[FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
Black Widow

Berichten: 84055
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

[FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-10-16 00:07

Nou ja 'mijn' vakantie. :+ Ik ben met Bokker MarlonNaldo op vakantie geweest dus eigenlijk bedoel ik 'onze' vakantie. :D

We vlogen met Corendon op maandagavond 3 oktober via Daleman, Turkije naar Ercan airport in Noord Cyprus. Helaas zaten we niet echt naast elkaar maar met het gangpad ertussen. Als we eerder ingecheckt hadden of online stoelen hadden gereserveerd hadden we wel naast elkaar gezeten maar dat mocht de pret niet drukken.

Helaas zat het op Schiphol een beetje tegen. Het paspoort van Marlon bleek niet lang genoeg geldig te zijn voor Cyprus. Bleek dat wij eigenlijk naar Turkije gingen (Noord Cyprus is dus Turkije eigenlijk) en daar moest haar paspoort 6 maanden geldig zijn wat hij dus niet was. Dat werd dus een noodpaspoort aanvragen wat weer de nodige kosten met zich meebracht. Gelukkig was het snel geregeld en konden we toch door de douane en later het vliegtuig in.

De vlucht ging verder goed en sneller dan gedacht kwamen we aan op Ercan en hadden we ook nog eens snel onze koffers. We werden opgewacht door Jelena (wij mochten Helena zeggen) die ons naar de bus verwees en daar later ook in stapte. Was dus goed geregeld. Wij zaten voorin en konden daardoor Cyprus in het donker goed bekijken. We kwam langs St. Hilarion en dat zag er sprookjesachtig uit in het donker. Helaas geen foto kunnen maken vanwege de weerspiegeling in het glas en een bewegende bus. :Y)

Na wat stops bij verschillende hotels om mensen af te zetten kwamen we eindelijk aan bij ons hotel. Okee, dit is een foto bij daglicht en we kwamen om 23.00 aan maar zo heb je een idee. :')

Afbeelding
(als je goed kijkt zie je hier onze handdoeken over ons balkon hangen!)

We kwamen de lobby binnen en er kwam gelijk een jongeman aan om onze koffers over te nemen. :wow: De lobby was prachtig! Marmeren vloeren met gekleurde tapijten, barokke stoelen en tafels, gigantische kroonluchters en bewerkte plafonds. We keken onze ogen uit en vroegen ons af of we wel goed zaten. :+ We waren al snel bij onze kamer en ook die was ruim en mooi ingericht. Spullen gedropt en weer naar beneden want we hadden honger als een paard ( :)) ) en konden gelukkig nog eten in het kleine restaurant wat speciaal open is na 21.30. Ook hier werden we snel bediend en hadden snel ons eten. Daarna snel naar bed gegaan want we waren kapot!

Dinsdagochtend rustig aan gedaan en lekker uitgeslapen. Daarna naar de eetzaal en ook hier keken we onze ogen uit! Wat was er veel keus! Je kon het je niet bedenken of het stond er. Allemaal vers gemaakt. Dit was slechts één stukje van alle buffetten. https://flic.kr/p/N69PVb We gingen zitten en ook hier stond er binnen no time een ober (met handschoenen aan!) om ons drankjes te brengen.

Daarna hebben we snel onze badkleding aangetrokken, handdoek gepakt en zijn we naar het privé strand gelopen. We hadden beide al jaren niet gezwommen en konden niet wachten om het water in te gaan. Het water voelde wel erg koud maar Marlon was erg dapper en liep gelijk al vrij ver het water in. Ik had wat langer de tijd nodig. :') Uiteindelijk was ik ook door en zwommen we heerlijk rond. Wat was dát genieten zeg!!

We gingen op tijd weer terug want om 12.00 zou Helena weer komen om ons over de excursies te vertellen. De bespreking was gezellig en we hadden 3 excursies geboekt. De Troodos tour op woensdag, de jeep safari op vrijdag en de Kyrenia/boot tour op zondag. Wij waren helemaal blij maar toen kreeg ze telefoon dat het niet allemaal kon zoals wij het wilden. Uiteindelijk hadden we de Troodos tour op woensdag, paardrijden op donderdag en de Kyrenia/boot tour op vrijdag. Dus 3 dagen achter elkaar maar we gingen iig paardrijden in de bergen en dat was super gaaf natuurlijk! :):)

Na de bespreking gaan lunchen en toen op de bonnefooi een stuk gaan lopen in de buurt van het hotel. Stom eigenlijk want het was na 12 uur en dus het heetst van de dag. :') De omgeving is zo anders dan hier in Nederland. De huizen zijn zoveel mooier! Vrijstaand, wit en met mooie bogen. Af en toe gestopt en foto's van elkaar gemaakt. Maar toen we een kogelhuls vonden zijn we toch maar omgedraaid en terug naar het hotel gelopen. We waren bij de hoofdweg die we moesten oversteken en toen toeterde er een busje en gaf lichtsignalen. Het bleek een Dolmus busje te zijn die je kan pakken om van a naar b te komen. Maar het was een klein stukje lopen dus we lieten hem gaan.

Na even gechilled te hebben op de kamer zijn we gaan avond eten en daarna weer naar de kamer gegaan. Het diner buffet was ook weer ongelooflijk! Was maar goed dat we er een week zouden blijven!

Woensdag was een super leuke dag! We werden al vroeg opgehaald voor de Troodos tour. Dus om 07.00 aan het ontbijt en om 07.30 de bus in. Weer hadden we geluk om voorin te zitten. :D We hadden een Nederlandse gids, hoofd tour leiding van Corendon. Yvonne heette ze en was lekker vrolijk en spontaan. Bij de grens moesten we wachten terwijl onze paspoorten gescand werden. En met 39 mensen in de bus moesten we wel een tijdje wachten. :') Na het scannen konden we 100 meter doorrijden en toen moesten we de Griekse grens over dus weer 39 paspoorten scannen. _O-

Afijn, toen we konden doorrijden keken we onze ogen uit. Het zag er allemaal zo anders uit! Iedereen rijdt links en dat was erg wennen. We schrokken regelmatig van auto's van rechts. := Eenmaal in de bergen zagen wegen er ongeveer zo uit.

Afbeelding

Haarspeld bochten met steile hellingen waarvan het af en toe leek alsof je eraf zou storten. We kwamen eerst bij een kerk genaamd Church of Agios Varnavas and Ilarionas. Van binnen was het mooi maar ik was niet zo lang geboeid. Ik liep naar buiten omdat ik foto's wilde maken van de buitenkant wat ik veel mooier vond. :')

Daar leerde ik een nieuw vriendinnetje kennen. :D <3

Afbeelding

Ze was super lief en aanhankelijk en toen een lokale bewoner zag ik dat ik haar leuk vind moest ik haar maar snel mee naar huis nemen. :') Natuurlijk kon dat niet en na enkele minuten geknuffeld te hebben moesten we toch echt verder met de tour.

We stopten ergens in de bergen om een wandeling te maken door een oud dorpje. De naam zou ik echt niet meer weten. We zagen veel zelfgemaakte producten van lokale vruchten en kruiden. Het zag er zo uit dat ik nooit iets durf te proeven haha! De wandeling was voornamelijk omhoog over oude keien en dat was te voelen aan je kuiten! Een slokje water af en toe was dus erg welkom. Na de wandeling door het dorp gingen we terug naar de bus en richting het Kykkos klooster wat op 1318 meter hoog in het Troodos gebergte ligt.

De mensen die 'te bloot' gekleed waren moesten zich bedekken met kleding die je daar kon lenen. Zie hier mijn mooie paarse 'badjas-ding'. :D

Afbeelding

Hier vond ik binnen ook minder boeiend dan de buitenkant dus na wat foto's gaven we onze paarse jurken terug en gingen naar buiten. Toen terug naar de parkeerplaats van de bus waar wat souvenir winkeltjes stonden. Altijd leuk om te kijken en ik heb een koelkast magneet van Cyprus gekocht voor mijn tante. De tour was afgelopen en de bus ging weer richting de grens. De avond begon al te vallen toen we bij het hotel aankwamen en ik kon het niet laten om er een foto van te maken. :+:

Afbeelding
(foto is uit de hand genomen)

De donderdag arriveerde en dat was de dag dat we gingen paardrijden in de bergen! We werden om 11.00 opgehaald met de taxi en Helena zou met ons meegaan en daar op ons wachten. Ik wilde mijn Eos meenemen maar aangezien we niets wisten van de paarden of het terrein waar we zouden rijden en ik hem graag nog langer wil houden toch maar besloten om hem in het hotel te laten en voor foto's de mobiel van Marlon te gebruiken. Die maakte namelijk prima foto's. Achteraf had het wel gekund maar goed, daar heb je niets meer aan.

De taxi rit omhoog de bergen is was voor Marlon niet zo'n pretje. Ze werd misselijk. :(:) Met mij ging het wel maar hij reed best hard omhoog en ook hier waren veel haarspeldbochten en het was vaak onoverzichtelijk.

Boven aangekomen werden we begroet door een hele aardige man die al jaren in de paarden zit en goed Engels kon. Er stonden twee paarden klaar. Een zwarte merrie met een behoorlijk buikje genaamd Aphrodite en een een vos ruin waarvan we de naam al snel vergeten waren. Ik wilde op de vos en Marlon op de zwarte maar de beste man wisselde ons om. Ook prima natuurlijk. We werden erop geholpen en toen ik vroeg of hij ons zelf ging begeleiden zei hij dat we alleen mochten! Hij had gehoord dat we al jaren reden en goed met paarden waren en vertrouwde ons dus. De route was niet moeilijk want er liep maar één weg en die moesten we omhoog lopen tot we links een grote ronde watertank zouden zien. Daar moesten we keren. Okee, dus we gingen zonder begeleiding, op vreemde paarden over een bergweg met een helling aan één kant. :+ Misschien niet geheel slim maar we besloten het toch te doen.

Hier waren we net op weg.

6.
Afbeelding

De paarden stapten stevig door en wilden af en toe zelfs een stukje naar boven draven. Ze waren super braaf en keken ook niet op of om van een auto. We kwamen er zelfs 2 tegen die netjes stopten om ons langs te laten. Tussendoor even gestopt om foto's te maken.

Afbeelding

We bereikten de watertank sneller dan we dachten en na daar in de schaduw even gerust te hebben gingen we weer op weg naar beneden. Het uitzicht was onbeschrijflijk mooi, zo ver het dal kon je in kijken. Foto's zouden het niet goed weergeven, zo mooi was het.

Terug op de stal kwam de man ons weer helpen met de paarden. Ik vroeg of mijn merrie drachtig was en dat bleek idd het geval te zijn. Toen ik naar de hengst vroeg knikte hij richting het paard van Marlon. Bleek dat de papa to be te zijn. :') Zijn mannelijkheid bleek gewoon niet zo groot te zijn en was het ons dus niet opgevallen dat het een echte vent was. :+ Ze deden het prima op de weg samen, had het nooit gedacht. :))

We zijn nog even met de man op de foto geweest voor we afstegen maar die foto is echt te donker om te laten zien. Helena nog even op mijn merrie gezet en een foto genomen. Ze was ons heel dankbaar daarvoor. We namen afscheid en gingen met een taxi busje weer naar beneden. Die rit was voor mij ook niet zo prettig en ik werd ook een beetje misselijk. Gelukkig trok dat weg toen we weer in het dal waren.

In het hotel aangekomen snel badkleding aan en richting zwembad. (rijden met je spijkerbroek en dichte stalschoenen is niet prettig met 25+ graden)

'S avonds mijn statief gepakt om het hotel en zwembad te fotograferen in het donker. Best goed gelukt al zeg ik het zelf. :D

Afbeelding

Op tijd naar bed want de volgende dag stond de Kyrenia/boot tour op het programma! Gelukkig konden we wat langer liggen en werden we om 09.30 opgehaald door een busje wat ons naar een verzamelplek zou brengen waar we met een grotere bus verder zouden gaan. We zaten gezellig met allemaal Nederlanders in de bus. Er was één buitenlands stel maar verder was het op en top Nederland. :D

De route bracht ons eerst bij St. Hilarion. De ruïnes van dit kasteel (klooster van oorsprong) heeft het hoogste punt op 723 meter en ruim 400 treden om bij de top te komen. Onze gids vertelde dat hij het gemiddeld 2x per week omhoog liep. :wow: En hij zag eruit als 60+ dus ik vond het erg knap!

