Vervolgvraag op 'wie kent deze man'

Moderators: SayaJones, Angela

 
 
Jolande

Berichten: 1835
Geregistreerd: 05-04-01
Woonplaats: Dichtbij Eindhoven

Vervolgvraag op 'wie kent deze man'

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-02 08:57

Hanita schreef:
Nu heb ik wel een afspraak met ton. Hij zegt dat als hij haar rijd er niks aan de hand is en dat hij zo een wedstrijd kan rijden. Die uitdaging heb ik aangepakt. Op 18 aug gaat hij een wedstrijd met haar doen in de ammateurs. De westrijd wordt gehouden in zuidwolde. Ik heb nog niks van hem gehoort maar ik hou hem er wel aan.


Hoi Hanita, een tijdje terug schreef je bij 'wie kent deze man' dat Ton Ogink een wedstrijd op je paard zou rijden. Hoe is dit gegaan? Of heb ik dit gemist bij een ander berichtje? Ik ben erg benieuwd!

Groetjes,

Jolande


Odi
Berichten: 1088
Geregistreerd: 17-04-01
Woonplaats: Montferland

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-02 16:00

Hier nog iemand die erg nieuwsgierig is.

cornelie

Berichten: 9349
Geregistreerd: 11-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-02 18:52

me to. Hmm, oneliner. Aha, nu niet meer Lachen

hanita

Berichten: 388
Geregistreerd: 01-02-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-02 13:36

Hoi allemaal,

Hij had mijn paard bekeken tijdens een wedstrijd en hij melde dat ze erg ziek zou zijn. Ik heb dus een poos met hem zitten praten.
Ik heb hem toen dus gevraagt om te komen. Het probleem van mijn paard is in een nieuwe omgeving dus een afspraak gemaakt op een manege bij een vriendin van mij.
Hij kwam dus. WE zijn begonnen met een net beleerde pony. Hij deed leuke dingen met haar. Echt waar. het volgen en het leren over dingen heen te lopen. Wel trainde we haar hier voor ook. Het leek erg veel op emiel voest.
Echt leuk om te zien. Het was een dominante merrie en je zou je handen er aan vol hebben.
Toen heb ik mijn paard maar een gezadelt samen met die van mijn vriendin. Hij zei ge lijk ik ga niet rijden. Hij zou zijn arm uit de kom hebben gehad ie ochtend.
Hij ging aandachtig mijn paar bekijken. Links hangen rechts hangen aan het zadel. Rechts vond ze niet prettig. Last van de nieren volgens hem. Ze zou te veel eiwit krijgen. Ik zei dat ze 12 was en dat er nog nooit iemand aan haar echterkant zou hebben opgestegen. Als iemand namelijk dit zou doen bij mij zou ik ook denken he wat moet je. Maar hij zei nee echt last van de nieren. Ze heeft namelijk een bobel op haar rug. Oke Kan. Toen vroeg ik hem haar te rijden hij zou haar binnen een half uur rustig hebben. Maar nee dat kon diet van wege zijn arm. Maar wat denk je hij trok zich zo 4 keer op aan mijn zadel en sprong zo op mijn paard. Na ongeveer een paar minuten was hij de interesse van mijn paard kwijt. Mijn ene vriendin was veeeeeeeeeel interesanter.
Hij hielp toen nog een ander meisje en daar sond ik braaf met mijn paard. Hij deed er niks mee.
Ik liet een vriendin van mij er even op rijden. en ja het scheuren begon. Wat deed hij niks mijn andere vriendin was veeeeeeeeeeel interesanter nog steeds. Na een paar minuten hebben we toch een gevraagt wat hij er van vond.
Zei weinig en gaf de opdracht als mijn paard zich ging oppompen van richtin te veranderen. Hij werd nog heter. Maar rijden ho maar dat deed ton dus niet.
Ik zei dat ik er niks aan gehad had en zij gaf me de belofte om 18 aug mee te doen op mijn paard aan een wedstrijd in zuidwolde.
En raad maar eens. natuurlijk hoorde ik niks en was hij er ook niet.
Ik heb mijn conclusie wel getokken bij hem.
Elk paard heeft het met de nieren de eiwitten.
Uit het bloedonderzoek kwam niks uit en te veel aan eiwit poepen ze echt wel weer uit.
De emiel voest wijze vond ik erg interesand echt waar maar dat gedoen om mijn paard geloof er niks meer van.
Hij zou best goed kunnen rijden en met moeilijke paarden omgaan maar een bazig typeje zoals de meine krijg je hem dus al niet op.
Jullie moeten het allemaal zelf weten bij hem maar denk er aan hij kan glad praten. Ik geloof het bloedonderzoek en mijn dierenarts.
Dit is mijn ervraring met hem.
tot horens allemaal!!!!!

