Het is een klein (maar op veel plekken) nog groeiend bedrijf met hele leuke mensen. Ik had uit enthousiasme afgelopen lente gesolliciteerd, niet zo zeer omdat ze mensen zochten, maar ik graag een leuke baan in Utrecht wou, van plantaardig koken hou en de interactie met mensen leuk vind. En zo doende werd ik aangenomen.

Zelf draai ik, soms met 2 man bij evenementen, bepaalde dagen bij de bierbrouwerij. De bar neemt de bestellingen aan, dus mijn taak bestaat uit de gerechten voorbereiden, opdienen en uitserveren. En erna alles weer opruimen, afwassen, schoonmaken, voorraadlijst invullen. Soms al voorbereidingen treffen voor de dag erna, als er nog puf is

Het is behoorlijk intens om alles op te starten, uit te serveren (bij drukte helpt de bar gelukkig) en ook weer af te ronden in je eentje in 8 uur tijd.
Sindskort sta ik ook wel eens bij dB's studio, dit is bij een café waar regelmatig optredens zijn. Dit is meer een soort afhaalpunt, hier sta je met 2 man met verschillende maaltijden, broodjes/burgers, snacks op het menu. Samen start je op, bij het open zijn neemt de een bestellingen aan en helpt bij de voorbereidingen van het gerecht, de ander doet de rest qua gerechten. Bij deze locatie serveren we alleen als het rustig is, anders halen mensen het zelf op.
Vind het enorm leuk om te doen, maar het is soms wel erg intens. Bij de locatie bij de bierbrouwerij vind ik het heerlijk dat de hele keuken dan 'mijn domein' is. Bij de andere locatie vind ik juist ook het sociale gedeelte van de bestellingen aannemen leuk en dat je niet alles in je eentje hoeft te doen.