Blaze*The second time around*

Moderators: SayaJones, Angela

 
 
Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

Blaze*The second time around*

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-02 21:31

Sundown Blaze Bars is verkocht aan vrienden die gelukkig wel kunnen rijden.Waarom dit kleine verhaal!!!!! Ik heb op Blaze gereden afgelopen week en ben me ellendig geschrokken.
Eerst ff het verhaal van af de dag dat Blaze door mij is gekocht.

Mijn grote passie is cutting en had een hele fijne cutting merrie waar ik veel plezier mee had en ook goed presteerde op de wedstrijden.Gelukkig heb ik ook een leuke dochter die ook wedstrijden rijd maar voor cutting was ze te jong en eerlijk is eerlijk cutting is razend duur.
Derhalve heb ik na lang beraad besloten Classy te verkopen en een jong paard te kopen voor ons,een paard waar mijn dochter alles mee kan gaan doen.
In sept.2000 kocht ik Blaze een mooie zwarte quarter hengst van 3 jaar.
Helaas moest ik hem laten ruinen omdat mijn dochter pas 13 was en derhalve nog niet op een hengst mag starten.
begin sept. 2000 heb ik Blaze laten ruinen en alles liep voorspoedig.
half okt.2000 was alles ok en begon ik hem te rijden en dat liep meer dan voorspoedig Blaze heeft super mooie gangen en toen hij zelf ook wist dat hij die had begon hij zeer snel alles te leren.Stap en draf waren totaal af en super,alleen zijn galop was een probleem,althans voor de pleasure.Als hij te langzaam moest galopperen dan gebeurde het nog wel eens dat hij een draf pasje maakte als hij de bocht in ging.heb vanalles geprobeerd maar dit lukte niet.Maar nam genoegen met zijn galop aangezien het toch geen pleasure paard was maar bedoeld was om allround te presteren.
In Jan.2001 ben ik begonnen met wedstrijden in belgie en dat liep heel goed.We haalden onze prijzen in de pleasure en horsmanship.ook in nederland ging het ok en Blaze zou het wel redden.
In nov.2001 heb ik mijn laatste wedstrijd met hem gereden in Hasselt.
Door prive omstandigheden heb ik toen van de een op andere dag alles verkocht en ben gestopt met wedstrijden.
Blaze werd verkocht aan de oude eigenaar en heeft daar tot jan.2002 op rust gestaan.Toen heeft Frank Siebens hem heel ff gereden en volgens zijn zeggen(dat heeft hij mij persoonlijk verteld)liep Blaze goed en zou de volgende eigenaar er blij mee moeten zijn.
In febr.2001 is hij naar COBO gegaan waar hij in Mei 2002 werd verkocht(dacht ongeveer mei) nu ruim 3 maanden na zijn verkoop hebben bekenden van mij hem gekocht en heb ik op hem gereden.
Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos! Boos!
Hoe is het mogelijk om een paard binnen zo korte tijd zo kapot te rijden,van de Blaze die ik heb ingereden is totaal niets meer van over.
Hij weet nog niet meer wat links of rechts is,is bang voor het bit en wil alleen maar in galop ALLES IS ERUIT en dat omdat hij gereden is door mensen die dus niet weten hoe je een paard moet rijden.
heb begrepen dat hij op shanks werd gereden Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Boos! Boos! Boos!
Nog nooit heb ik hem met 2 handen op een shank gereden simpel weg omdat dat niet nodig was,ook mijn dochter van 13 heeft hem altijd op een snaffle of een dubbel gebroken snaffle gereden.Alleen als ik op een hand een show reed dan werd vlak voor het binnen gaan de shank erin gedaan.
Het is GVRD. belachelijk dat zo een goed en lief paard zo vern eu kt kan worden door slechte ruiters. Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel de ruiter die dit op zijn geweten heeft moest zich schamen en nooit meer op een paard gaan zitten Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Boos! Boos! Boos! Boos! Boos!

