De week dat Rainbow ging en Buffy kwam (met foto's)

Moderators: Angela, SayaJones

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Maclee

Berichten: 850
Geregistreerd: 29-05-01

De week dat Rainbow ging en Buffy kwam (met foto's)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-02 21:26

Een verhaaltje voor iedereen die gelooft in hogere machten Pling :

3 jaar geleden kochten wij Rainbow. Al snel werd ze erg ziek (tying up) maar na veel maanden geduld en veel liefde knapte ze weer een heel eind op. We gingen weer met haar aan het werk en ze werd steeds sterker. Harold bracht haar in 2001 op een paar wedstrijden uit. Maar dat bleek zwaar voor haar.

We lieten haar helemaal medisch doorlichten en kregen het advies om Rainbow niet verder voor wedstrijden te trainen maar gewoon lekker voor bosritten in te zetten, dan kan ze heel gelukkig en gezond heel oud worden. Daar sta je dan met je wedstrijd ambities..........

Rond die tijd (zomer 2001) stond er een 2 jarig reining hengstje te koop. Helemaal naar ons zin qua afstamming. We wikten en wogen, want we wilden Rainbow niet kwijt en 3 paarden is wel erg veel werk. We hakten de knoop door en zochten contact met de verkoper. Te laat.............paard al verkocht Huilen

O.k. dan houden we het lekker bij bosritten met Rainbow. Harold kan altijd nog met Mac aan de slag op wedstrijden.

En toen kwamen we in contact met een vrouw die na een ongeluk alle vertrouwen in paarden had verloren. Ze had al maanden niet meer gereden, durfde niet meer. Tot ze Rainbow zag. Love at first sight Lovers .

Maar wij wilden Rainbow eigenlijk niet kwijt. Ze kwam een aantal maanden lang af en toe op Rainbow rijden. Zij straalde en Rainbow straalde als nooit tevoren. Ze gingen samen het bos in en kwamen allebei gelukkig terug. Ze wilde Rainbow kopen om lekkere bosritten mee te maken. En Rainbow had al besloten. Ze had gewoon een nieuw baasje uitgezocht Scheve mond

Dus hebben wij Rainbow vorige week uitgezwaaid.
Na een laatste poetsbeurt bij ons thuis.....
Afbeelding

..........ging Rainbow met haar nieuwe baasje op pad. Een paar kilometer bij ons vandaan, naar een boerderij in het bos. Wij fietsten de hele weg mee met dikke tranen over de wangen (snijdende wind he Bloos )

Afbeelding

De verkoper van dat reining hengstje was inmiddels een bokker geworden en op de bonnefooi stuurde ik haar een PBtje met de vraag of zij misschien wist waar dat paardje ooit terecht gekomen was. En wat denk je: hij was zojuist teruggekomen uit de opfok in Duitsland en stond nu net weer een paar weken in Nederland. Te Koop! en klaar om beleerd te worden.

We hebben snel gehandeld en binnen 2 dagen was de zaak beklonken. Buffy was alsnog van ons. Vandaag hebben we hem opgehaald.

De schat liep zo de trailer in (2,5 jaar oud!)

Afbeelding

Al met al heeft de stal van Rainbow maar 6 dagen leeg gestaan. En vandaag hebben Mac en Buffy elkaar ontmoet:

Afbeelding


Sommige dingen kun je niet zelf sturen. Die gebeuren gewoon Knipoog

Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis er naartoe.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers