik tenslotte ook nog een foto mag maken voor bij het interview?

Aangezien het om een studieproject gaat, zal ik er weinig tegenover kunnen stellen, behalve een kopie van het interview (of bij interesse het gehele eindproduct). Er zal niets zonder toestemming voor andere doeleinden gebruikt worden.

Dit zou tussen nu en 26 november moeten plaatsvinden. Reactie mag zowel in het topic als via PB. Het zou wel fijn zijn als je binnen een straal van 100 km rondom Den Haag woont ivm de bereisbaarheid.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 7 bezoekers