Tjinta schreef:DB ken jij dat? Hühnerfricassee?? ooohh lekker!!
Duitsers hier kunnen dat bijzonder lekker klaarmaken...
Wij maken hem van varkenshaas, met paprikamayonaise met witte wijn. Daar kun je me 's nachts voor wakkermaken (en geloof me, dat is heel wat)
Gefeliciteerd met alle mijlpalen en nek-aan-nekraces.
Weer mooie foto's ook voorbij zien komen.
DL leuke cremello! Lijkt het nou een bonte of niet?
Hier dikkie vandaag geleerd om op een verhoging te gaan staan (in het kader van vrijheidsdressuur). Had er 3 kwartier voor uitgetrokken om dat aan te leren en andere kunstjes te doen. Binnen 2 minuten kende ze het en nog geen 10 minuten later hadden we rest van haar 'truukendoos' geoefend. Slim kind...
Verder mocht ik vandaag absoluut niet de beeb voelen. Dat werd me eventjes ernstig duidelijk gemaakt. Ander keertje weer.
Nu lekker slapen, morgen weer vroeg het jaarlijkse poppen reanimeren... Is bij stal Chardon, ben benieuwd!!