Kat met gebroken achter pootje. Wie heeft ervaring?

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Tellie

Berichten: 16942
Geregistreerd: 07-11-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-11-20 22:42

Geen gebroken achterpoot, maar wel een 2 gebroken middenvoetsbeentjes na een val van 15 meter. Pennetjes erin laten zetten, 8 weken bench rust. Bleek er nog een extra breukje te zijn, nog een paar weken benchrust erbij. Kat was niet blij en de bench ook wel echt helemaal zat. Bovendien had hij ook een verschrikkelijke hekel aan het verband, daardoor heeft hij ook 10 weken met een plastic kegel om heeft moeten lopen. Onder toezicht toch af en toe wat rond kunnen laten lopen in de woonkamer, anders was het echt geen doen.

Het heeft in totaal ruim 2000 euro aan medische zorg gekost. Nu zijn we weer een tijdje verder en het is alsof er niets aan de hand was. Meneer springt hier weer van meters hoog zonder ook maar een piep te geven.

Edit; Ik moet er wel bij zeggen dat we hem om 11 uur 's avonds terug vonden en daarom 'snachts naar het spoedziekenhuis zijn geweest, dat heeft de prijs ook wel iets doen oplopen. Eerste nacht was al 600 euro. :wow:Tellie

Berichten: 16942
Geregistreerd: 07-11-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-11-20 22:51

Wat voor prognose geeft de DA zelf over de poot besparende operatie?

Persoonlijk, mocht die van ons zijn poot weer bereken om wat voor reden dan ook, dan zou ik ook weer voor een poot besparende operatie gaan. Mits het financieel haalbaar is, hoe banketstaaf dat ook is om te zeggen.

Tellie

Berichten: 16942
Geregistreerd: 07-11-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-11-20 22:53

Dennis schreef:
Met veel pijn wil hij nu al regelmatig een rondje door het huis (onder begeleiding), doet flink debiel bij het voeren om daarna echt flink extra pijn te hebben. We zijn pas 2,5 dag onder weg, hoe moet dat weken.Wij hebben er anderhalve maand naast geslapen op de bank zodat hij niet alleen was in z'n kooi. Dat hielp een beetje met het gemauw. :=


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: PetalBot en 17 bezoekers