Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
tengeltje11 schreef:Dat was volgens mij vroeger zo, nu hebben slagers vriezers die erg diep gaan en dat doodt de eitjes. Dus het vlees wat je dagdagelijks overal kan kopen, is gewoon veilig.
Zelfs als je zwanger bent en toxoplasmose negatief bent, mag je eigenlijk zo goed als alle prépare en ander rauw vlees eten omdat dit bijna overal op heel diepe -temperatuur ingevroren wordt en daardoor wordt het veilig. Mijn zus is slager en die wist heel goed dat het vlees in hun slagerij diep genoeg gevroren wordt en gyn beaamde dit en zij heeft bv ook haar hele zwangerschap alles qua rauw vlees blijven eten(maar meestal heb je daar geen 100% zekerheid over in bv een winkel en doe je het niet, maar is normaal behoorlijk standaard, dus ook wormeneieren gaan daarmee dood.
paddington schreef:Ik heb wel eens snachts een puppydienst gedraait bij een fokker en die had net de pups ontwormt.
Ik ben niet snel vies van iets maar dat was echt ranzig.
Deze dronken alleen nog bij hun moeder.
maralyn schreef:Oeps... Ik heb al een aantal kilo's gehakt in mn leven opgesnoept.
En filet American!?