DubbelDun

Berichten: 68293
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-02 16:33

Dat veel paarden last hebben van hun nieren klopt, ook dat veel paarden teveel eiwit binnenkrijgen (de verkeerde dan). Maar daar krijgen ze geen bobbel van op hun rug. Heeft je paard soms veulens gekregen??

Citaat:
Uit het bloedonderzoek kwam niks uit en te veel aan eiwit poepen ze echt wel weer uit.

Dit is niet waar, het lichaam slaat een teveel wel degelijk op. Misschien ben je in de war met Vit-C.

Zo te lezen is hij aardig door de mand gevallen Haha!

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

FlyingHigh

Berichten: 4044
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Veluwe

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-02 16:52

Sugarmiss schreef:
Dat veel paarden last hebben van hun nieren klopt, ook dat veel paarden teveel eiwit binnenkrijgen (de verkeerde dan). Maar daar krijgen ze geen bobbel van op hun rug. Heeft je paard soms veulens gekregen??Een bobbel op de rug van veulens krijgen? Nooit van gehoord....vertel eens? Verward

Trollen rollebollen als dollen in de drollen....

DubbelDun

Berichten: 68293
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-02 16:58

FlyingHigh schreef:
Een bobbel op de rug van veulens krijgen? Nooit van gehoord....vertel eens? Verward


Door het bevallen (persen) kunnen ze de buikspieren zo spannen dat er een wervel iets omhoog komt. Zeker bij een paard die (op dat moment) niet al te sterke rugspieren heeft.
Dit is geen wijsheid van mijzelf, maar van de DA Schijnheilig . Overigens is het met goed trainen (longeren) weer goed te krijgen en hebben ze er qua bewegingen verder geen last van.

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

Jolande

Berichten: 1835
Geregistreerd: 05-04-01
Woonplaats: Dichtbij Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-08-02 18:09

Hier was ik al bang voor, dat hij niet zou hebben gereden. Vorige week zaterdag was hij bij de stalling waar ik sta (zie ook op medisch het berichtje van Ludora). Ik wist in eerste instantie niet wie hij was, maar hij kwam erg arrogant op mij over, op zo´n manier van ´ik weet alles, en tjonge wat zijn jullie sukkeltjes´.
Hij vroeg aan Adrienne (mijn zus) of ze western reed wat ze dus doet. Hierop begon hij onnozel vragen te stellen alsof hij niet wist wat westernrijden is. De dame die hij bij zich had (zijn vrouw denk ik?) wees hem er echter op dat hij niet zo flauw moest doen en gewoon moest zeggen dat hij wel wist wat westernriding is. Hierop begon hij aan Adrienne te vragen of Dusty goed getrained is. Ze zei hierop ja. Hierna bleef hij het nog wel 4 x vragen of ze dat wel zeker wist. Vervolgens het zelfde over de stop. Hierna zei hij dat hij met een vinger zonder te prikken kon zorgen dat Dusty en Raci bij ons weg zouden blijven. Toen we vroegen wat daar het nut van was, was dat natuurlijk niet belangrijk. Het ging er om dat hij het kon. Verward
Ook vertelde hij dat een goed getrainde quarter door iedereen bereden kan worden. Prima, dat is zijn mening, en ik denk dat dat niet rasgebonden is. Maar vervolgens zei hij 10 minuten later dat op zijn paard (een quarter) alleen hij op kan rijden. Anderen werden er binnen 5 seconden afgegooit. Toen ik hem er dus op wees dat zijn paard dan slecht getrained is Haha! , had ik het verkeerd begrepen. Toen hij zei dat hij door naar een paard te kijken zien wat het mankeerd, maar bij het zien van Raci het een prachtig paard vond, wist ik helemaal genoeg. Raci heeft hoefkatrol aan beide voorbenen en loopt daar ook naar, is naar rechts gebogen en heeft een scheef bekken. Iedereen met een beetje verstand van paarden moet dat kunnen zien.
Kortom, ik was ook niet onder de indruk. Dit is nog niet alles wat er is gebeurd, maar de rest laat ik over aan de genen waarop het betrekking heeft.

hanita

Berichten: 388
Geregistreerd: 01-02-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-08-02 12:19

Sugarmiss schreef:
Citaat:
Dat veel paarden last hebben van hun nieren klopt, ook dat veel paarden teveel eiwit binnenkrijgen (de verkeerde dan). Maar daar krijgen ze geen bobbel van op hun rug. Heeft je paard soms veulens gekregen??

