Agenda Teckelclub regio Utrecht en Flevoland

Moderators: Duhelo, MirandaT, Essie73, Ods

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
FrannieTJE
Berichten: 119
Geregistreerd: 02-12-09
Woonplaats: veenendaal

Agenda Teckelclub regio Utrecht en Flevoland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-05-11 10:12

Hierbij wil ik jullie ook graag een overzicht geven van de NTC agenda regio Utrecht en Flevoland

Wandeling kasteel Groeneveld
Op zondag 22 mei gaan we wandelen bij Kasteel Groeneveld te Baarn. We verzamelen om 11.45 uur bij de invalide parkeerplaatsen. De wandeling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en het parkeren bij Kasteel Groeneveld is gratis.
De honden mogen zwemmen en los lopen in het park op uw eigen verantwoording.
We beginnen de wandeling om precies 12.00 uur.
I.v.m. renovatie van het kasteelrestaurant kunnen we na afloop bij Greenfield?s restaurant terecht aan de overkant van de drukke provicialeweg voor een kop koffie of thee, een lunch kan ook (natuurlijk op eigen kosten). Het beste kunt u uw auto op de parkeerplaats van kasteel Groeneveld laten staan.

Teckelrennen
Het teckelrennen in onze regio zal plaatsvinden op zondag 5 juni 2011
U kunt vooraf (tot en met 5 mei) inschrijven per mail (het is niet mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven) (regioutr.flevoland@teckelclub.nl) onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, naam van uw teckel en de grootte (standaard/dwerg/kaninchen). Zo u ook zo vriendelijk willen zijn om door te geven met hoeveel personen u het teckelrennen denkt te gaan bezoeken zodat wij enig idee hebben wat er ingekocht moet worden aan een hapje en een drankje.
5 juni zijn wij te gast bij Manege ?Lis Hartel? in Doorn
Manege ?Lis Hartel? is een manege welke uitsluitend voor minder valide bestemd is.
Zij werken met speciaal voor dit werk geselecteerde paarden en pony?s.
Daar de vereniging geen overheidssubsidie e.d. ontvangt is deze financieel geheel afhankelijk van donaties en giften van derden.
Ter verkrijging van jaarlijkse financiƫle steun hebben zij een paarden adoptieplan.
Voor ? 1500,- per jaar adopteert u een paard/pony en plaatsten zij een bord met naam en/of logo op de paarden/pony box als tegenprestatie. Er zijn nog enkele paarden/pony?s vrij!)
Voor meer informatie en alles wat u wilt weten over ?Lis Hartel? kunt u een kijkje nemen op hun site www.lishartel.nl In de verwarmde kantine zal er een hapje en drankje te koop zijn voor om de inwendige mens tevreden te stellen.
De opbrengst hiervan gaat naar manege Lis Hartel. U wordt dan ook verzocht om zelf geen eten en drinken mee te nemen. De opbrengst van de verkoop is tenslotte voor een goed doel!
Huishoudelijke regels:
Daar wij er te gast zijn, wordt u verzocht om niet te roken in de manege, u kunt dit buiten op het terras/ of bij de voordeur/ingang (onder het afdak) doen.
Ongelukjes binnen in het gebouw, in de binnenbak, buiten op het terrein en op de bospaden, waar dan ook, dient u zelf op te ruimen!
Wij zullen zorgen dat er voor ongelukjes een dweilemmer met mop aanwezig is en een prullenbak waarin u uw poep-zakje kunt deponeren.
U bent op deze dag altijd zelf verantwoordelijk voor uw eigen hond! De teckels die niet aan de beurt zijn om te rennen moeten beslist aangelijnd zijn (ook de aller-gehoorzaamste teckel die misschien nooit aangelijnd wordt).
Uitlaten in het bos, niet op het terrein van Lis Hartel, Bartimeus, Paden, Ruiterpaden e.d.
We verzamelen om 13.30 in de kantine (met aangelijnde honden)!
Parkeren:
Het is de bedoeling dat iedereen parkeert bij de Algemene openbare begraafplaats aan de Oude Arnhemse Bovenweg 1, 3941 XM Doorn.
Degene die in het bezit zijn van een invalide-parkeerkaart kan dit bij de inschrijving bij Anita melden zodat zij voor een eventuele oplossing kan zorgen.
Als u geparkeerd bent steekt u met aangelijnde teckel (de drukke Oude Arnhemse Bovenweg over en loopt een stuk naar rechts, verderop kunt u via de uitgang van Bartimeus naar Manege Lis Hartel.
Adres:
Vereniging Paardrijden Gehandicapten, Oude Arnhemse Bovenweg 3, 3941 XM Doorn
We hebben gemerkt dat bij het teckelrennen een aantal mensen als ze niet eerste geworden zijn in een ronde meteen vertrekken, daar om hierbij de gang van zaken bij ons teckelrennen. Tijdens het teckelrennen lopen er steeds vier teckels tegen elkaar, degene die eerste wordt gaat meteen door naar de finale ronde, de nummer twee gaat naar een sub finale ronde en maakt hier alsnog kans op een plaats in de finale ronde, de nummers drie en vier vallen wel meteen af. Aan het einde van alle rondes is er nog het groepsrennen, hieraan kunnen alle hondjes meedoen, ook de hondjes die in de eerste ronde al waren afgevallen. Al met al een rede om de hele middag te blijven. Na afloop van het teckelrennen mogen onze teckels in de binnenbak nog even los met elkaar ravotten

De maanden juli en augustus 2011 houden wij een zomerstop.

Ringtraining
NajaarsRingtraining: Deze wordt gehouden in Clubhuis ?De Zwaluw? te Soest op de dinsdagavonden: 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober en 1 november 2011 van 19.30 uur tot 21.30 uur (19.15 uur is de zaal open).
U kunt zich opgeven bij mevrouw Van ?t Klooster per e-mail: regioutr.flevoland@teckelclub.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer, naam en leeftijd van uw teckel. De kosten zijn ? 20,00 per ingeschreven hond, voor de vijf avonden, welke u moet voldoen op rekening nummer 906874130 t.n.v. A. van ?t Klooster, Hooglanderveen onder vermelding van de naam van uw ingeschreven teckel. Sluitingsdatum voor inschrijven is: 28 augustus. Bij afmelding of het niet volgen van alle vijf de avonden volgt geen restitutie. Consumpties bedragen ? 1,00 graag gepast betalen. Parkeren is gratis.

Heidewandeling
Op 18 september gaan wij gezamenlijk met Noord-Holland wandelen in Hilversum. Voor meer informatie kijkt u t.z.t. bij de agenda van regio Noord-Holland.

Wandeling Zeewolde
Op zondag 9 oktober hebben wij de Wandeling Zeewolde http://www.ekemederstrand.nl/hondenstrand.html
We verzamelen 11.45 uur, bij het Ekemederstrand, en starten om 12.00 uur. Als uw teckel jaagt kunt u hem beter aangelijnd houden in verband met konijnen. De routebeschrijving is als volgt: Komende vanaf de A28 richting Zwolle neemt u afslag 9 richting Zeewolde (N301). Volg deze weg tot aan de brug, over de brug rechts naar het Ekemederstrand. Op het terrein zelf borden volgen naar het hondenstrand. Het parkeren kost ? 1,50 Vergeet dus niet parkeergeld mee te brengen! Na afloop kunnen diegene die dat willen op het terras nog iets (op eigen kosten) gebruiken bij Strandpaviljoen ?De Jutter? http://www.dejutterzeewolde.nl/

Winterwandeling Lage Vuursche
18 december Winterwandeling Lage Vuursche.
We verzamelen om 11.45 uur bij de ingang van de Kloostergang (komend vanuit Hilversum vlak vooraan links), daar kunt u de auto parkeren of parkeren op het terrein aan de Karnemelksweg, zijstraat van de Dorpsstraat.
We beginnen de wandeling om precies 12.00 uur.
De LageVuursche ligt tussen Hilversum en Soest/Soestdijk en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Via de N415 (Hilversum/Baarn) en de N234 (Soestdijk/Bilthoven) treft u de nodige A.N.W.B. borden.
Na afloop kunnen we (op eigen kosten) iets gebruiken in een pannenkoekenrestaurant. Zoals u weet kunnen we dit niet bespreken maar is er meestal genoeg plaats.

Deze activiteiten worden georganiseerd door Anita van 't Klooster voor meer informatie;
kleinhoogenwel@hotmail.com

met vriendelijke groeten, Francisca


Nadia
Moderator Kantine
Oppermuts

Berichten: 27300
Geregistreerd: 08-09-05
Woonplaats: Bollenstreek

Re: Agenda Teckelclub regio Utrecht en Flevoland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-11 20:29

LZP --> BB

FNRS jurylid F1 t/m F20, vaardigheid en CBR

FrannieTJE
Berichten: 119
Geregistreerd: 02-12-09
Woonplaats: veenendaal

Re: Agenda Teckelclub regio Utrecht en Flevoland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-05-11 22:52

thanks, ben nog niet zo thuis in wat waar hoort te staan..


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, Googlebot, Zwerte en 28 bezoekers