Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Moderators: Agossie, MirandaT, RianneH, Dreamy

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Neverhere
Berichten: 3381
Geregistreerd: 26-09-04

Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-11 10:13

Lang verhaal zo kort mogelijk:
Onze kooiker begon 3 jaar geleden met af en toe lichtjes kreupelen met linksvoor.
DA kon niets vinden en foto's wezen niets uit. Na 1 jaar af en aan naar de specialist voor kijkoperatie omdat het kreupelen steeds erger werd. Oordeel: gigaontsteking middenin het schoudergewricht. Bicepspees is tijdens de procedure doorgesneden omdat die steeds over de ontsteking gleed en daardoor pijn veroorzaakte en ook was aangetast.
Meds mee en na een paar maanden leek het weer helemaal goed. Toen begonnen de terugvallen - zomaar zonder aanwijsbare reden.
We waren met de meds gestopt maar waren genoodzaakt weer te beginnen.

We hebben echt vanalles geprobeerd. Homeopathie, acupunctuur, holistische DA, allerlei soorten supplementen maar niets kon afdoende helpen. De golfbewegingen van goede periode/slechte periode werden steeds erger waarbij de goede periodes steeds korter en minder goed waren en de slechte periodes steeds langer duurden en hij meer pijn kreeg.

Uiteindelijk, ten einde raad, in november vorig jaar goudacupunctuur laten doen door een DA in het Rührgebied. (Hierbij worden kleine stukjes goud op acunpunctuurpunten ingebracht en blijven levenslang zitten.)
Helaas, geen resultaat.
Begin februari besloten mijn man en ik dat we zouden wachten tot mei en als er dan nog steeds geen verbetering was, zouden we zijn schouder en poot laten amputeren. Beter op 3 poten zonder pijn dan op 4 met altijd pijn en meds die zijn leven zouden verkorten.
We hadden alles doorgesproken met onze DA en zij waren bereid de amputatie te doen nadat ze hoorden hoe zijn leven er de laatste jaren uitzag.

Komt mijn vriendin op een avond op bezoek en vraagt of ik zijn slaapplaats al eens heb gechecked op aardstralen. Ik zei dat ik dat niet gedaan had en had er ook niet zoveel vertrouwen in eerlijk gezegd.
Maar aangezien ik wichelroedes in huis heb dacht ik 's avonds toch maar even te checken, ik bedoel, het kon toch geen kwaad?

En verdorie, precies boven zijn slaapplek sloegen de roedes uit! Ik kon het niet geloven en heb het 3x herhaald met hetzelfde resultaat. Omdat ik mezelf niet vertrouwde heb ik mijn man geroepen om hem te vragen het te doen en ook bij hem sloegen de roedes duidelijk uit.
Ik heb onze hond toen direct naar de keuken verplaatst nadat ik had gemeten dat daar geen aardstralen waren.
De volgende ochtend dacht ik te zien dat hij makkelijker bewoog maar was tegelijkertijd bang dat de wens de vader van de gedachte was. De 2e ochtend echter konden we er niet omheen - hij liep echt beter!

Sindsdien gaat het steeds beter. We hebben de meds inmiddels helemaal afgebouwd, iets wat een paar maanden terug nog helemaal onmogelijk leek, en zijn nu aan het kijken hoeveel belasting hij kan hebben door het wandelen uit te bouwen.

Hoe is het mogelijk hè? Ik kan het nog niet geloven.
Met álles wat we geprobeerd hebben was een simpel verplaatsen van zijn slaapplek ws voldoende geweest.
Ik sta nog steeds perplex als ik er aan denk. Als ik het met mijn ogen niet had gezien en nog zie elke dag, zou ik het mss niet eens geloven. :oo

Nu vroeg ik me af of er meer mensen zijn die hier een soortgelijk iets hebben meegemaakt en hoe dat is verlopen.


gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

Re: Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 15:34

Ik geloof hier niet in, ben ik te nuchter voor. Vreemd trouwens dat ze niets op foto's zagen, heb je een MRI of ST scan laten doen?
Fijn dat het beter gaat, daar gaat het wel om! :)

Laika

Berichten: 3208
Geregistreerd: 05-02-02
Woonplaats: Heerde

Re: Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 19:22

Ik ben ook heel nuchter, maar ik geloof zeker dat dergelijke dingen bestaan! Geen ervaring mee, dat dan weer niet.