Zo ver ik weet heeft ze wel veulens gehad maar dat is niet de oorzaak het bobbeltje is een karperrug. Dit is een geboorteafwijking. Maar volgens ton was het de nieren die omhoog drukte (jaja).

Citaat:
Dit is niet waar, het lichaam slaat een teveel wel degelijk op. Misschien ben je in de war met Vit-C.
Ik heb dit na gevraagt aan de dierenarts en volgens de dierenarts poepen ze te veel aan eiwit uit.
Maar te veel eiwit krijgt ze denk ik niet want ze krijgt maar 1 kilo biks per dag plus wat hooi en staat af en toe lekker in de wei. Ze wordt bijgevoert met een eiwit laag voer. In dat bijvoer zit dan ook nog zonnebloemolie.

Citaat:
Zo te lezen is hij aardig door de mand gevallen
Voor mij heeft hij inderdaad afgedaan. Hij heeft hele grote verhalen.
Het mooiste vind ik nog dat het niveau te laag is voor hem daarom rijd hij hier nooit westernwedstrijden.natuurlijk en zijn paard is zo snal daarom heet hij torado geloof ik. een echt mooi zwarte hengst nog nooit gezien hoor. Maar dat kan natuurlijk.

Colinda
Berichten: 1322
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Amerongen

Ton

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-08-02 14:19

Hoi,

mmm...valt me dus ook wel tegen... Scheve mond

Het viel me eigenlijk ook al op, dat bij álle paarden die hij gezien heeft, hij het heeft over 'teveel eiwitten' en 'last v/d nieren' Gaaaap

Nee ...ik dacht dat het écht iemand zou zijn met een 'gave' Verward

Weet je wat ik me nu toch wel afvraag?
Hoe hij dan toch Wereldkampioen Paardentemmen heeft kunnen worden Verward
Dit zou gegaan zijn op puntentelling en hij steeg ruim boven een Monty, Pat Parelli e.d. uit... namelijk met iets van 2000 punten, terwijl een Monty maar iets van 600 punten zou hebben....
(dit heeft hij verteld aan de telefoon).

Het verhaal v. Jolande vindt ik om te Pling Huilen Lips are sealed
dan val je echt door de mand ja.....
net zoals het rijden op een wedstrijd.... paard te dominant? waar is je gave dan? behalve een arm uit de kom, moet dit niet uitmaken... je kunt hem dan toch zó rustig krijgen, dat je op 1 hand kunt rijden Haha!

nja... weet nu niet meer of ik hem nog eens ga bellen... Scheve mond

groetjes Jolanda

op de avatar zie je Sallyman!

FotoDesign

Berichten: 1803
Geregistreerd: 28-04-02
Woonplaats: Veghel

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-08-02 15:06

tHJEEEEEEEE Ik ken de beste man niet persoonlijk,maar zoals hij hier beschreven wordt moet het wel een akelige man zijn!

Maar ja niet dat ik afga op andermans verhalen! Daar ben ik veels te EIGENWIJS voor! Wil het altijd uit eigen ervaaring mee maken en mijn lesje er uit leren.

Maar volgens mij kun je over iedere paarden fluisteraar wel zijn voor en tegen vernoemen, hebben ze allemaal hele goede kanten en hebben ze allemaal hele vreemde kanten. Wat blijkt het zijn gewoon mensen..Die toch wel leuke dingen kunnen met paarden. Maar wat weer niks met een bovenaardse gave te maken heeft!

Vaak wordt dat wel van deze mensen verwacht, als iemand zo'n persoon laten komen voor hun paard is de verwachtings grens vaak erg hoog, en dan valt alles al gauw tegen. Als men verwacht dat zulke mensen kunnen toveren zullen ze dus hun neus stoten.

Maar gelukkig kunnen deze mensen een vaak wel nuttige tips geven en of helpen bij paarden problemen en zijn toch nog veel mensen er gij gebaat!
Helaas geld dat niet voor iedereen.

