darwin schreef:Pfffffffff, ik moet nog veel leren over vers vlees voeren, een schep brok was wel makkelijker, maar ja je wil het beste voor je hond en dus ik zal er mijn eigen wat meer in moeten verdiepen.
haha,idd, het meeste tijd kruipt in het menu maken en eventueel aanpassen in het begin denk ik...ik ben er ook nog steeds niet aan toe gekomen, dus het zal iets voor na mijn vakantie worden! Mijn ouders kennen er helemaal niks van, dus zij kunnen ook niks aanpassen moest het nodig zijn en dat zal wss wel in het begin, dus daar kan ik ze moeilijk mee opzadelen volgende week
.
is zo lastig die kleine hoeveelheden terwijl je het per kilo's koopt. Ik voer wel veel verschillende dieren. Kalkoen, kip, kwartel, rund, lam, geit, konijn, zalm..... Zorg dat ik per bestelling van alles wat heb.
. Ik zie dat 50/50 aanhoudt, persoonlijk zou ik 45% vleesbot, 25% spiervlees, 20% orgaanvlees (waarvan 10% pens) en dan hou je 10% groente over... 
) en nu vroegen ze of ze nog wel soep mogen geven...Ik ga de oude man nooit kunnen overtuigen om niets meer te geven, maar als ik dan zeg ok, ze mag de soep, dan stopt hij mss met steeds brood te geven... 