Veertien clinics tijdens Horse Event

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Paintje

Berichten: 988
Geregistreerd: 13-08-01
Woonplaats: Saencity ;o)

Veertien clinics tijdens Horse Event

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-02 11:42

Er wordt zelfs aan Western gedacht! Met hulp van Peter Simons!

Tijdens het Academy Horse Event, dat op 22 en 23 juni in Deurne wordt gehouden, worden liefst 14 clinics gegeven. Hoewel de dressuur met topclinics van Rafaël Soto, Anky van Grunsven en Tineke Bartels, de meeste aandacht krijgt, zijn er ook veel clinics van andere disciplines, zoals Western riding, springen, aangespannen rijden, eventing en freestyle. Freestyle trainer Emiel Voest bereidde zich met Tineke Bartels voor op het Horse Event.

Emiel Voest heeft tijdens het Horse Event een groot paviljoen, samen met dierenarts Eric Laarakker en Equiral paardenvoeders. Hij geeft iedere dag een clinic in de grote clinic-hal. Voor deelnemers en bezoekers zijn Emiel Voest en zijn medewerkers tijdens het Horse Event beschikbaar om adviezen te geven, en ze zullen een aantal paarden van de bezoekers ook in de praktijk trainen en observeren. Overige trainers die meewerken aan het Horse Event zijn onder meer: Bert Romp, Piet Raymakers (springen), Peter Simons (western), Ad Aarts(aangespannen), Martin Eeken (draf- en rensport), Jan Huizinga (eventing), Wim Bonhof (pony's), Wieke Huisman (freestyle) en Elbert Koelewijn (longeer clinic).
Omdat de clinics in de Zandboshal van het NHB centrum worden gegeven is het Horse Event niet afhankelijk van het weer. De toegangsprijs is slechts € 25,--. Voor dit bedrag kun je gedurende de gehele dag alle clinics volgen.

kaarten bestellen en meer informatie op: http://www.horse-event.nl

Freeform classic te koop
Wijsheid is: alleen praten als je de stilte kunt verbeteren.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers