Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Ik heb er bewust geen jam van gemaakt omdat ik niet veel suiker erbij wil. De vorige batch afgekoeld was wel jamachtig van structuur trouwens. Een beetje tussen appelmoes en aardbeienjam in kwa gevoel. Die had ik bewust niet geweckt maar in een bakje gedaan omdat ik wilde weten hoe het afgekoeld smaakte en eruit zag. 

pmarena schreef:Goh nooit van gehoord, droog wecken.

Eet ze, ik zou er niet zo van genieten. Gelukkig doet iedereen het zoals ze het zelf graag willen kwa smaak.
en daarna nog 2 kilo peren verwerken tot stoofpeer en daarna wecken alles.
helaas,
de schroef die ze gebruikt hebben is helemaal aan gort gedraaid zagen we en gaat zonder sloopwerk of aanpassing niet meer los. En ik loop nu het risico eruit is niet meer erin kunnen. En ik heb er de energie ook niet voor en het is veel te bloedje warm om het te gaan doen. En mijn papa wil ik het al helemaal niet laten doen. Iets met wesp en steek en prednison die er enorm inhakt kwa bijwerkingen, zeker met de benauwde warmte die er nu is.