If your feet smell and your nose runs - you're built upside down.

DeHP

Berichten: 572
Geregistreerd: 16-05-10

Re: Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 19:27

ik snap dan weer niet zo goed dat je eigenlijk geen vertrouwen hebt dat aardstralen er ietsmee te maken kunnen hebben, maar wel een wichelroede in huis hebt. Dan heb je je toch al eens in dat soort zaken verdiept en weet je wat de gevolgen kunnen zijn?
Ik heb veel spullen in huis, maar echt geen wichelroede.
Wel spuer dat het werkt. Een manege waar ik heb gewerkt had ook alles nagekeken op aardstralen en magneten neergelegd om ze om te leiden. Paarden daar waren ook bijna nooit ziek.

Ania

Berichten: 4551
Geregistreerd: 25-12-04
Woonplaats: Kampen

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 19:28

Aardstralen? Wat houdt dat in?

Bij een pony van een vriendin van me zijn ook goudkorrels ingebracht en daar was gelukkig wel verbetering te zien!

judith_irene

Berichten: 1073
Geregistreerd: 19-12-07
Woonplaats: alphen a/d rijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 19:28


"Gij zult niet stelen, de Overheid duld geen concurentie."

gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 19:51

DeHP schreef:
Ik snap dan weer niet zo goed dat je eigenlijk geen vertrouwen hebt dat aardstralen er ietsmee te maken kunnen hebben, maar wel een wichelroede in huis hebt. Dan heb je je toch al eens in dat soort zaken verdiept en weet je wat de gevolgen kunnen zijn?
Ik heb veel spullen in huis, maar echt geen wichelroede.


Dat was ook een van de eerste vraagtekens die bij mij opkwamen bij dit verhaal, maar ben benieuwd wat er uit de foto's kwam.

Rianneke
Berichten: 10125
Geregistreerd: 06-02-05
Woonplaats: Ergens in Gelderland!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 20:04

Ik geloof er in!
Afgelopen november kwam ik van een landbouwbeurs terug met een boek over aardstralen... Eerst dacht ik oei dat is zweverig, maar al snel ging ik dingen herkennen! Aangezien mijn vriend nu al ong 4 jaar "ziek" is en ze in het ziekenhuis niet weten wat hij heeft en we op het bedrijf ook tegen een aantal dingen aanliepen (we hebben koeien) besloten we om een wichelroedeloper te laten komen. Deze beste man wees ons een aantal punten aan en juist daar hadden wij ze ook verwacht! Zelfs op een punt waar mijn vriend een keer echt out is gegaan zat zo'n punt...
Inmiddels hebben wij een broncorrector laten plaatsen via www.broncorrector.com
En het resultaat? Dat is echt geweldig te noemen!! :o

Nog een leuk iets trouwens... Ga eens staan op de plek waar de wichelroede uitslaat. Gewoon lekker ontspannen gaan staan met je ogen dicht... Dit moest mijn vriend ook doen en die man had hem niet gewaarschuwd... Mijn vriend ging er bijna bij liggen, maar kon zich nog net vastgrijpen aan een hek! Als het namelijk een heftig punt is moet je erg veel corrigeren om je evenwicht te houden :)
Dus ik snap best dat als je hond daar op slaapt dat ie daar niet happy van word...