St. Hilarion.
Afbeelding

Met de gids voorop begonnen we aan de lange klim naar boven. Gelukkig stopte hij een paar keer om wat dingen aan te wijzen en uit te leggen. Konden we even op adem komen. :') Op driekwart van de te lopen trappen stopte hij en liet ons zelf verder lopen. We waren met een klein groepje over want de rest had het halverwege opgegeven. _O- Marlon en ik konden ook eigenlijk niet meer maar als we niet door zouden gaan waren we voor niets omhoog gelopen dus we zetten door en kwamen na veel moeite bij de top aan. :D


https://flic.kr/p/MbFTUC
https://flic.kr/p/MbmzjZ

Blij dat we de top bereikt hadden begonnen we aan de afdaling. Dat was minder zwaar maar je moest goed kijken waar je liep want sommige stenen waren spekglad! Beneden aangekomen gingen we weer de bus in richting het Kykkos klooster.

Het klooster is Cypriotisch-orthodox en ligt op 1318 meter in het Troodos gebergte. Hieronder een foto van een stuk muur. Dit soort dingen vind ik altijd erg leuk om te fotograferen.

Afbeelding

Toen was het lunchtijd. We gingen eten in een restaurant vlakbij het klooster. Na de lunch weer naar de bus en op naar Kyrenia castle!

Het kasteel is in de 16e eeuw door de Republiek Venetië gebouwd en heeft een prachtige ligging aan de haven aan de oostkant van Cyprus. De rondleiding zelf was niet zo interessant, de beste man bleef maar vertellen en vertellen op een monotone toon en met zwaar accent dus hij was ons vrij snel kwijt. Even overlegd met de gids en hij liet ons het resterende ruime uur zelf rondlopen en fotograferen.

Het uitzicht vanaf de bovenkant was wel erg mooi!

https://flic.kr/p/MGd6V3
https://flic.kr/p/MYcyXY
https://flic.kr/p/MGd7iY

Toen was het tijd om naar de haven te lopen en de boot op te gaan. Na even wachten kwam de boot in zicht en konden we opstappen. De naam van de boot was de Sabrina II.

https://flic.kr/p/MbGHkD

Toen we ruim uit de haven waren ging de boot een kwartier voor anker zodat je kon zwemmen. Daarna vaarde hij terug naar de haven. Ik ging weer even los met mijn Eosje.

Afbeelding

De avond weer in de kamer doorgebracht, we waren erg moe natuurlijk. Ook de zaterdag hadden we weinig gepland. Alleen uit eten bij visrestaurant Calamari. Helena had voor ons haar favo tafeltje gereserveerd dus hadden we een mooi uitzicht op de zee.

Afbeelding

De zondag kwam sneller dan we wilden en dus gingen we maar eens met camera op statief op pad om leuke foto's van ons samen te maken. Ook wilden we het hotel van binnen erop en het buffet.

Deze is genomen in het afgesloten visrestaurant van het hotel (is denk ik alleen open in juli/aug?) dus er was niemand wat voor ons heel prettig was.

Afbeelding

Onze schaduwen in het water.

https://flic.kr/p/N9436M

Afbeelding

In de cabana.
https://flic.kr/p/MbHVMS

In het water...
https://flic.kr/p/MbHVyA

In de lobby.
https://flic.kr/p/MbHVVh

En nog eentje van de zee. <3

Afbeelding

Ik heb veel te veel foto's gemaakt om ze hier allemaal te laten zien maar ik hoop dat jullie toch een impressie hebben van onze vakantie. :)

Zondagavond de koffer alvast zo ver het kon ingepakt. Helaas komt aan alles een einde. -O-

De volgende ochtend in alle rust ontbeten en daarna nog even gezwommen in de zee. Toen gedoucht en de koffer verder ingepakt. Om 12 uur uitgecheckt en gaan lunchen. (je mocht na het uitchecken gewoon nog gebruik maken van alle services van het hotel). Daarna het casino ingegaan want die had het hotel ook. :D Ik heb zelfs nog winst gemaakt! *\o/*

Toen was het tijd voor een 2e lunch. :P Pizza voor mij en pasta voor Marlon. Om 18.25 zou de transfer komen maar toen we al buiten voor het hotel zaten kregen we een appje dat de transfer 45 min later zou zijn. :\ Uiteindelijk kwam die en gingen we naar Ercan airport toe. De bus zat vol Nederlanders die het ook niet leuk vonden om naar huis te gaan dus we hadden steun aan elkaar.

Op Ercan kwam Helena nog afscheid nemen en we zijn nog met haar op de foto geweest.

https://flic.kr/p/N1U1AZ

De terugvlucht was niet zo leuk. We zaten niet bij elkaar en ik kreeg veel last van mijn benen en billen. Gelukkig nog wat kunnen slapen maar ik was heel blij toen het vliegtuig eindelijk Nederlandse bodem raakte. Maar wat was het koud! :brr: Wat een klap was dat zeg. Eenmaal thuis moest ik mijn tweede dekbed erop gooien en sokken aan in bed...en dan te bedenken dat ik de nacht ervoor in de airco sliep onder een laken wat ik ook 's nachts van mij af gooide... %)

Maar zoals jullie kunnen lezen hebben we een top vakantie gehad!! Veel leuke dingen gezien en gedaan en heerlijk gegeten.

Het was onze eerste vakantie samen maar er zijn alweer plannen in de maak. :D

Marlon, het was super gezellig met je!! :+:

Fotoshoot boeken? http://www.marliestrapfotografie.weebly.com
NIEUW! Bloemenboog Shoots! Klik hier!
Ik fotografeer ook op wedstrijden en shows! Klik hier!


blensink

Berichten: 5601
Geregistreerd: 21-03-04
Woonplaats: Benidorm

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 01:21

Wauw wat hebben jullie een geweldig leuke vakantie gehad zeg.
Krijg helemaal zin om daar ook naartoe te gaan.
Bedankt heb genoten van je verhaal en fotos.

troi
Berichten: 16399
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: Boven Zwolle

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 04:34

Geweldig! Weer erg fraaie foto's ook!

fotoshoot van mijn knappe ventje !!

[ITP] hop hop hop quarter in galop, dankzij emdr!


x_spekkie_x

Berichten: 4229
Geregistreerd: 15-10-05
Woonplaats: Amersfoort

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 07:39

Volgende keer ga je voor twee weken? ;)
Een week vliegt altijd zo voorbij, dat gevoel ken ik. Wel heerlijk zo lekker in het zonnetje in oktober :)


Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
Black Widow

Berichten: 84055
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-10-16 08:08

We hebben plannen voor drie weken Amerika in 2017/2018.

Fotoshoot boeken? http://www.marliestrapfotografie.weebly.com
NIEUW! Bloemenboog Shoots! Klik hier!
Ik fotografeer ook op wedstrijden en shows! Klik hier!

_KiMbErLeY_

Berichten: 7364
Geregistreerd: 03-12-05
Woonplaats: Hier

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 08:29

Mooie fotos van vast een leuke vakantie!! :))

shaddy82

Berichten: 1659
Geregistreerd: 19-02-09
Woonplaats: Hardinxveld

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 08:30

Ziet er uit als een top vakantie :)
En mooi reisverslag heb je gemaakt, met prachtige foto's !

LEVADE 4-6-1993~21-11-2011

Don't make excuses for nasty people. You can't put a flower in an asshole and call it a vase

geerte

Berichten: 6783
Geregistreerd: 26-11-06
Woonplaats: Amersfoort

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 09:13

Wat ontzettend gaaf zeg, ben toch wel een beetje jaloers.

Sometimes i wonder if all this is happening, because i didn't forward that email to 10 People.
[BM] Escape room 21 november
[BM] Spelletjes spelen omgeving Amersfoort/Utrecht
geerte @ [BM] Online pubquiz

ElineR

Berichten: 1846
Geregistreerd: 18-01-14

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 11:26

Gave vakantie heb je gehad zeg :D. Mooie foto's!

There's a crack in everything, that's how the light gets in.

MarlonNaldo

Berichten: 1598
Geregistreerd: 11-02-09
Woonplaats: Westeros

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 11:57

Gaaf verslag Liesje!!

Het was inderdaad en vakantie om niet snel te vergeten, lekker eten, mooi land en hele lieve mensen!

Het is erg goed gegaan tussen ons (wat ook altijd nog maar afwachten is natuurlijk).

Nu even bijkomen van de temp wisseling en volgende week aan mn nieuwe baan beginnen :)

Special <3 Stornaldo, always in memoriam Y;( [o]
Quid Pro Quo, Yes Or No? What Will It Be Clarice?

Anoniem

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 13:40

Dat ziet er uit als een leuke vakantie!
Idd MarlonNaldo, op vakantie leer je elkaar maar net beter kennen he ;-)

Maarre....het is toch OP Cyprus, niet in? ;)

Daihyo

Berichten: 83132
Geregistreerd: 01-06-01

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 14:00

Mooie impressie! Ik vond Cyprus ook erg mooi (15 jaar geleden geweest) en zou er best nog eens terug willen. Helemaal als ik jouw foto's nu zie :D

~~ Paarden zijn de spiegel van onze ziel ~~
Hoe komt het dan toch dat ik zo'n eigenwijs stuk vreten heb? :')
[ITP] 1 jaar Noura en alweer 13 jaar Jim

MarlonNaldo

Berichten: 1598
Geregistreerd: 11-02-09
Woonplaats: Westeros

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 14:31

Anoniem schreef:
Dat ziet er uit als een leuke vakantie!
Idd MarlonNaldo, op vakantie leer je elkaar maar net beter kennen he ;-)

Maarre....het is toch OP Cyprus, niet in? ;)


Tis idd op :j

Special <3 Stornaldo, always in memoriam Y;( [o]
Quid Pro Quo, Yes Or No? What Will It Be Clarice?

Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
Black Widow

Berichten: 84055
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-10-16 14:35

En ik heb alle tekst nog wel twee keer nagelezen op foutjes. ;(

Fotoshoot boeken? http://www.marliestrapfotografie.weebly.com
NIEUW! Bloemenboog Shoots! Klik hier!
Ik fotografeer ook op wedstrijden en shows! Klik hier!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 16:01

Bellatrix schreef:
En ik heb alle tekst nog wel twee keer nagelezen op foutjes. ;(

:(:) sorry.....

simodi

Berichten: 8589
Geregistreerd: 21-04-05

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 20:16

Leuk verslag en mooie foto's! +:)+

Love - language - leadership

Laurabram

Berichten: 3379
Geregistreerd: 05-09-07
Woonplaats: Papecity on the river

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 21:09

Wat een leuk verslag. Jullie hebben echt een super luie vakantie gehad zo.

Een dag niet geHepst, is een dag niet gelachen.
[IM] Dag lieve Ebel
We don't meet horses by accident, they are meant to cross our path for a reason.

Happy16

Berichten: 4569
Geregistreerd: 27-02-12
Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-16 21:27

Toffe foto's, echt leuk om dat te fotograferen, weer eens iets anders!

Ik vind die zonsondergangsfoto heel mooi, met die berg erop.
Jammer dat vakanties altijd zo snel voorbij gaan -O-

Levi <3

Mandyy

Berichten: 28416
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Barneveld

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-10-16 15:28

Wauw wat een gave foto's heb je gemaakt Marlies, had er al heel wat voorbij zien komen op FB. Super leuk!

Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
Black Widow

Berichten: 84055
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-10-16 15:39

Thanks. :D Het was te mooi om geen foto's van te maken. :D

Fotoshoot boeken? http://www.marliestrapfotografie.weebly.com
NIEUW! Bloemenboog Shoots! Klik hier!
Ik fotografeer ook op wedstrijden en shows! Klik hier!

roosjenat

Berichten: 1060
Geregistreerd: 19-05-13
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-10-16 15:39

Onwijs leuke foto's! Wat blijft Cyprus mooi. Ben der een paar jaar geleden geweest alleen toen was het niet zulk mooi weer.

Bmh's Miley | BB + 12 | B+14 | L1+11 | L2+12 | M1+1 dressuur

Ntlie_

Berichten: 12447
Geregistreerd: 29-06-04
Woonplaats: Zeeland

Re: [FOTO] Mijn vakantie in Cyprus 2016

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-10-16 10:31

*Zet Cyprus ook op lijstje om nog eens heen te gaan*

Prachtige foto's heb je gemaakt Marlies en wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad! :D


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers