western experience zondag!!

Moderators: Angela, SayaJones

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
lady353

Berichten: 550
Geregistreerd: 27-07-01
Woonplaats: veenendaal

western experience zondag!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-01-02 18:49

Wie zijn er vandaag allemaal geweest en wat vonden jullie ervan.

Ik vond het op zich hartstikke gezellig,veel linedancen,een hoop standjes (geld uitgeven).
Maar net als wat ze over gisteren zeiden,de shows waren minder.Weer waren er de lassomannetjes en dat was inderdaad niks aan.
De barrelrace ging absoluut fout,paarden die nerveus waren,weigeren,tonnen om enz.Ik las dus net dat dat gister ook al zo was.Jammer.Vind ik normaal gesproken hartstikke gaaf!!!
Alles was hartstikke duur.

Dus er waren toch nog een paar minpuntjes,maar ik heb wel een leuke dag gehad.Ook nog wat leuke dingen gekocht.Misschien is het volgend jaar nog beter,afwachten.

groetjes,


K@rin

Berichten: 415
Geregistreerd: 10-08-01
Woonplaats: Maarheeze

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 19:23

Het was gezelli, maar dat maak je zelf nietwaar. Het was idd erg duur. Was het parkeergeld vorig jaar niet 5 gulden, en dan nu 5 euro, belachelijk. De beenham rook ontzettend lekker, maar voor die prijs loop ik toch voorbij.
De Open Lawson reining was toppie, ik kon het dus ook goed vinden met wat de judge bepaalde. Ik ben niet bij de inrijbak geweest dus hoe men aan de resultaten gekomen is weet ik niet. Maar in de arena zag het er allemaal prima uit. Was vooral blij dat Aniek Hagelaars met Lucky Silverstreak een groede run neerzette. Dat beest doet het thuis altijd super, maar tussen het publiek wil ie nog weleens wat heet worden, maar vandaag ging het goed.

Verder vond ik de verwarming wel erg hoog staan, terwijl ik er al rekening mee gehouden had, omdat het vorig jaar ook niet bepaald koud was. Met een paar graden minder had ik het nog wel een uurtje langer uitgehouden, maar ik was gewoon helemaal gaar. Bovendien was ik als niet-roker toch wel wat minder gecharmeerd van de enorme walm die overal hing. Ik gun iedereen zijn pleziertje, maar zorg dan voor een goede ventilering.

En wat ik echt gemist heb, is een stand waar ze instructieboeken en video's verkochten. Bij de Oregon trail tack store heb ik nog iets kunnen vinden, maar voor de rest heb ik alleen bij de horseman outfitter de welbekende serie "legends-imprint-horsemanship" boeken zien liggen. Verder helemaal niets. Dus als iemand wat wil verdienen gaat ie met een standje boeken en video's op de WE van volgend jaar staan.

Ook een stand gespecialiseerd in ranch boots zou er van mij wel bij mogen. Meer werklaarzen zonder al die franjes en glitters.

Maar de algehele indruk is toch een gezellige dag, veel gezien wat ik niet mooi vindt, ook dingen gezien die ik wel mooi vind maar te duur (Rio Grande uit Den Haag ga je van watertanden). Echte grote aankopen neem je meer tijd voor, op je gemak in een winkel, en 1x per jaar is meer dan genoeg.

En volgend jaar de lunchtrommel mee.

Vera

Berichten: 12128
Geregistreerd: 10-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 20:31

HEET!!! DRUK!!!
Wat was het warm daar!! Bloos
De reining heb ik van genoten, heerlijk om dit niveau aan je voorbij te zien gaan.
Ontzettend veel mensen, idd duur, een zeer 'kleurrijk' publiek (was er nl. nog nooit geweest).
Leuke dingen maar door de drukte niet veel zin om er tussen te wurmen het te bekijken.
Wel een mooi halster+lijn gekocht voor Bente's verjaardag as. woensdag.
Zal ze blij mee zijn Knipoog
Gezocht naar betaalbare kinderlaarzen die er ook nog leuk uitzagen maar dat konden we niet vinden.

Wel een goeie sfeer, goed gebruik gemaakt van de Euro-switch Misselijk , mag wat meer paardenstands van mij.

Let horses whisper in your ear and breathe on your heart

Jos
Berichten: 4059
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: beets

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 21:14

Ik vond gewoon alles leuk Bloos
zelfs de rodeo en de mexicaantjes.
Maar ja.... een kinderhand is gauw gevuld.
ik ga morgen weer snel oefenen met mijn lasso.
arme paardjes van mij Knipoog

Jolande

Berichten: 1835
Geregistreerd: 05-04-01
Woonplaats: Dichtbij Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 21:19

Ik ben alleen zaterdag geweest, vond het erg leuk overigens, dus ik weet niet hoe uiteindelijk de uitslag is geworden van de reiningfinale. Weet iemand hoe de stand geworden is?

Greetz!

Stop N BullionBrandy, al weer vijf jaar oud!

Marielle

Berichten: 85
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 22:07

Ik weet dat Maik Bartmann uit Duitsland 1e is geworden in de open. In de non pro was dit Francesca Sternberg uit Engeland.