Gelukkig weet ik dat hij er nu weer boven op komt en dat het beste weer uit hem wordt gehaald door Susan en Nando Cool Pling Pling
SUCCES MET HEM Haha!
Laatst bijgewerkt door Rob_H op 20-08-02 21:58, in het totaal 1 keer bewerkt


orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 21:39

Ik kan me voorstellen dat je even je verhaal kwijt wilt, jeetje,
maar zoals je al zegt... veel succes met Blaze Susan en Nando.... Cool

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Kais

Berichten: 5139
Geregistreerd: 29-05-02
Woonplaats: Hell

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 21:44

Tsja, wat moet je op zoiets nou zeggen Lips are sealed Dat houd je toch niet voor mogelijk Verward Als hij zelfs al niet eens meer normaal te sturen is Frusty Hopelijk wordt hij weer 'n superpaardje!! Knipoog

It never eats, it never sleeps, it never stops...

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 23:40

Een paard kun je in minder dan een week verrijden.
Erg sneu voor je paard Blaze, maar hopelijk komt het goed.

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 23:52

Het is inderdaad sneu. Maar als je dit soort dingen wilt vermijden moet je een paard gewoon niet verkopen. Of persoonlijk verkopen aan iemand die je kent en waarvan je weet hoe hij rijdt...

Maar ik denk dat je, als je het niveau van de kopers gaat beoordelen, eerder met een paard blijft zitten als dat je hem verkocht krijgt...Lips are sealed

Je suis Charlie.

Vippie
Berichten: 10408
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Lalaland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 07:13

Jemig wat een verhaal, helaas ken ik er ook legio van dit kaliber. Kan er maar 1 ding op zeggen, arme paardjes en hoop dat ze snel iemand vinden die wel met ze kan praten (lees rijden).
Viv

De reden dat ik niet meer verander is dat ik mezelf dan niet ben maar een ander!
Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven wijffie, dag ezeltje...
Cadiz Ruinenkampioen 2008 en Reserve Ruinenkampioen 2009, 2012, 2014!!!!!
A-zadelproef, STERRUIN!!!!
B+12/ L1+3

Jac

Berichten: 874
Geregistreerd: 27-06-01
Woonplaats: Mooi brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 08:14

Tja, Blaze….gruwelijk mooi paard, erg lief, maar inderdaad verreden. Zo heb ik hem ook gezien toen wij hem gingen bekijken voor een eventuele koop. Hoe jammer was dat, Blaze had het heel goed kunnen krijgen maar toonde niet op zijn best, liep niet zuiver en ging overduidelijk in verzet. Hoe graag je dat paard dan eigenlijk ook wil hebben, je moet even reeel blijven denken.
Inderdaad heb je een paard heel snel verreden, dat kan in minder dan een week, en om weer het vertrouwen terug te winnen duurt lang, als het al gaat lukken.
Ik hoop dan ook dat Blaze met veel liefde en geduld weer een gelukkig paard gaat worden. Hij verdient het zeker.

Gast7521

Berichten: 39614
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 08:21

kl o te is dat he, zo'n schitterend dier, waar je zelf dan zoveel energie in gestopt hebt. Kan me voorstellen dat dat je enorm pijn heeft gedaan, als je dan ziet en voelt hoe een ander het verkloot heeft....
Gelukkig dat 'ie nu in goede handen is, ik hoop dat z'n nieuwe eigenaren veel plezier van 'm zullen krijgen, en Blaze ook van hen....

FlyingHigh

Berichten: 4044
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Veluwe

arme Blaze

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 09:09

Da's heel erg vervelend als je je toppertje na zo'n korte periode al zo extreem verpest ziet!
Met liefde en geduld zal het wel goedkomen, maar laat ze wel genoeg geduld houden!!!
Ik zie het aan een van mijn eigen merries, die heeft in 8 jaar tijd 8 eigenaren gehad. Waarom?? Ze wilden allemaal presteren op wedstrijden. Het arme beest kon dat fysiek niet aan en hup, verkocht werd ze weer. Ook ik heb het natuurlijk een aangekeken en enkele wedstrijdjes geprobeerd en al heeeel snel besloten dat zij niet meer gereden wordt op wedstrijden (nu eens kijken of Halteren wat voor haar is, hihiii) en een heerlijk recreatie- en fokpaard wordt. Zooooo'n lief paard, zo'n geschaad vertrouwen in mensen en nu.....een droom van een merrie, zooo lief en zoooo makkelijk! Mijn kids van 4 en 6 rijden zo met haar weg! Het komt vast met Blaze ook goed, maar trek er zeker een jaar voor uit!!!! Hij heeft toch een degelijke basisopvoeding gehad. Succes!!

