"Primeur". Nieuw verhaatlje : "Wat een geluk ; Een paard..."

Moderators: Angela, SayaJones

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
sablou
Berichten: 816
Geregistreerd: 09-08-01

"Primeur". Nieuw verhaatlje : "Wat een geluk ; Een paard..."

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-01 12:41

Lange tijd geen verhaaltje uit mijn duim gekregen. Maar nu is het toch weer gelukt. Bij deze. Voor meer verhalen: www.sablou.com Knipoog Knipoog

Wat een geluk; Een paard.

Vele mensen denken dat geluk te maken heeft met vermogen; hoe meer geld je bezit hoe gelukkiger je zal zijn, is hier de stelling. Andere mensen menen dat geluk te vinden is in het verwerven van aanzien. De combinatie van deze twee is de ‘succesvolle’ zakenman. Ten kosten van alles heeft hij een aanzienlijk bedrijf en een vermogen opgebouwd. Dat de prijs daarvan niet alleen vele relaties heeft doen sneuvelen, maar ook nog eens vele jaren van zijn leven heeft gekost. Vaak realiseert hij zich dit pas als hij zich op zijn 60ste gaat afvragen wat hij met dat peperdure paard moet, nu hij te oud is om er op te kunnen rijden.


Tussen de middag even langs de bank. Vervolgens een rekening betalen bij de leverancier van ons paardenvoer en tenslotte nog even de stad in, om een wat sleutels op te halen, die we voor kantoor hebben laten bijmaken.

Bij de bank constateer ik maar weer eens dat mijn saldo niet rooskleurig is, ondanks het feit dat mijn salaris net binnen is. Die paarden vreten me de oren van mijn kop. Goed, snel bij Hendriks voorbij, want de man moet ook zijn geld hebben. Op de terug weg van de sleutelspecialist begint mijn maag ietwat te knorren, dus even op zoek naar een snelle hap.

Onder het genot van een blikje cola en een slaatje, blader ik door de wakkere krant van Nederland. Op de pagina Privé vertelt Henk van der Meijden (grootste fantast aller tijden) over ene Mariah Carrey die voor de 2e keer ingestort zou zijn en in een psychische inrichting in Los Angelos zit. Die Carrey zou zo getikt zijn, dat ze er totaal van overtuigd is (geraakt) dat een andere zangeres, ene Jennifer Lopez,, haar zangcarrière wil laten ontsporen. Voor Carrey is deze Lopez een totale obsessie geworden, mede omdat de ex-man van Carrey achter het hele complot zit, volgens Carrey.

Het geheel wordt ondersteund met foto’s van zowel Carrey als Lopez. De foto van Lopez is redelijk normaal, zeker voor de pop wereld. Een mooie jonge dame in een spannend, maar niet verkeerd jurkje. Miss Carrey staat er wat vreemder op. Een jonge vrouw die niet alleen meent de perfecte zangstem te hebben, maar ook het perfecte lichaam. En dat laat ze zien ook. Ze draagt een mantelpakje, maar dan zonder rok, althans ik zie er geen. Niets op tegen, want haar dijen mogen (naar mijn bescheiden mening) gezien worden. Maar het manteltje is ook nog eens verkeerd gemaakt, want de bovenwijdte is veel te krap. Zo krap, dat de mini BH van Carrey ,compleet met ruime inhoud, geheel zichtbaar is. Laat zien die handel, denk ik. Laat zien, waarvoor je een vermogen aan siliconen hebt uitgegeven.

Even verder in het artikel lees ik, dat de platenbazen van Carrey er alles aan gelegen is, dat de betreffende dame zo snel mogelijk weer op haar (mooie) benen komt. Want het contract waarmee Carrey zo’n 100 miljoen (?!?) rijker is geworden, dreigt voor de platenmaatschappij in een ramp te eindigen. Een film- en platenpromotie tour moeten nu kosten wat het kost aan de rol, want anders flopt de hele zaak.

Weer een paar alinea’s verder lees ik dat Carrey helemaal door het lint is gegaan, nadat bekend werd dat Lopez door de mannen van onze wereld was gekozen tot meest ‘goddelijk’ vrouwelijke lichaam.

Heb je eenmaal succes, komt er op de ander kant van onze aardkloot een zangeres, die er alles aan doet om jouw carrière in het honderd te laten lopen. En omdat je totaal overstuur bent geraakt van je ex-man, zie je in de donkerste hoeken van je bewustzijn duidelijk, dat hij het is, die dat zangeresje aanzet om jou uit de weg te zingen. En tot overmaat van ramp, blijken ook siliconen niet gelukkig te maken, want je concurrente wordt ook nog eens mooiste body-of-the-world. Geen wonder dat deze Carrey medicijnen verbergt, om zich zodoende met een overdosis naar de ander wereld te helpen. Gelukkig voor haar en haar platenbonzen zijn 2 eerdere pogingen mislukt.

Op de weg naar mijn kantoor zit ik nog wat na te denken over het belachelijke verhaal dat ik zojuist gelezen heb. 100 miljoen voor een platencontract. De wereld is zot. En dan die mevrouw Carry. Heeft zo’n mens een vermogen bij elkaar gezongen, stort ze totaal in, omdat een ander, schijnbaar ook succesvolle zangeres, ook een stukje van de koek mee eet. Hoe moet je nou in godsnaam 100 miljoen opmaken? Met 10% van dat bedrag zou ik mijn notenbalk allang in de wilgen hebben gehangen en zou zo’n Lopez van mij alle fan-mail gratis kunnen overnemen. Dan had ik het werken er allang aan gegeven en de rest van mijn leven gaan genieten in een mooie omgeving, al rijdend op mijn war-pony, met niets dan een gevoel van enorme rijkdom, sorry, enorm geluk.

Misschien iets voor die Carrey? Een paarden ??


DubbelDun

Berichten: 68462
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-01 12:57

Bezinning is een mooi iets.. en niet alleen zo tegen de Kerst... *LOL*

Overigens hoop ik op mijn 60e toch echt nog te kunnen paardrijden hoor. Haha!

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

Vera

Berichten: 12128
Geregistreerd: 10-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-01 13:06

Hahaha, heerlijk verhaal!
Ja, de wereld is totaal in de war, zit ik eergisteren naar een Netwerk te kijken over kinderen in Moldavie die in een kinderthuis zijn gestopt omdat hun ouders hen niet meer wensten of niet meer voor hen konden zorgen.

Een Ierse club mensen heeft zich het lot van deze kinders aangetrokken en zijn van alles gaan verzamelen. In convooi naar de plek waar het leed het grootst is. Verschrikkelijk om te zien, kinderen die leven in ruimten waar het vriest, kinderen die in hun eigen drek liggen te wachten op hun dood, kinderen die vel over been met hun hoofd tegen de muur bonken.

Verwachtend dat zij met open armen worden ontvangen stuiten deze fantastische mensen op corruptie. Alle goederen verdwijnen achter slot en grendel en blijven de eerste 10 dagen daar liggen. De directeur is de grootste schoft die er rondloopt, personeel is zo arm dat ze het eten van de kids stelen en ondertussen sterven er kinderen waar niemand van houdt.

De Ieren weten een verwarming aan te leggen, breken uiteindelijk het slot open en delen alles uit en proberen de directeur ontslagen te krijgen.
Blijkt dat er een kamer is waar alle goederen van vorige hulporganisaties zijn opgeslagen en dat een donatie van 150.000,- verdwenen is.
Ze moeten nog 2x terug komen om de directeur van zijn stoel te wippen en het leven van deze kinderen een beetje draagbaar te maken.

Een van de Ieren zei: "My dog has more comfort than these kids"

Moraal van dit verhaal?
Laat mevrouw Carry (en alle andere steenrijken op deze aardbol) hun steentje bijdragen om de wereld mooier en eerlijker te maken voor iedereen ipv genoegen te halen uit materialisme.

Volgens mij word je dan pas echt gelukkig!

Let horses whisper in your ear and breathe on your heart


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 2 bezoekers