Flint Fortuna ZH NRPS goedgekeurde dekhengst!
Marli drachtig van mijn lieve Flint Fortuna ZH
Marilyn ZH en Fenne Fortuna prachtig drachtig
ZH sportponys

Neverhere
Berichten: 3381
Geregistreerd: 26-09-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-11 20:18

DeHP schreef:
ik snap dan weer niet zo goed dat je eigenlijk geen vertrouwen hebt dat aardstralen er ietsmee te maken kunnen hebben, maar wel een wichelroede in huis hebt. Dan heb je je toch al eens in dat soort zaken verdiept en weet je wat de gevolgen kunnen zijn?
Ik heb veel spullen in huis, maar echt geen wichelroede.
Wel spuer dat het werkt. Een manege waar ik heb gewerkt had ook alles nagekeken op aardstralen en magneten neergelegd om ze om te leiden. Paarden daar waren ook bijna nooit ziek.


Ik weet idd dat er aardstralen zijn maar met wichelroedes kun je veel meer dan enkel aardstralen opzoeken :)
Wat ik bedoel toen ik schreef dat ik er niet veel vertrouwen in had is dat ik het té toevallig zou vinden. Omdat we zoveel gechecked en geprobeerd hebben en dat er dan zoiets 'simpels' als aardstralen zo'n ellende kunnen veroorzaken. Dat zijn slaapplaats verplaatsen dé oplossingj bleek te zijn terwijl we stad en land hebben afgereisd om hulp voor hem te vinden. Snap je? Het is gewoon zo stom dat ik daar zelf niet aan gedacht heb 8)7

@Chiqa, geloof het of niet ik ben zelf bijzonder nuchter. Ook nuchter genoeg om te beseffen dat er veel meer is dan wij weten of kunnen verklaren. Ben erg openminded maar tegelijkertijd wel weer kritisch.
In dit geval is er verder niets veranderd behalve dat hij een andere slaapplaats heeft gekregen daarom is er bij ons geen enkele twijfel dat het hier wel degelijk om aardstralen gaat.

V.w.b. de foto. Er zijn meerdere keren röntgenfoto's genomen maar daar was niets op te zien. Pas bij een kijkoperatie werd duidelijk waar het probleem zat en wat het was maar niet wat de oorzaak was. Die hebben we nu gelukkig.

@Rianneke, wat goed dat jullie ook de aardstralen hebben laten opzoeken.
Ik heb de volgende ochtend iemand gebeld die ze kan verplaatsen. Vraag me niet hoe het werkt maar dat geeft ook niet want ik durf onze hond er toch niet meer te laten slapen. Hij slaapt prima in de keuken en daar laat ik hem lekker :+

Rianneke
Berichten: 10125
Geregistreerd: 06-02-05
Woonplaats: Ergens in Gelderland!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 20:33

Ranna hoe dat verplaatsen werkt weet ik ook niet...
Wij hebben zo'n broncorrector laten plaatsen en daarmee worden ze geneutraliseert. Ze zijn er nog wel en je kunt ze nog steeds opzoeken met de wichelroede, maar ze zijn niet meer echt negatief...

Wij zijn er trouwens inmiddels achter gekomen dat echt heel veel boeren zo'n corrector hebben :) En dus ook last hadden van aardstralen en zijn boeren nu de mensen die in zweverige dingen zouden geloven :7
En ik denk ook niet dat een boer zo'n ding aan zou schaffen als ie er niet in zou geloven want ze zijn echt niet goedkoop!!!

Wij spreken er nu veel over met andere boeren en de mooiste zin die ik hoorde was... Mensen kunnen zich een hoop inbeelden of ergens in geloven, maar dieren liegen niet!

Flint Fortuna ZH NRPS goedgekeurde dekhengst!
Marli drachtig van mijn lieve Flint Fortuna ZH
Marilyn ZH en Fenne Fortuna prachtig drachtig
ZH sportponys

Neverhere
Berichten: 3381
Geregistreerd: 26-09-04

Re: Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-11 20:38

Zo is het Rianneke.
Dat is net als mensen die niet willen/kunnen geloven dat Bach Bloesem of homeopathie niet zou werken. Ik heb met beide dingen al hele mooie resultaten bij dieren gezien.

Ik sluit nooit iets uit omdat het niet 'logisch' verklaarbaar is. Wij weten nog steeds veel meer niet dan wel.

Rianneke
Berichten: 10125
Geregistreerd: 06-02-05
Woonplaats: Ergens in Gelderland!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 20:45

Nou om eerlijk te zijn geloofde ik er eerst ook niet in :7 Het was dat die wichelroedeloper zijn rondje gratis kwam maken, anders hadden we het nooit gedaan denk ik! Maar toen werden we nieuwsgierig en tsjah het koste toch niks :Y)
Na zijn verhaal en met de belofte als de broncorrector niet werkt je em na 2 jaar mag retourneren en krijg je 80 % van je aankoopbedrag terug zijn we over gegaan tot aanschaf!
Je kunt dan zoiets "goedkoop" uitproberen :D

Flint Fortuna ZH NRPS goedgekeurde dekhengst!
Marli drachtig van mijn lieve Flint Fortuna ZH
Marilyn ZH en Fenne Fortuna prachtig drachtig
ZH sportponys

Neverhere
Berichten: 3381
Geregistreerd: 26-09-04

Re: Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-11 20:52

Gelijk heb je. Een vriendin van me wilde ook een broncorrector aanschaffen voor in huis maar gelukkig kwam ze er achter dat ze iemand kende die de stralen verlegd, dat was toch heel wat goedkoper.

Neonlight
Moderator NF, ITP, VMR

Berichten: 67198
Geregistreerd: 20-12-03
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 21:12

Hier is ook de grond gecontroleerd op aardstralen voordat de stal gebouwd werd, en we hebben nooit zieke paarden. En 1 paard dat tijdelijk ergens anders stond, heeft wel last gehad. Toen die thuis was weer snel volledig opgeknapt, terwijl het dier in korte tijd een hoopje ellende was geworden.

Een ster was je altijd al, nu zul je als een ster aan de hemel fonkelen.
Dotje, 5 mei 2009- 21 januari 2010

[IM] Dag lieve Neon...
[IM] Dag lieve Michael, zeg je hallo tegen Neon?

gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

Re: Eindelijk oorzaak kreupelheid gevonden - aardstralen!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-11 21:46

Interessant verhaal Ranna, en nogmaals wat moet het ontzettend fijn zijn dat jullie hond eindelijk opknapt.
Ik vraag mij alleen af, de meeste kreupelheden aan weke delen zijn helemaal niet op rontgen foto's te zien, sommige vormen van ED ook niet dan is een MRI of ST scan noodzakelijk. Ik vroeg mij af waarom jullie daar nooit zijn op gestuit in die hele zoektocht die jullie hebben ondernomen? (Petje af trouwens hiervoor)

Neverhere
Berichten: 3381
Geregistreerd: 26-09-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-03-11 10:08

De foto's wezen niets uit omdat het probleem midden in het gewricht zat en daarvan konden ze geen foto's maken. Dat kon men enkel bekijken door een camera naar binnen te schuiven.
Narigheid daarvan is dat een dergelijke ingreep vaak artrose veroorzaakt en dat is nu bij onze hond ook te zien maar alleen al het feit dat hij nu zonder meds is, ik kan je niet vertellen hoe blij ik daarmee ben want hij kreeg prednison en dat is allesbehalve een onschadelijk middel maar het enige waarop hij redelijk kon functioneren.

Hij is daardoor wel de helft van z'n vacht kwijtgeraakt en z'n bespiering hoewel z'n bespiering ook deels verdwenen is doordat hij zo weinig lichamelijke inspanning mocht doen.
Ik hoop dat zijn lichaam de schade nu kan herstellen en mocht het met de artrose op den duur toch niet zo goed gaan kunnen we dan hopelijk iets homeopatisch inzetten.