Waar ik me heel erg aan stoorde was dat die meneer die alles omriep, hoe noem je zo iemand ook al weer, bijna niet te verstaan was! (of lag dit nu alleen aan mij?) Volgens mij een combinatie van een slechte installatie en slechte articulatie, hij praat zo heel 'knauwerig' zo echt op z'n amerikaans en dit als hij 'Engels' praatte en als hij Nederlands praatte....

Ik moest echt m'n oren spitsen om te weten wie er nu in de bak aan het rijden was...
Daarom weet ik niet wie de nummer 2 in de open precies is. Hij komt uit Duitsland en rijdt een kleine bruine hengst?. Hij had ook een hele mooie en snelle run. Volgens mij was het Markus Zweverink op Whizper Whoa, maar weet dit dus niet zeker.

De temp. vond ik best wel aangenaam, alleen hing er wel een ontzettende damp... En dan elke keer die tractor weer door de arena met 'lekkere' uitlaatgassen erbij! Terwijl er ook tractors zijn met een elecktrische moter!

De reining, waar ik voor kwam, was heel mooi om te zien.

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 22:23

Nee niet Franceske nog wat...bleek Tina nogiets te zijn uit Oostenrijk...wij stonden al heel gek te kijken. Die Franceska zou twee keer hebben meegereden...

Ook was er startnummer 370, Rudy nogiets (weet iemand zijn achternaam)...die stond ook al niet op de lijst in het boekje.

Ik weet wel dat de winnaar van de open reining een hele lange sliding stop had!!! Lachen

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Marielle

Berichten: 85
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 22:41

Ja , die met die lange sliding stop was Maik Bartmann dat weet ik zeker...maar nr. 2 is in ieder geval niet Markus op Whizper Whoa want dat paard is een chestnut heb ik net bij de aqha gezien en nr.2 bij de open was een kleine bruine! Maar wie...?

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 22:47

Dat was Rudy nog wat met zijn paard Seventh Iron...

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

seapy

Berichten: 369
Geregistreerd: 26-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 22:59

2e was inderdaad rudi kronsteiner (mijn favoriet), 3e was volker smit met een whiz, 4e was morti fisk ook met een whiz. De whizzen hebben het dus goed gedaan. In de non pro was inderdaad tina uit zweden 1e ik geloof met een smart little lena.
Ik heb alleen naar de reining gekeken en ben toen snel gevlucht uit die hete hallen. Vond het eigenlijk niks daar Misselijk , behalve de reining dan *LOL* .

RESPECT VOOR JE MEDEMENS!!!!

Himyar

Berichten: 3842
Geregistreerd: 14-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 23:43

Ik ben gelukkig niet de enige die de plaatsing niet weet en de speaker niet kon verstaan Haha! Het was zeker erg warm en de consumpties waren behoorlijk prijzig. Van de rook had ik stekende ogen en de auto parkeren en een kaartje kopen, gingen niet zo vlotjes. Desondanks toch een redelijke dag gehad, omdat een paar ruiters een mooie reiningproef lieten zien Knipoog . Boeken hebben ze bij de stands altijd te weinig, want ik ben een echte boekenverslaafde.

Paintje

Berichten: 988
Geregistreerd: 13-08-01
Woonplaats: Saencity ;o)

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 10:03

Ik vond het wel een aardig dagje. De reining was inderdaad leuk om te zien. Een stuk beter als vorig jaar op de WE. De Whiz-jes deden het inderdaad erg goed. Ik heb bij de Oregon Trail Tack store een zwarte hoed gekocht. Voor het geval Bo en ik eens wat gaan ondernemen Haha!
En nog wat frutseltjes bij andere stands (bitje voor op de muur voor vijf piek)

Yep, eten was heel prijzig, het was heel heet en dat buckskin-achtige rodeopaardje helemaal links zag er NIET uit.

chrico

Berichten: 788
Geregistreerd: 11-08-01
Woonplaats: IJmuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 10:29

Ook wij zijn gister geweest en vroeg me toch af wie er nou bokker was en wie niet. Wij stonden om 12 uur bij Arthur in de hoop nog wat mensen tegen te komen maar hellaas. Wie elkaar wel ontmoet hebben:
Sandra K, Tex, Sprite, Jos en Roel, Sproet, Babybelle, Blaze, Claudia, K@rin, Oeleboele, ehm en nog twee die ik niet kende Haha! .

Verder is over de dag zelf al eigelijk verteld wat ik er ook van vond, ware het niet dat wij niet eens bij het middagprogramma gekeken hebben. Rond half twee zijn we weer gaan shoppen en ja, de spullen waren er door de euro niet goedkoper op geworden. Wel heb ik nog wat spulletjes kunnen scoren }> want om met lege handen naar huis te gaan ....

Na afloop zijn wij uit eten gegaan met zijn zevenen en dat begon al goed. Een van de bokkers kreeg haar auto niet aan de praat en na hulp van een andere bokker met startkabels toch proberen. Mislukt. Tweede poging: mijn auto ervoor. Ineens stegen er rookwolken op uit mijn auto en bleek de plus en min omgedraaid te zitten Schijnheilig . Eindelijk de auto aan de praat en op weg naar het restaurant. Even zoeken, want in Den Bosch rijden wij niet dagelijks, en vrij snel gevonden waar het was. Nu nog parkeerplaats (is ook overal hetzelfde verhaal). Na een lekkere maaltijd en een hoop geklets ging ieder zijn eigen weg naar huis. Krijg ik op de snelweg de schrik van mijn leven. Telefoon weg. Meteen de boel laten blokkeren en vandaag ga ik maar op zoek. Om half 1 was ik eindelijk thuis en dook vrij snel mijn bed in. Al met al een suppergezellige dag geweest.

Keep your face to the sunshine and you never see the shadow.

jesdepes
Berichten: 246
Geregistreerd: 17-01-02
Woonplaats: wijchen

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 12:13

ik heb dus wel een hoop inkopen gedaan...
mijn nieuwe boots Haha!
http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1012213262
mijn nieuwe hoed, een echte Stetson Knipoog
http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1012215527
http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1012215813
en bij rio grande een sprei, die we een half jaar geleden al besteld hadden
http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1012215310
en een schilderij
http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1012213548
en alles bij elkaar...
http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1012214066
wat vinden jullie ervan?

Op verzoek van de auteur is dit bericht door de moderator aangepast.

jesdepes
Berichten: 246
Geregistreerd: 17-01-02
Woonplaats: wijchen

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 12:17

he,he, oeps!!!
ze zijn een beetje groot geworden Schijnheilig

nou ja, kan je het in eider geval goed zien Haha! Haha!

Marcella1

Berichten: 327
Geregistreerd: 27-06-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 13:03

Een beetje groot............ Haha! Haha!
MEGA groot zul je bedoelen!

Ik vond het leuk dat ik er was Knipoog

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 16:41

[quote="chrico"]
Ook wij zijn gister geweest en vroeg me toch af wie er nou bokker was en wie niet. Wij stonden om 12 uur bij Arthur in de hoop nog wat mensen tegen te komen maar hellaas. Wie elkaar wel ontmoet hebben:
Sandra K, Tex, Sprite, Jos en Roel, Sproet, Babybelle, Blaze, Claudia, K@rin, Oeleboele, ehm en nog twee die ik niet kende :D .

ja haha dat waren wij Haha! ik en elise

Het leven is een gebakje!

Sandra_H

Berichten: 1608
Geregistreerd: 14-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 17:19

ik ben dus ook geweest (zie post van chrico), heb een harstikke leuke dag gehad, vooral ook omdat we met een supergezellie groepje waren Haha!
Heb heel veel gezien, maar -en dat is echt heeeeeeel errug zeldzaam voor mij- bijna NIKS gekocht!! Alleen een rugzakje voor m'n dochter Cool
Maar dat haal ik wel een andere keer ergens in, dat geld uitgeven...

Jac

Berichten: 874
Geregistreerd: 27-06-01
Woonplaats: Mooi brabant

whehehhhhehee....

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 17:35

Boehoehoewheeeeee Verdrietig Verdrietig Verdrietig
Ik heb al dat leuks moeten missen, had vreselijke koppijn........
Had er zo'n zin in gehad, en ook al eurootjes van de bank gehaald enzo.....helaas, heb heel de zondag in bed gelegen...
En ik lust ook mexicahaaaans....boeoeoeoeoeoeoehhhh Verdrietig Verdrietig

paintgek
Berichten: 174
Geregistreerd: 05-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 17:56

hoi jesdepes, mooie laarzen hoor !
wat voor merk zijn ze ?
hoe duur waren ze ?
bij wie heb je ze gekocht ?
*LOL* Haha! *LOL* Haha! *LOL* Haha! *LOL* Haha! *LOL* Haha! *LOL* Haha!

jesdepes
Berichten: 246
Geregistreerd: 17-01-02
Woonplaats: wijchen

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-02 18:09

Sizzy"]
[quote="chrico schreef:
Ook wij zijn gister geweest en vroeg me toch af wie er nou bokker was en wie niet. Wij stonden om 12 uur bij Arthur in de hoop nog wat mensen tegen te komen maar hellaas. Wie elkaar wel ontmoet hebben:
Sandra K, Tex, Sprite, Jos en Roel, Sproet, Babybelle, Blaze, Claudia, K@rin, Oeleboele,
ehm en nog twee die ik niet kende
:D .ik had dat voor gesteld om om 12 uur bij arthur te staan maar ik kreeg van niemand een reactie dus dacht ik dat er niemand kwam en dus ben ik er zelf ook niet geweest Huilen Huilen

FCSA

Berichten: 5518
Geregistreerd: 30-10-01
Woonplaats: Randstad

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-02 18:36

heb het best naar mijn zin gehad; de trail en pleasure shows waren wel leuk, de barrelrace en de redoe ronduit zielig! En ik heb me doodgelachen om al die gare mensen met vossenstaarten aan hun hoeden, chaps met pistolen e.d. (sorry als je een van hun bent... Knipoog )
Veel te weinig paardenstands, maar toch een bit en een waxjas gekocht.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 7 bezoekers