Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
8nnemiek schreef:Mijn spaghetti recept is iets anders/goedkoper![]()
75 gram pasta pp
500 gr. gezeefde tomaten
1 dikke ui
knoflook
bouillon
1/2 blikje tomatenpurree
linzen of een blikje erwtjes&wortel
peper, zout, Italiaanse kruiden
En evt vega spekjes
Dan ben ik als ik heel ruim reken €2,50 kwijt voor twee personen.
8nnemiek schreef:Die is nog zeker een week houdbaar in de koelkast, en roer ik later bv weer door de pastasaus of tomatensoep.
De tomatenpurree-tubes vind ik ook érg handig. Die zijn nog langer houdbaar na openen. Zijn wel ietsje duurder volgens mij, maar wel fijn in gebruik.
8nnemiek schreef:Mijn spaghetti recept is iets anders/goedkoper![]()
75 gram pasta pp
500 gr. gezeefde tomaten
1 dikke ui
knoflook
bouillon
1/2 blikje tomatenpurree
linzen of een blikje erwtjes&wortel
peper, zout, Italiaanse kruiden
En evt vega spekjes
Dan ben ik als ik heel ruim reken €2,50 kwijt voor twee personen.
Als iemand nog een goed recept zoekt; deze is echt héérlijk en heel makkelijk te maken!
8nnemiek schreef:Als je echt bewust te veel maakt om in te vriezen dan zou ik alleen de saus invriezen inderdaad. Dat scheelt ruimte in je vriezer en vind ik wat lekkerder, en pasta heb je snel gekookt terwijl de saus ontdooit.
Als je de tijd hebt; van tevoren uit de vriezer leggen en als hij ontdooit is kun je hem in een pannetje opwarmen, eventueel met een paar lepeltjes water erbij als de saus te dik is.
Of als je lui bent of het vergeten bent, zoals ik meestal; gewoon in de magnetron![]()
Ik zal mijn receptenboek binnenkort eens deels over typen. Ik heb best een aantal lekkere, goedkope recepten erin staan.