Non-Pro

Moderators: Angela, SayaJones

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Trinity
Berichten: 416
Geregistreerd: 10-02-03

Non-Pro

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 16:01

Toch hebben we best veel goede ruiters gehad op de EK.
Want ook in de Non-Pro is er niet fout gescoord in de Limited door Ciska Pierino met Fifty's Royal Dude daar werd ze Reserve Champion +:)+ .
De Non-Pro in Nederland gaat er op deze manier wel op vooruit. Je hoort steeds vaker van goede Non-Pro ruiters ik bedoel ook Paulus Beurskens vorig jaar op de QH NK is ook niet fout.
Wat denken jullie???


flashyjac
Berichten: 6670
Geregistreerd: 03-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 17:55

Ik ben het zeker met je eens. Sowieso hoeven Non-Pro ruiters niet per definitie minder goed te zijn dan ruiter die Pro starten. Ik denk dat mensen soms echt bewust kiezen om hun 'kennis' niet met anderen te delen in de vorm van rijlessen en dat kan soms erg in hun voordeel werken. Cisca deed het erg goed en Paulus heb ik niet zien rijden vorig jaar (jammer genoeg), maar daar heb ik ook alleen maar lovende woorden over gehoord. Ik denk dat Non-Pro goed inloopt op Pro. Pro betekent niet per definitie beter, Non-Pro betekent net zo niet niet per definitie minder. Ik ben alleen wel enorm te spreken over een flink aantal ruiters die Pro starten. Sowieso sta ik zelf nog behoorlijk onderaan de ladder in de western en vind ik het erg knap wat sommige mensen (kunnen) bereiken! OK dan!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Retjethorse en 3 bezoekers