Rianneke
Berichten: 10125
Geregistreerd: 06-02-05
Woonplaats: Ergens in Gelderland!

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-11 13:47

ranna schreef:
Gelijk heb je. Een vriendin van me wilde ook een broncorrector aanschaffen voor in huis maar gelukkig kwam ze er achter dat ze iemand kende die de stralen verlegd, dat was toch heel wat goedkoper.

En dat terwijl de correctors voor in huis niet eens zo duur zijn :o
Maar verleggen was bij ons niet echt een optie geweest denk ik. Wij hadden best veel punten en we wilden ze echt allemaal weg hebben :o

Neonlight schreef:
En 1 paard dat tijdelijk ergens anders stond, heeft wel last gehad. Toen die thuis was weer snel volledig opgeknapt, terwijl het dier in korte tijd een hoopje ellende was geworden.

Dat kan ik helemaal begrijpen! In 1 van mijn stallen zit/zat ook zo'n punt en de merrie die daar in stond was na het afspenen niet dik te krijgen... Ik voerde haar echt voor 2 merries tegelijk, maar aankomen ho maar. Ze zat ook niet mooi in haar vacht en oogde niet happy om het zo maar te zeggen :(:) En toen die broncorrector werd geplaatst kreeg ik weer de merrie terug die ik had voordat ze hier op stal kwam te staan :7

Flint Fortuna ZH NRPS goedgekeurde dekhengst!
Marli drachtig van mijn lieve Flint Fortuna ZH
Marilyn ZH en Fenne Fortuna prachtig drachtig
ZH sportponys

gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-11 15:39

ranna schreef:
De foto's wezen niets uit omdat het probleem midden in het gewricht zat en daarvan konden ze geen foto's maken. Dat kon men enkel bekijken door een camera naar binnen te schuiven.
Narigheid daarvan is dat een dergelijke ingreep vaak artrose veroorzaakt en dat is nu bij onze hond ook te zien


Daar heb je botscans voor....Zonde dat ze een kijkoperatie hebben gedaan, dan was die artrose niet ontstaan.
Geef je al een visolie en glucosmine tegen die beginnende artrose?

Neverhere
Berichten: 3381
Geregistreerd: 26-09-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-03-11 16:21

Botscans is nooit over gesproken maar dat mss ook omdat de ontsteking niet ín het bot zat maar tussen het kraakbeen van het gewricht. Leg ik dat zo een beetje goed uit? >;)

Mijn eigen DA-en zijn erg terughoudend in het doorverwijzen voor kijkoperaties maar aangezien ik op een zaterdagochtend met een doodzieke hond zat van de schouderpijn die echt voor dood op de keukenvloer lag, moesten we wel wat en leek dit voor hen denk ik meest logische stap omdat foto's niets uitwezen.
Er is wel gezegd dat artrose op de loer ligt bij zoiets maar ik had er ook geen idee van dat er een andere optie was om er achter te komen en we moesten echt wat.

Glucosamine, visolie, dat bloemolie (ben even de naam kwijt), dat spul van Martin Gaus z'n dochter, - gut weet ook al niet meer hoe dat heet, kurkuma, gember en nog ...tig dingen hebben we geprobeerd maar nu hij die goudstukjes in zijn schouder heeft zijn die dingen niet meer nodig omdat het goud ontstekingsremmend werkt en onderzoek heeft uitgewezen dat het de artrose stopt. De slijtage die het gewricht inmiddels heeft opgelopen is echter daardoor ook niet meer terug te draaien helaas en zolang het niet erger wordt teken ik er voor.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ampi, bloempie186, Denise_Storm, DGL, DreamUp, Duhelo, Googlebot, maaaikkee, Mizora, Mutsie93, nicolailover, StonedRomy, Traiectum, Zeeuwtje68, Zoe_97 en 96 bezoekers