Wie heeft nog enige tips?

Moderators: Angela, SayaJones

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Himyar

Berichten: 3842
Geregistreerd: 14-08-01

Wie heeft nog enige tips?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-12-01 19:09

Ik kijk vaak even op deze site en het valt me iedere keer op hoe actief deze is. Helaas lukt het mij niet zo erg om de activiteit op mijn eigen website te verhogen Slapen Lips are sealed . Dus daarom wil ik iedereen verzoeken zijn/haar vragen, tips, opmerkingen, ideeen en commentaar kenbaar te maken op mijn site: http://communities.msn.nl/horsesofElles
Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking! *LOL*

Iedereen de beste wensen voor het jaar 2002 en heel veel plezier en succes met jullie paarden!


XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Ken ik!

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-01 21:42

Hai Pling

Die website ken ik! Ik ben er op gekomen sinds een "bekende" van mij een veulen heeft gekocht via die website! Quarter Horsje Vingers aflikken

Maargoed! Ik kom dus af en toe nog wel ff koekeloeren bij Horse Of Elles!

Doei!

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

While you're at it!

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-01 21:43

Als je dan toch bezig bent met het geven van tips e.d. wat websites betreft...ik heb er ook één (jaaaa ze schieten als wortelen uit de grond!)

http://www.rietdijk.com

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Himyar

Berichten: 3842
Geregistreerd: 14-08-01

Website

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-12-01 11:28

Hoi XoNo

Ik heb je website bekeken en het ziet er goed uit. Knap gedaan!
Een paar van de paarden die op mijn website te koop staan, zijn al verkocht. Dat moet ik nog even aanpassen, want zo is het net of ze nog te koop staan. Maar er staan nog een paar leuke jaarlingen op die nog wel te koop zijn, maar dat terzijde! Het gaat mij er voornamelijk om de Thoroughbred uit zijn slechte daglicht te halen en mensen met vragen over Thoroughbred in het Quarterhorse te helpen. Ik ben namelijk dol op én Quarters én Volbloeds en deze twee zijn altijd al met elkaar gekruist, kijk maar naar een zeer invloedrijk paard als Three Bars, grootvader van Doc Bar en zeer invloedrijk op performancepaarden, halterpaarden én racequarters.

cornelie

Berichten: 9349
Geregistreerd: 11-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-12-01 11:28

Ik heb altijd het 'probleem' met msn communities dat het altijd zo lang duurt om te openen. Misschien dat je daardoor wat minder bezoekers krijgt ofzo???? Rietdijk.com ziet er al mooi uit hoor!! Ook alles duidelijk te vinden enzo. Mocht trouwens iemand nog wat meer appaloosa dingetjes weten voor http://home.hetnet.nl/~gmoerdijk/appaloosa.html dan hoor ik dat ook graag.

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-12-01 15:46

IK vind horses of elles ook een goede pagina, met een juist doeleinde (throughbreds uit het slechte licht halen). Ik ben helemaal dol op quarters en ga er volgend jaar juni (2002 dus) ééntje kopen. Ik wil er één gaan kopen van een jaar of 2½, hooguit 4, omdat ik er zoveel mogelijk zelf mee wil gaan stoeien.

Maar beiden bedankt voor de positieve reacties op rietdijk.com

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

???

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-12-01 16:58

Hoe kom je eigenlijk bij de wijsheid dat bij QH eigenaren (o.a) TB in een slecht daglicht staan Verward
er zijn maar heel weinig bloedlijnen die geen TB erin hebben.
en men wil weer graag snelheid fokken in de QH dus gaat men weer meer fokken met hengsten die wat hoger in het bloed staan.(America)Trouwens het is niet zo dat elke TB het recht heeft om als er gekruist is met een QH appendix papieren aan te vragen.de TB moet wel zijn aangemeld bij de bij een stamboek dat is erkend door de jockey club of north america.

Himyar

Berichten: 3842
Geregistreerd: 14-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-12-01 17:42

Onbekend maakt onbemind is mijn ervaring met TB in het Quarterhorse. Toen ik van plan was mijn Volbloedmerrie te gaan gebruiken voor de fok van een Quarterhorseveulen, kon niemand mij in Nederland hierover informatie geven, ook de N.Q.H.A. niet. Ik merkte ook dat men hierin geen enkele interesse toonde en het niet serieus nam. Ik heb toen een brief geschreven aan de A.Q.H.A. en zij konden mij vertellen dat ik mijn merrie bij de A.Q.H.A. moest laten registreren, hiervoor moest de merrie bij een Jockey Club erkend TB stamboek zijn ingeschreven (de N.D.R. valt hier ook onder) en de merrie moest niet te grote aftekeningen hebben. Uiteindelijk heb ik met mijn TB merrie drie Quarterhorsenakomelingen gefokt en uit mijn omgeving heb ik hierover veel onbegrip en negativiteit ondervonden. Maar ook gewoon complete onbekendheid met wat een Volbloed is en wat de invloed hiervan is op het Quarterhorseras en wat tegenwoordig de mogelijkheden zijn van TB's bij de Quarterhorsefokkerij. Veel mensen konden zich niet voorstellen dat deze veulens, appendixquarters, gewoon een A.Q.H.A. papier ontvangen en ook als iedere Quarter deel mogen nemen aan A.Q.H.A./N.Q.H.A. wedstrijden.
Blaze, heel hartelijk bedankt voor je reactie, want dat is nou juist mijn bedoeling van mijn website en mijn berichtje hier op Bokt!

Rob_H

Berichten: 4242
Geregistreerd: 14-06-01

Appendix

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-12-01 17:54

Heb zelf een X quarter gehad en nu ik terug denk klopt het inderdaad dat mensen als ze mijn orginele AQHA papieren zagen zich afvroegen waarom die geel zijn en niet wit met een blauwe rand.men wist vaak niet wat dat was en als ik het uitlegde regeerden ze me **ohhhhhh het is geen ECHTE quarter** maar dat is inderdaad niet waar ze was zeker een ehte QH en in menige cutting wedstrijd liet ze dat ook zien.want cutting is niet iets wat je op een haf of fjord kunt doen Knipoog

Himyar

Berichten: 3842
Geregistreerd: 14-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-12-01 11:16

Blaze, ik ben wel nieuwsgierig naar de bloedlijnen van dat paard. Ik ben namelijk een hele erge bloedlijnenfanaat, vandaar Kwijl }>
Voor iedereen die dit leest, kijk ook eens op:
http://communities.msn.nl/solidhorses deze site gaat over solid paints en appaloosas, cropouts en appendix quarters. Dus min of meer de westernpaarden die altijd een beetje tussen de wal en het schip vallen, maar in werkelijkheid voor geen ander paard onder doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: xLianneZorro en 4 bezoekers