Trollen rollebollen als dollen in de drollen....

DubbelDun

Berichten: 68290
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 09:25

Ondanks dat ik net als vele voor mij hoop dat Blaze nu een betere toekomst tegemoet gaat, moet ik toch ook even wat kanttekeningen plaatsen in je verhaal.

Waarom Classy verkopen puur omdat ze een cuttingpaard is. Op zo'n paard kun je ook prima pleasure/trail rijden hoor. Tuurlijk zal ze wat anders getraind moeten worden voor die onderdelen, maar je zult zelf toch ook niet verwachten om meteen een NK te winnen.

Ik weet niet wat voor rij-ervaring je dochter heeft, maar een jong (onervaren) paard (Blaze) en een jonge ruiter zijn meestal niet zo'n goede combinatie.

Blaze maakte wel eens een drafpasje in de lope.
Wat verwacht je van een jong paard. Daar gaan jaren van training aan vooraf. Spieren hebben tijd nodig om die kracht op te kunnen brengen. Ook balans kan hier een rol spelen.
Je bent Blaze redelijk kort na zijn castratie gaan rijden. Ondanks dat een castratie er van buitenaf geheeld uit kan zien, kan het paard er 'van binnen' nog wel last van hebben. Hij zal de eerste niet zijn die niet meer rad loopt en langere tijd nodig heeft om er weer helemaal bovenop te komen.

Heb je niet met de verkoop van je paarden (Classy en Blaze) een overhaaste beslissing genomen Verward

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-02 13:30

Sugarmiss schreef:
Waarom Classy verkopen puur omdat ze een cuttingpaard is. Op zo'n paard kun je ook prima pleasure/trail rijden hoor. Tuurlijk zal ze wat anders getraind moeten worden voor die onderdelen, maar je zult zelf toch ook niet verwachten om meteen een NK te winnen.


het zal SM weer eens niet zijn Frusty
Als je nu je commentaar als vraag had geformuleerd dan had ik je netjes uitgelegt waarom je een cutting paard niet bij de koeien moet weg halen.
Maarja jij weet het weer eens Koe
Nee je weet niets van het rijden en trainen van wedstrijd paarden.
Dus oordeel niet puur alleen omdat je mij wil afzeiken,dat lukt je toch niet.Zoals ik al eens heb gezegt neem ik jouw wijsheid uit boekjes niet serieus }>
Je moet lezen wat er staat.
Heb geleerd dat recreatief rijden zeker serieus moet worden genomen,maar jij rijd alleen recreatief maar wilt mij gaan vertellen hoe het moet met een wedstrijd paard.Daar heb je de kennis niet voor,dat blijkt alweer eens uit je absurde bericht.

Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-02 13:34

Sugarmiss schreef:
Ik weet niet wat voor rij-ervaring je dochter heeft, maar een jong (onervaren) paard (Blaze) en een jonge ruiter zijn meestal niet zo'n goede combinatie.


Alweer een mening waar ik niets aan heb,het gaat niet erom of mijn dochter wel of niet kan rijden,ik trainde Blaze.Maar dat jij denkt een oordeel te moeten geven over mijn dochter vind ik een beetje absurd.
Het gaat erom dat iemand Blaze heeft verknoeit.

