[verhaal] hoe vinden jullie hem???

Moderators: Muurp, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
jessikoe

Berichten: 248
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: stadskanaal

[verhaal] hoe vinden jullie hem???

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-06-04 21:27

hoi ik heb ook es een verhaal gemaakt.
m'n vriendin maakt de tekeningen, maar die zijn nog nie af.

best wel jmmr maar we zijn druk aan de slag.

nu m'n verhaal ffies zegge wat je ervan vind he Knipoog

Hoofdstuk 1. Shiela vlucht.

Shiela was in waterland. Bij een goede vriend op bezoek. Ze ging weer weg (lopend). Riccardo zag haar en ging haar achterna lopen. Ze was bij de rotonde en liep naar de manege die vlak bij haar in de buurt was. Ze was bij een bosje vlakbij de manege, en rende daar in. Riccardo rende haar achterna, en Shiela rende snel naar de manege. Ze rende naar de 2e hal waar de stro bulten ook waren. Ze ging bij haar vriendinnen zitten, gebukt zodat Riccardo haar niet kon zien. Riccardo kwam ook naar de 2e hal en zag Shiela er wel tussen zitten. Hij ging op het stro zitten en vroeg Shiela of ze er ook bij kwam zitten. Ze durfde het eerst niet omdat ze hem een briefje had geschreven die hij niet zo leuk vond, en ze dacht dat hij daar nog boos om was. Toen vroeg ze of ie nix deed alleen dan kwam ze erbij zitten. Hij deed haar nix zei hij, dus kwam ze erbij zitten. Toen ze daar zat zei Riccardo dat hij verlieft op haar was, en of zij dan wel met hem wou. Ze wou eerst niet omdat ze al op iemand was Robin genaamd. Maar toen hij haar zoende zei ze ja omdat zij hem wel lekker vond zoenen.

Maar toch voelde ze zich schuldig, omdat ze al met Robin wou en met Riccardo heeft genomen. Maar toch bleef ze met Riccardo houden.

Later op die dag was hij bij zijn vrienden op straat. Shiela liep naar huis en zag hem. Ze liep snel door zodat Riccardo haar niet zag. Maar hij zag haar wel! Hij zag haar wel en kwam op haar af met zijn vrienden. Ze moest naar dat bosje vlakbij de manege. Daar moest ze hem zoenen voor het bewijs voor zijn vrienden dat ze wel met hem had. Maar dat wou ze niet waar zijn vrienden allemaal bij waren. Maar het moest, anders moest ze zich uitkleden voor hen allemaal. En dat wou ze al helemaal niet, dus zoende ze hem. Toen pakten zijn vrienden haar vast en kleden haar uit! Ze verzette zich maar het lukte ze toch wel haar uit te kleden. Toen ineens stond ze daar helemaal bloot. Ze moesten allemaal van Riccardo haar proberen of ze wel lekker was en het goed wou. Ze vond het helemaal niet fijn maar hield zich wel groot! Ze liet zich niet kennen door hen. Dat vond Riccardo wel knap en goed van haar en ze mocht zich weer aankleden. Dat deed ze dus snel. Ze rende hard weg, maar ze volgeden haar. Ze rende naar haar verzorgpaard, en ging bij het paard in de stal liggen (huilen). Maar ze was alweer vergeten dat Riccardo haar was gevolgd, en die kwam vrolijk bij haar zitten. (de eigenaren waren er niet). Riccardo zei dat ze zich heel groot en moedig had gehouden, en hij wou daarom wel langer met haar verkering. Ze wist het allemaal niet meer en dus zei ze ja is goed. (omdat ze verwart was). Hij zoende haar nog een keer en ging weer weg. Shiela ging tegen haar verzorgpaard praten, omdat zo’n beest altijd luistert en niet tegen spreekt. Toen dacht ze weer aan Robin waar ze zo verlieft op was maar voelde zich niet schuldig. Toen ging ze naar huis en daar direct douchen en op bed.

Hoofdstuk 2. Shiela is blauw?

Shiela word weer wakker en kleed zich aan gaat weer weg. Ze ging ff naar de manege, ff kijken hoe het daar gaat. Eenmaal daar zijn zag ze Riccardo daar ook te kijken naar zijn zusje. Ze liep gauw door, maar hij volgde haar weer. Ze had geen zin om naar Riccardo te kijken of te luisteren, dus liep ze snel door naar het land om wat paarden voor de les op te halen. Maar bij “toeval” moest Riccardo ook paarden op halen, dus ging hij er ook heen. Eenmaal daar zoende hij haar weer, wat zij weer heel lekker vond. Shiela pakte 2 pony’s, ging op 1 zitten en stapte naar stal. Riccardo kwam ineens naast haar rijden. Ze wou sneller gaan maar Riccardo hield de pony waar ze op zat vast. Ze probeerde de pony los te maken maar het lukte niet. Dus stapte ze maar weer verder. Hij liet haar los en probeerde haar te zoenen. Maar dat wou Shiela niet, dus gaf zijn paard een schop en die schoot er vandoor naar stal en Shiela stapte vrolijk verder. Eenmaal weer op stal de pony vast zetten en bij de 2e hal kijken. Maar wie zag ze daar?! Riccardo, dus ze wou weer weg gaan maar hij deed de deur op slot. Ze kon niet weg maar durfde ook niet om hulp te schreeuwen.

Hij sloeg haar op der gezicht en schopte haar flink tegen haar scheenbeen aan. Ze had een hele dikke blauwe wang en zowat haar hele scheenbeen blauw. Toen zei Riccardo: “doe nooit weer!!” Shielaa zei nee Riccardo ik zal dat nooit weer doen. Toen gaf hij haar een kus en deed de deur weer open. Het was tijd om naar huis te gaan, dus ging ze naar huis. Shiela’s moeder vroeg hoe ze aan die blauwe wang kwam (want der benen zag je niet). Toen zei Shiela zo van:” ow nix aan de hand hoor ‘k ben alleen maar van een paard gevallen en toen ‘k op de grond lag schopte hij en raakte mij per ongeluk.” Toen vroeg der moeder nix meer, dus is ze gaan eten en onder de douche gegaan. Ze had nog tv gekeken en is op bed gegaan.

Hoofdstuk 3. is Shiela blij dat ze met Riccardo heeft?

Shiela werd wakker kleedde zich aan en ging naar haar vriendin in Vledderveen.
Ze wou ff kijken hoe het daar ging en hoe het met de paarden ging. Ze had ff rust van alles wat ze allemaal in 2 dagen heeft beleefd.
Ze mocht van haar vriendin wel ff rijden op haar paard. Dus ging ze lekker naar het page bos, ging daar ff uitrezen, en pauze houden bij het strand. Ze ging wat drinken en bond het paard vast aan een boom op het gras. Shiela ging ff zonnen en zonk weg in slaap. Een uurtje later werd ze weer wakker, en ging weer weg (met paard). Ze ging weer over de rode loper terug naar Vledderveen. Maar wie zag ze daar toch weer op de rode loper! Riccardo stond daar te kijken. Shiela reed door en deed net of ze hem niet zag, omdat ze nog last had van haar wang en scheenbeen. Dus ze reed verder en Riccardo volgde haar. Shiela zette het paard op stal en bedankte haar vriendin dat ze mocht rijden, en ging weer weg. Shiela was over haar schuldgevoel van Robin heen en ging er van genieten dat ze met Riccardo had. Dus fietsten ze hand in hand weer terug naar huis.

Shiela wou nog ff in het vledderbos zitten en dat deden ze. Riccardo zoende Shiela weer, hij probeerde met zijn hand onder der shirt te komen en haar BH los te maken. Dat wou ze niet dus ze drukte hem weg. Shiela was alweer bang dat hij boos zou worden, maar dat was hij niet. Dus zoenden ze nog verder. Shiela wou ook nog ff bij haar verzorgpaard kijken dus daar gingen ze ook nog heen. Niemand was er dus ging ze met Riccardo in de stal zitten. Ze praten daar wat en toen vroeg ze waarom ze zich moest uitkleden. Riccardo zei dat, dat was om te kijken of ze ook moedig genoeg was, en of ze zich niet snel gewonnen gaf. En dat deed ze niet!! Dus dat vond hij wel goed want een ander meisje zou dat wel snel doen volgens hem. Maar toch had hij minder verwacht van Shiela. En daarom wou hij wel met haar. Maar toch was Shiela er verward door. Na dat verhaal wou hij haar weer zoenen, maar daar had Shiela geen zin in na die verhalen wat ze wel verward vind. Maar Riccardo ging haar met een lieve en schattige blik aankijken, en daar kon Shiela niet tegen dus zoende ze heel snel en hevig met hem.