En uit zelf onder zoeken kan iedereen zijn conclusie trekken waar men wel en waar men niet mee eens is of wat men wel of niet goed vind!
Zodat charlatans heel snel uit gefluisterd zijn.
Gelukkig maar...

Mon-nikky

cornelie

Berichten: 9349
Geregistreerd: 11-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 08:53

En toch heeft hij een paar mensen bij mij op stal enorm geholpen met hun paard Lachen Hij heeft wel gigantisch veel kennis van paardengedrag en menselijk gedrag. En jawel, bij ons komt hij voor de derde keer terug. En de paarden zijn echt opgeknapt na het aanpassen van voeding etc.

Adrienne

Berichten: 1535
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Geldrop

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 19:01

Na kennis met hem gemaakt te hebben kan ik iedereen alleen maar aanraden heel erg voorzichtig te zijn.
Hij heeft een leuke babbel maar kennis?!?!?! Ik weet het niet. Hij pocht met het kennen van horsemen. Wat achteraf na navragen niet helemaal waar blijkt te zijn. Ik had in elk geval na 1 aanvaring meer dan genoeg gehoord en gezien. Ik zal hem in elk geval nooit met mijn paard om laten gaan.
Cornelie als je advies wilt krijgen over voeding voor je paard, doe je er misschien beter aan om Jan Jonas te bellen (bekend van alle Nastrop produkten, zoals Cole´s Lineament). Dan haal je een echte expert in huis dit is een erkende voedingsdeskundige en niet een "paardenfluisteraar".

Maar ja het is natuurlijk maar mijn mening.

Colinda
Berichten: 1322
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Amerongen

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 19:18

Adrienne schreef:
Na kennis met hem gemaakt te hebben kan ik iedereen alleen maar aanraden heel erg voorzichtig te zijn.
Hij heeft een leuke babbel maar kennis?!?!?! Ik weet het niet. Hij pocht met het kennen van horsemen. Wat achteraf na navragen niet helemaal waar blijkt te zijn. Ik had in elk geval na 1 aanvaring meer dan genoeg gehoord en gezien. Ik zal hem in elk geval nooit met mijn paard om laten gaan.
Cornelie als je advies wilt krijgen over voeding voor je paard, doe je er misschien beter aan om Jan Jonas te bellen (bekend van alle Nastrop produkten, zoals Cole´s Lineament). Dan haal je een echte expert in huis dit is een erkende voedingsdeskundige en niet een "paardenfluisteraar".

Maar ja het is natuurlijk maar mijn mening.


Hoi,

Dat dacht ik dus ook ja... als je iets van voeding wilt weten, ga dan op zoek naar een voedingsdeskundige....
Jan Jonas ken ik ook ! Aardige man, met idd héél veel kennis van paarden, omtrent hun 'lijf' en voeding.
Zeker de moeite waard om eens met deze man te praten hierover...
ook kom je er dan achter dat 'gewone' paardenbrok vaak 'rommel' is Scheve mond

Maar niemand weet dus hoe hij dan toch het WK Paardentemmen heeft kunnen winnen? Verward

groetjes Jolanda

op de avatar zie je Sallyman!

Dune

Berichten: 254
Geregistreerd: 16-09-01
Woonplaats: Overijssel

Gelukkig!

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 19:20

Dune"]
[quote="Buddy schreef:
Ik bedoel, als je ten einde raad bent, dan grijp je toch alles aan?


En daar speelt hij handig op in!!!!!

Ik ken hem, hij woont vlak bij mij in de buurt, niet van het werk (als paardenfluisteraar of temmer of whatever) wat hij nu doet, maar van voor die tijd. Heb er geen hoge pet van op.
[/quote]

Ik ben errug blij dat hier nu meerdere mensen zijn, die hem door hebben.
Trap er toch aub niet in, hij is absoluut een mooi prater en kan enorm manipuleren. Wat ik toen ook al zei. Bij mij komt hij het erf niet op.
Wat jullie doen is je goed recht, maar een gewaarschuwd mens telt nog altijd voor twee.
Trouwens ik had vooraf al wel kunnen zeggen dat hij het paardje van Hanita op die wedstrijd nooit zou uitbrengen, zo is hij nu eenmaal. Als je hem met iets confronteerd, dan trekt hij de keutel (sorry voor het woord) in, doet ie altijd. Maar goed het was te proberen.
Groetjes Mirriam

PROFIEL IS AANGEPAST, NU MET FOTO'S!!!!

cornelie

Berichten: 9349
Geregistreerd: 11-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 19:54

Voor wat betreft voeding komt er vrijwel niemand aan mijn paard. Dat pluis ik al jarenlang uit en ook alle gehaltes etc. Mijn paard was ook 1 van de gezondste op stal en mocht ik alleen zijn wortel niet meer geven. Nou ja, dat is nog niet zo'n risico toch Knipoog Binnenkort hoop ik ook een hbo certificaat te halen op het gebied van voeding, mijn fokkerij/exterieur en reproduktie heb ik al op zak Lachen Ik ben wel goed maar ik ben niet gek hoor Knipoog

DubbelDun

Berichten: 68293
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 19:55

cornelie schreef:
Binnenkort hoop ik ook een hbo certificaat te halen op het gebied van voeding, mijn fokkerij/exterieur en reproduktie heb ik al op zak Lachen

Heel handig om te weten... *LOL*

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

Colinda
Berichten: 1322
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Amerongen

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 20:07

cornelie schreef:
Voor wat betreft voeding komt er vrijwel niemand aan mijn paard. Dat pluis ik al jarenlang uit en ook alle gehaltes etc.


ehh... niemand... maar wel een Ton?

Dan zou het, gezien je papieren, misschien wel zeer interessant zijn om eens kennis te maken met Dhr. Jonas Knipoog
Niet om hem gelijk aan je paard te laten zitten, maar om zijn 'kennis' eens aan te horen *LOL*

Buddy; jij woont bij hem in de buurt... weet jij niks over dat WK en hoe dat gegaan is?
Is het wel echt waar dan Verward

Ik had hem nog steeds graag eens aan het werk gezien... maar als hij het alleen over 'wortels, eiwitten & last v. zijn nieren' kan hebben Scheve mond dat kan ik ook door een DA uit laten zoeken.... Gaaaap
Ik had gehoopt op iemand met een 'gave'... idd iemand die met paarden 'fluisterd' en dan nog een stapje verder is dan een Monty... dat zou echt interessant worden...
Daarom zou ik graag erachter komen hoe die puntentelling nu gegaan is... en of het wel werkelijkheid is... Verward

groetjes Jolanda

op de avatar zie je Sallyman!

cornelie

Berichten: 9349
Geregistreerd: 11-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 20:15

Dat ene worteltje maakt me niet zoveel uit. Bovendien scheelt dat weer wortels kopen Lachen Interessant vind ik het nog zeker om hem met de paarden van mijn stalgenoten bezig te zien. Er zit 1 zeer dominant paard bij en de eigenaresse heeft allerlei 'huiswerk' gekregen met haar paard. Daar zie je toch echt wel verbetering in en je ziet dan ook dat zo iemand interesse krijgt in het 'zijn' van een paard. Dus hij heeft er wel voor gezorgd dat men bij mij op stal meer naar het paard kijkt en ook naar zichzelf hoe je met je paard omgaat en waarom je paard reageert zoals hij /zij doet. Dat vind ik dus zeker een groot voordeel. Zaterdag komt hij weer en het is altijd wel gezellig. Ik kan heel leuk met hem overweg maar ik weet dat ik gigantisch koppig kan zijn. Als ik ergens iets niet in zie (jaja ook als eens een dierenarts iets zegt) doe ik het ook niet en gebeurd het ook niet bij mijn paard Lachen Uhm, voordat iemand over die dierenarts valt, ik heb een EHBO cursus voor paarden gedaan samen met flying high en daar heb ik wel leuke dingen geleerd. O.a. ook dat een dierenarts geen bijscholingsplicht heeft.

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 23:11

Colinda schreef:
Buddy; jij woont bij hem in de buurt... weet jij niks over dat WK en hoe dat gegaan is?
Is het wel echt waar dan Verward


Ik neem aan dat je mij bedoelt Cool Ik weet helemaal niets! Haha!
Ben je dus helemaal niets mee opgeschoten.

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Tinkie
Berichten: 222
Geregistreerd: 23-05-02
Woonplaats: Drachten

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-02 23:44

Mensen, mensen, ga toch alsjeblieft niet met deze man in zee. Het is een regelrechte oplichter, een charlatan. Alle paarden mankeren zogenaamd wel iets in zijn ogen en ze hebben echt altijd last van de nieren en eiwit. Vervolgens komt hij met werkelijk de gekste oplossingen, waar die man het vandaan haalt ??? En wat betreft zijn zogenaamde kampioenschap paardentemmen ; spendeer er een kwartje aan, bel de Brabanthallen (waar dit volgens hem gehouden is) en trek je conclusie. Ze hebben er daar nl. nog nooit van gehoord. Hoe kan het ook anders ? Neem maar van mij aan dat áls er een wk paardentemmen hier in nederland gehouden was waar nogwel dé grote namen uit de paardenwereld waren, dat dat breed uitgemeten had gestaan in alle paardenbladen die we rijk zijn. Die man is een oplichter met een hele vlotte babbel, heeft last van grootheidswaanzin en een ziekelijke behoefte naar aandacht. Helaas is het zo'n gladde prater dat nog veel mensen (zelfs sceptici) er in trappen.

Natascha

Berichten: 6390
Geregistreerd: 07-02-01
Woonplaats: Ankh Morpork

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-02 07:04

ik heb weer een hoop gemistin de vakantie lees ik wel Haha! . Deze man is bij mij ook geweest en ik heb er zelf geen negatieve ervaringen mee. Ik vond hem niet arrogant of gladjes en kon wel met hem lachen. Komt misschien ook omdat ik niet echt veel problemen met mijn paard had. Maar hij heeft in ieder geval wel de boer zover gekregen om mijn paard eindelijk fatsoenlijk voer te gaan geven. Terwijl ik hem dat zelf al tig keer heb verteld en ik ook Margriet van de Silverlinde er al bijgehaald heb. Maar ook ik ga een opleiding volgen waar voedingsleer bij te pas komt dus ik kan over 3 jaar ook zelf m'n verhalen vertellen Haha!

Niets zo charmant als een paard aan de wand: (zie profiel of hiervoor portretten en naambordjes)

marion1
Berichten: 3
Geregistreerd: 27-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-02 21:06

fijn ik kan ook even mijn ei kwijt over ton, hij is dus bij ons op de stal geweest. ik was helaas niet aanwezig, maar heb hem toch nog even mogen ontmoeten, mijn mening is dat hij erg inspeeld op de persoon zelf, hij gaat je eerst annaliseren en na aanleiding daarvan beoordeeld hij hoe jij bent en hoe jouw paard is, dus in eerste instantie vond ik het wel vreemd maar dacht ach dat is zijn manier...... De volgende dag kwam iemand naar mij toe en vertelde dat hij anderhalf uur bezig was geweest met haar paard op de trailer zetten, dat kan, maar toen liet zij mij een video zien en dat noem ik geen paardefluisteraar meer maar eerder iemand die zacht gezegd niet weet hoe hij met een paard om moet gaan, hij is namelijk zeker 3 kwartier bezig geweest toen het 30 graden buiten was en dus zeker 35 graden in de binnenbak, om zijn lasso om het paard z"n hoofd te krijgen, dan zou hij hem breken en zou hij zo de trailer op lopen, nou zal ik niet zeggen dat hem dat bij een ander paard niet gelukt is, en zal hij best wel eens een succesje boeken, maar om een paard met deze hitte en zo lang rond te jagen is volgens mij niet gezond. De volgende dag hebben we het paard met rust en wat lekkers binnen 13 minuten op de trailer gekregen, dit is nou nuchter denken Knipoog

hanita

Berichten: 388
Geregistreerd: 01-02-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-02 08:25

Citaat:
hij is namelijk zeker 3 kwartier bezig

Zo is hij bij ons ook bezig geweest. Mijn vriendin heeft een paard die de trailer niet in wil. Hij zou haar de zo in krijgen. Not dus.
Hij is zeker een uur bezig geweest en uiteindelijk met behulp van druk schter de oren en een longeertouw er achter is het gelukt.
Het tweede geval was een pony die nog niet zo vaak in de trailer had gestaan maar uit eindelijk lokte we haar met brokken de trailer in.
Bij het eerste paard hebben we alleen een touw nodig om een kant af te sluiten en dan loopt ze er zo in.
Het is grappig het te horen dat het hem vaker niet lukt.

Adrienne

Berichten: 1535
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Geldrop

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-02 09:16

Tja en als je dan de rede hoort die hij gaf waarom het niet lukte dan ga je echt onderuit!
*LOL* *LOL*


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 5 bezoekers