Vera

Berichten: 12128
Geregistreerd: 10-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 13:35

He, lekker! Blaze is weer terug! Haha! Knipoog
Wordt weer avonden achter het toetsenbord, hihihi Tong uitsteken

Let horses whisper in your ear and breathe on your heart

DubbelDun

Berichten: 68290
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 13:38

Dus het ontbreken van een paar mileys doen jou op deze manier reageren, terwijl je eerder zelf schrijft daar niet gevoelig voor te zijn Verward
Niet echt volwassen, maar goed.
Het was door mij niet iig kwetsend bedoeld, maar als jij het graag zo opneemt ..SOIT

Verder kan ik me niet voorstellen dat men in Amerika alleen maar cutting doet met paarden en daar alleen voor getrainen en ze niet eerst de basis van de rustige gangen (pleasure) bijbrengt. Ook voor het welzijn van het paard is af en toe wat afwisseling niet verkeerd.
Daar heb ik zelfs geen boekenwijsheid voor nodig, alleen gezond verstand.

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-02 13:40

Sugarmiss schreef:
Wat verwacht je van een jong paard. Daar gaan jaren van training aan vooraf. Spieren hebben tijd nodig om die kracht op te kunnen brengen. Ook balans kan hier een rol spelen.
Je bent Blaze redelijk kort na zijn castratie gaan rijden. Ondanks dat een castratie er van buitenaf geheeld uit kan zien, kan het paard er 'van binnen' nog wel last van hebben. Hij zal de eerste niet zijn die niet meer rad loopt en langere tijd nodig heeft om er weer helemaal bovenop te komen.


pffffff wat weet jij het allemaal zeg Koe
Toch ff een lesje, je hebt paarden die een langzame galop hebben en je hebt er die simpelweg nooit een echte pleasure galop zullen leren(heb het over de toen nog gevraagde *kreupele* galop)Blaze is zo een paard ,maar ik heb ook gezegt dat ik dat accepteerde.dat heeft niets met jong of oud of spieren te maken(tenminste niet bij Blaze)
Denk je niet dat mijn dierenarts en ik beter konden bepalen of en wanneer Blaze gereden mag worden na het ruinen ?????????

DubbelDun

Berichten: 68290
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 13:43

Oh je gaat het in onderdelen afhandelen. Knipoog

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-02 13:44

Sugarmiss schreef:
Heb je niet met de verkoop van je paarden (Classy en Blaze) een overhaaste beslissing genomen Verwardhehe eindelijk een vraagteken
ja met Classy heb ik een verkeerde beslissing genomen,ik probeer haar ook weer terug te kopen.
Nee met Blaze heb ik de juiste beslissing genomen,dat neemt niet weg dat ik het erg zonde vind dat een slechte ruiter Blaze heeft gekocht en er niet mee weg kon.

DubbelDun

Berichten: 68290
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 13:52

Citaat:
Alweer een mening waar ik niets aan heb,het gaat niet erom of mijn dochter wel of niet kan rijden,ik trainde Blaze.Maar dat jij denkt een oordeel te moeten geven over mijn dochter vind ik een beetje absurd
.

Het is jammer dat je niks aan mijn menig denkt te hebben, deze zelfs als absurd bestempeld. De algemeen ervaarde opvatting is toch echt: green x green = black and blue Lachen
Je zegt dat je Blaze gekocht hebt zodat je dochter erop kan rijden (na jouw training). Dus denk ik dat de rij-ervaring van jouw dochtel wel degelijk van belang is. Ik neem aan dat jij als vader je dochter (mocht ze geen voldoende ervaring hebben) niet op een pas beleerd paard wilt zetten.

Citaat:
Het gaat erom dat iemand Blaze heeft verknoeit.

Ja dat is jammer, maar kan inherent zijn aan het verkopen van een paard.

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

DubbelDun

Berichten: 68290
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 14:00

pffffff wat weet jij het allemaal zeg Koe
Mbt de castratie: plaats het eens op Medisch en zie wat voor reactie je krijgt Knipoog

Toch ff een lesje, je hebt paarden die een langzame galop hebben en je hebt er die simpelweg nooit een echte pleasure galop zullen leren(heb het over de toen nog gevraagde *kreupele* galop)Blaze is zo een paard ,maar ik heb ook gezegt dat ik dat accepteerde.dat heeft niets met jong of oud of spieren te maken(tenminste niet bij Blaze)
Sommige paarden hebben idd van nature een langzame galop, maar langzaam is nog niet met de juiste tact en verzameling. Geen enkel paard heeft dat van nature, dat vergt training. Dat een langzame pleasure galop vaak resulteert in een huppel-galop is iets wat er nu net uitgejureerd gaat worden, dus wat is het probleem als Blaze dat niet kon Verward

Denk je niet dat mijn dierenarts en ik beter konden bepalen of en wanneer Blaze gereden mag worden na het ruinen ?????????
Ongetwijfeld, het was ook maar een geste. Alhoewel dierenartsen er ook wel eens naast zitten Lips are sealed

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

DubbelDun

Berichten: 68290
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 14:03

hehe eindelijk een vraagteken
What ever pleases you Haha!

ja met Classy heb ik een verkeerde beslissing genomen,ik probeer haar ook weer terug te kopen.
Ik hoop voor jouw dat dat gaat lukken.

Nee met Blaze heb ik de juiste beslissing genomen,dat neemt niet weg dat ik het erg zonde vind dat een slechte ruiter Blaze heeft gekocht en er niet mee weg kon.
Dat is begrijpelijk, maar je moet het los kunnen laten. Verkocht = verkocht, je kunt niet de hele wereld op je schouders nemen.
Gelukkig gaat het toch nog goedkomen met hem. *LOL*
Laatst bijgewerkt door DubbelDun op 21-08-02 19:36, in het totaal 1 keer bewerkt

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

Margee

Berichten: 5298
Geregistreerd: 19-08-01
Woonplaats: Kortenhoef

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 18:17

Citaat:
Nee met Blaze heb ik de juiste beslissing genomen,dat neemt niet weg dat ik het erg zonde vind dat een slechte ruiter Blaze heeft gekocht en er niet mee weg kon.

Volgens mij heb je een beslissing genomen die juist was voor jou en niet voor je paard. Met jou heb ik geen medelijden, het is het dier wat van jou (overhaaste) beslissingen de dupe wordt. Hij is per slot van rekening de handel in gegaan.

Citaat:
ja met Classy heb ik een verkeerde beslissing genomen,ik probeer haar ook weer terug te kopen.

Nou ik hoop dat het je lukt en dat je paard nog is wat je van haar verwacht.

Citaat:
Helaas moest ik hem laten ruinen omdat mijn dochter pas 13 was en derhalve nog niet op een hengst mag starten

Dat kon je wel nagaan natuurlijk. Vind het trouwens een vreemd iets een shank er vlak voor de wedstrijd in te hangen.
Je zult mijn mening ook wel niet op prijs stellen. Het is wel duidelijk dat je een hekel hebt aan mensen die het niet met je eens zijn of je naar de mond praten. Ik ga wel zitten wachten op de Extreme duivel Boos!

Jos
Berichten: 4059
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: beets

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 18:26

Ach , het is altijd nog beter dan dat je je paard hebt verkocht , en je er na een half jaar achter komt dat hij veeeeeeeeeeel beter is geworden. Haha! Knipoog Pling *LOL*

Kan je zelf met goed fatsoen noooooooit meer op een paard stappen Frusty Knipoog

iniak

Berichten: 532
Geregistreerd: 24-05-02
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 20:40

Ik ga ook maar 'ns voor het eerst meedoen hier. Ik ben op 3 augustus ook naar blaze gaan kijken. Als 'beginnende' reining ruiter heb ik op m gereden en hij was zo mak als een lammetje, wist precies wat links en rechts was en wilde helemaal niet alleen maar in galop. Ik vond het juist een bijzonder leuk paard en had wel in de gaten dat er nog e.e.a. aan verbeterd kon worden, maar aangezien ik daar rustig de tijd voor wilde nemen had ik daar geen problemen mee. Waar ik wel problemen mee had was het verhaal van de verkoopster; ze wilde hem kwijt omdat ze eigenlijk een paard wilde hebben dat voor cutting geschikt was, en dat was blaze nou eenmaal niet.Raar verhaal. Wat ik ook vreemd vind is dat 'ie ruim een jaar op die handelsstal gestaan heeft.alsof er 'iets' met dat paard aan de hand was. Kortom, ik was enigzins terughoudend, vond het een risicogeval maar ben wel serieus enkele dagen in gesprek geweest over de aankoop en prijs met deze verkoopster. Ze gaf mij zelf de tijd tot vrijdagavond 9 augustus omdat ik nog de gelegenheid wilde hebben z'n papieren te checken. Vervolgens spreekt ze de avond ervoor doodleuk op m'n voice mail in met de mededeling dat ze ondertussen'm verkocht heeft. Konklusie; totaal onbetrouwbaar type. Misschien had ze op de dag dat ik naar Blaze ging kijken hem onder de tranquilizers gezet want ik had totaal geen problemen zoals jij ze beschrijft.....of kan het zo zijn dat Blaze gewoon nog even aan weer een nieuwe situatie moet wennen want er is nogal gesleept met dat beestje inmiddels krijg ik de indruk. Ik wens in elk geval Blaze een goed thuis toe en hoop dat 'ie nog een lang en vooral gelukkig leven tegemoet gaat bij zijn nieuwe eigenaars.

HCRanch

Berichten: 2554
Geregistreerd: 28-05-01
Woonplaats: Burkesville, Kentucky USA

blaze

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-02 21:43

naar verhaal maar 1 ding is zeker beter dan bij Susan enNando kon ie niet terecht komen Haha! ze hebben mij ook enorm geholpen met mijn merrie en dankzij hun gaat het uitstekend!!

Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-02 21:48

Carys"]
Volgens mij heb je een beslissing genomen die juist was voor jou en niet voor je paard. Met jou heb ik geen medelijden, het is het dier wat van jou (overhaaste) beslissingen de dupe wordt. Hij is per slot van rekening de handel in gegaan..
[/quote]

Zoals ik al aangaf heb ik die beslissing genomen om prive redenen.je hebt gelijk dat je geen medelijden met mij hebt,ik heb dat ook niet maar wel met Blaze.


[quote="Carys"]
Nou ik hoop dat het je lukt en dat je paard nog is wat je van haar verwacht.
[/quote]

Dat hoop ik ook en anders zal ik veel moeite doen om haar weer terug te brengen naar wat ze kon toen ik haar verkocht

[quote="Blaze"]
Helaas moest ik hem laten ruinen omdat mijn dochter pas 13 was en derhalve nog niet op een hengst mag starten
[/quote]
[quote="Carys"]
Dat kon je wel nagaan natuurlijk.
[/quote]

Natuurlijk wilde alleen aangeven dat ik het jammer vond om hem te ruinen,maar dit graag deed voor mijn dochter


[quote="Carys"]
Vind het trouwens een vreemd iets een shank er vlak voor de wedstrijd in te hangen.
[/quote]

De rede hiervoor is heel simpel.Voor een wedstrijd wil ik nog ff de puntjes op de i zetten en dat doe ik met 2 handen.ik kon Blaze ook rijden op een hand met een snaffle en deed dat ook in de inrij bak.helaas mag ik niet met 1 hand een show rijden op snaffle dus deed ik hem een shank in voor dat ik de arena in moest.

[quote="Carys schreef:
Je zult mijn mening ook wel niet op prijs stellen. Het is wel duidelijk dat je een hekel hebt aan mensen die het niet met je eens zijn of je naar de mond praten. Ik ga wel zitten wachten op de Extreme duivel Boos!


Het feit dat ik tegen SM inga heeft een rede (althans voor mij)dat jij je bepaalde dingen afvraagt kan ik begrijpen ,maar zou je iets zeggen waar je absoluut gelijk in heb dan zal ik dat zeker toegeven.Nu vraag je je bepaalde dingen af en hebt een mening erover,prima,sommige dingen zie ik anders en daarom probeer ik je uit te leggen wat mijn beweeg redenen zijn om bv Blaze te verkopen of pas met een shank te rijden vlak voor ik de arena in ga.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker