[FOTO] photoshop probleem

Moderators: Essie73, chocobroodje, Ods, Dreamy, Duhelo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Tenno7

Berichten: 807
Geregistreerd: 23-11-11

[FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-13 19:01

hallooo

ik ben sinds kort van photofiltre naar Photoshop overgstapt.
en ben al aardig op weg!
nou wou ik gaan blenden maar ik kom er gewoon niet uit.
mijn stamptool doet het niet zoals ik wil en gewend ben.. alsjeblieft help me uit de brand, gooi bijna me labtop door de kamer. haha

hier een foto hoe het er nu uitziet weet iemand wat ik fout doe??
Afbeelding

Tenno
M2 + 9
B + 11
Onderling Z1 195 pnt en een 1e prijs!


Grease

Berichten: 3748
Geregistreerd: 04-04-09

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-13 19:04

weet je waar je vandaan kloont? je moet je muis op het stukje zetten dat je wilt klonen, alt+klik en dan naar de plek gaan waar je dat gekloonde wilt hebben!

NESCAFE

Berichten: 2844
Geregistreerd: 01-08-07
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-13 19:54

Je kloont alleen de huidige laag en dat zou denk ik "alle lagen" moeten zijn en je zou even moeten kijken of je blend mode(modus) wel op "normaal" staat. :)

websites: Instagram of Flickr

Tenno7

Berichten: 807
Geregistreerd: 23-11-11

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-13 21:40

oke topie, ga het even proberen, dat ik moet klikken wist ik wel. ben wel wat gewend kwa bewerken, alleen dan met photofiltre

Tenno
M2 + 9
B + 11
Onderling Z1 195 pnt en een 1e prijs!

Tenno7

Berichten: 807
Geregistreerd: 23-11-11

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-13 21:42

hoe doet het dan wel beter. maar die wiite vlek boven in het midden wil maar niet weg! dan wordt het niet de lucht kleur zeg maar... zo frustrerend! haha

Tenno
M2 + 9
B + 11
Onderling Z1 195 pnt en een 1e prijs!

NESCAFE

Berichten: 2844
Geregistreerd: 01-08-07
Woonplaats: Den Haag

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-13 21:46

Dan kloon je nog steeds niet van "alle lagen" maar alleen van de huidige laag. Die is doorzichtig en daarom zie je de onderste laag (layer 0)

websites: Instagram of Flickr

Tenno7

Berichten: 807
Geregistreerd: 23-11-11

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-13 22:03

Ohhhhh ik heb hem! geweldig!!! thaanks alot!

Tenno
M2 + 9
B + 11
Onderling Z1 195 pnt en een 1e prijs!

NESCAFE

Berichten: 2844
Geregistreerd: 01-08-07
Woonplaats: Den Haag

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-13 22:18

:)

websites: Instagram of Flickr

Tenno7

Berichten: 807
Geregistreerd: 23-11-11

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-13 23:14

het resultaat. haha:D
Afbeelding

Tenno
M2 + 9
B + 11
Onderling Z1 195 pnt en een 1e prijs!

xkimmx

Berichten: 3403
Geregistreerd: 07-05-08
Woonplaats: Westland

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-13 09:35

Netjes :j Je kan het desnoods ook met het gummetje doen. De ene afbeelding iets meer over de ander zetten en dan in die laag bij de overlapping gaan gummen! :)

~ Rust zacht lieve Joytje, bedankt voor de 8 mooie jaren! Y;(
[IM] Rust zacht kanjer...

Lipydo

Berichten: 4106
Geregistreerd: 29-07-05
Woonplaats: Den Bosch

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-13 14:59

Wat je nóg beter kunt doen: een maskerlaag toevoegen (witte rechthoek met zwart bolletje erin, onderin je lagenpaneel) en dan met de brush (die op zwarte kleur staat) je foto weg'gummen' (je moet wel op je maskerlaag zitten). Met de witte kleur kan je de foto weer terughalen.

Tenno7

Berichten: 807
Geregistreerd: 23-11-11

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-13 01:32

ja ik ben bezig met photoshop ontdekken!.. krijg er alleen nog geen brushes in die ik gedownload heb.. weet iemand hoe dat zit?

Tenno
M2 + 9
B + 11
Onderling Z1 195 pnt en een 1e prijs!

xkimmx

Berichten: 3403
Geregistreerd: 07-05-08
Woonplaats: Westland

Re: [FOTO] photoshop probleem

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-12-13 14:29

Oke even uit mijn hoofd.. Bij de brushes heb je waar je de brush kan kiezen rechtsboven in dat vak een tekentje staan met een lijstje opties als je erop klikt. Daar tussen staat Load Brushes (mits je de Engelse versie hebt) Daar kan je het bestand op zoeken, mits je hem nog niet opgeslagen heb staat hij denk in je download map. Deze selecteer je, en zo staan ze tussen je standaard brushes! :) Succes.

~ Rust zacht lieve Joytje, bedankt voor de 8 mooie jaren! Y;(
[IM] Rust zacht kanjer...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 1 bezoeker