Toen gingen ze beide naar huis. Toen Shiela thuis was ging ze wat drinken want ze had dorst en eten. Toen ging ze douchen en wou ze nog op de computer gaan. Dat deed ze en tegen 11.00 uur ging ze op bed.


Hoofdstuk 4. Zal Shiela het uitmaken????

Het was ochtend, Shiela werd wakker en ging tv kijken. Om 10.00 uur ging ze zich aankleden en weg. Ze ging naar Riccardo om hem op te halen. Onderweg naar Riccardo toe kreeg ze weer een schuldgevoel over Robin. Maar daar wou ze niet meer aan denken dus dacht ze eraan waar ze heen zouden gaan. Ze was bij Riccardo aangekomen, en hij zei dat hij nu wou kiezen waar ze heen gingen. Ze gingen samen hand in hand naar een verlaten huis.

Daar eenmaal binnen zag ze dat Riccardo zijn vrienden er ook waren, en die riepen heel hard dat Riccardo nu eindelijk eens met een schier wichie had. Toen ze dat gezegd hadden zat Riccardo daar in een big smile. Shiela had eigenlijk bedacht dat ze het vandaag zou uitmaken met hem omdat hij haar die nare dingen heeft aangedaan. Maar dat wou ze eigenlijk niet doen waar al zijn vrienden bij waren. Toen Shiela hem eerst zoende ging ze richting zijn oor, daar fluisterde ze dat ze niet meer op hem was maar op iemand anders en dat ze het uitmaakt. Toen ie vroeg waar ze op was en Shiela “Robin” zei werd ie heel kwaad.


Ze rende het huis snel uit en sprong op haar fiets en fietste snel weg, waarna ze op zoek ging naar Robin.


Word vervolgd……..


let niet op de spellings fouten (zijn er nog al veel Bloos Bloos )

maar zeg maar ffies eerlijk wat jullie er van vinden, k zelf vind ehm heel erg mooi geworden.

xxies jessica


[edit ellende: TAG in titel]

Al Bijna 2 Jaar Melissa...
Zummer Al Bijna Een Jaar Haha!:D


Quarterh0rse

Berichten: 8489
Geregistreerd: 22-05-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-06-04 21:52

opzich kan het een leuk verhaal worden maar ik vind hem heel erg onduidelijk en snap het niet echt, ook gebruik je te vaak dezelfde dingen in een paar zinnen..
ook dingen tussen haakjes zetten leest niet lekker.. ik denk dat als je daar een beetje oplet het wel leuk kan worden, veel succes! Haha!

jessikoe

Berichten: 248
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: stadskanaal

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-06-04 16:12

thanx.

k hoop dat dat helpt en ie beter zal worden
want jah er komt nog een

vervolg

Haha! Haha!
xx jessica

Al Bijna 2 Jaar Melissa...
Zummer Al Bijna Een Jaar Haha!:D

Quarterh0rse

Berichten: 8489
Geregistreerd: 22-05-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-04 00:04

oke.. ik ben benieuwd! Haha!

Samy

Berichten: 10607
Geregistreerd: 16-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-04 08:38

Ik wil wel een vervolg leze

‚óŹ /3 Happy B+2

http://www.creatieffoto.nl

andoralover
Berichten: 12
Geregistreerd: 18-04-04
Woonplaats: stadskanaal

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 16:33

ik ook.

leuk verhaal jessica hoor Knipoog .
k hoop dat ie nog spannender dan de 1e x word.

groetjes andoralover. Tong uitsteken

het veulen is er eindelijk Haha!:D een hele mooie merrie veulen. Haha!:D

Wieke86
Berichten: 1108
Geregistreerd: 13-05-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-04 15:19

Wat is een schier wichie???

Knock me down I get right back up again, come back stronger than a powered up Pac-man


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _xwien, Googlebot, Merell123 en 8 bezoekers