Alle twijfels over kentekenregistratie verdwenen!!

Moderators: Angela, SayaJones

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Axefield

Berichten: 482
Geregistreerd: 14-09-03

Alle twijfels over kentekenregistratie verdwenen!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-01-04 23:26

In vervolg op mijn topic "Mijn trailer is gestolen, spread the word!!!", geplaatst op 4 november:
MIJN TRAILER IS GEVONDEN !!! Haha! Haha!
Een maand nadat mijn trailer gestolen was had ik echt zoiets van "m'n rug op, zie je wel dat die kentekenregistratie nergens toe leidt. Diefstalpreventie enzo, jaja.....", maar gister ben ik erachter gekomen dat het WEL ergens toe leidt!! Ik werd getipt door een man die een trailer aangeboden had gekregen. Hij is bij de trailer wezen kijken en vond het vreemd dat er geen kentekenplaat op zat. Hij heeft de identificatiecode opgezocht en hoe hij het heeft nagetrokken weet ik niet, maar daaruit kon hij het kenteken herleiden en vanuit daaruit weer mijn naam en/of adres. Hij heeft contact met mij gezocht en ik ben met de politie naar de trailer gereden en ja hoor, het was de mijne! Blijkt dat 'ie al sinds de diefstal ergens in een woonwijk in Rijssen stond, vlakbij de plek waar vandaan hij gestolen is en stond al die tijd niet eens op slot (terwijl die van mij gestolen was mèt slot erop). De politie moest mee, omdat ik anders "dief van mijn eigen trailer" zou zijn geweest, maar omdat het zo overduidelijk mijn trailer was en hij nu blijkbaar niet "eigendom was van iemand die hem te goeder trouw heeft gekocht", mocht ik 'm direct aankoppelen. Ik ben die man (manege-houder Manege Achter 'n Bos te Rijssen) ontzettend dankbaar!!!

Nu kan ik Rookie in ons eigen trailertje zondag verhuizen naar Rookie z'n nieuwe onderkomen (ook gevonden dus na mijn verhuizing): jahaaaa..... Sylvester Ranch van Sylva en Sake. Nu wordt het pas ècht een top-paarden Ranch, hahaha Haha! Haha!

Love my little men.....Sammie & Tommie


redpebbles

Berichten: 456
Geregistreerd: 17-11-03
Woonplaats: blesdijke

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 02:14

Geweldig Rookie. Gerechtigheid! Ontzettend goed dat je je eigen trailer weer terug hebt. We wachten met veel plezier op jullie aankomst zondag en weet dat Rookie zich meteen weer thuis zal voelen.

Goede kwaliteit Paints en Quarters te koop op de Sylvester Ranch. Voor meer en andere informatie zie onze website http://www.sylvesterranch.nl

Nieuws: MAGIC POWER SPECIAL: AQHA Champion !!! viewtopic.php?f=53&t=505823

DubbelDun

Berichten: 68306
Geregistreerd: 12-04-01
Woonplaats: 1 km van het midden van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 09:39

Mooi dat je je trailer weer terug hebt. Maar die man die de trailer heeft aangeboden ter verkoop aan de manegehouder is die niet te achterhalen voor diefstal ??

Zoek je een leuk sfeelvol stoer waxine / theelicht...
http://www.bokt.nl/markt/ad/454958/sfee ... ht-houders
Mooi nieuw western hoofdstel:
http://www.bokt.nl/markt/ad/455821/nieu ... -hoofdstel

jilleroo

Berichten: 5616
Geregistreerd: 03-09-02
Woonplaats: Zwollywood

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 09:47

idd gaan ze dr nog achteraan? of laten ze het hier gewoon bij zitten? wie weet heeft die vent wel meer gejatte trailers en aanhangers.


WARNING: The above post may contain sarcasm and/or sophisticated satire. Any psychological damage sustained is purely your fault!

Axefield

Berichten: 482
Geregistreerd: 14-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-04 17:43

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar geen idee van heb, omdat de politie -nadat we de trailer hebben opgehaald- naar die man zou gaan. Ik neem nog wel contact met de politie op, omdat ik nu officieel beheerder ben van de trailer, totdat juridisch is vastgesteld dat 'ie niet twee personen toebehoort. Het vervolg horen jullie.....

Love my little men.....Sammie & Tommie

BlackWych

Berichten: 1971
Geregistreerd: 03-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 23:02

Geweldig dat je je trailer terug hebt en natuurlijk ook heel fijn dat die meneer alles heeft nagetrokken. OK dan!

=^.,.^=

De grootste overwinningen zijn behaald door nog even vol te houden...Remember before you point your finger at someone else to blame, you point at least three fingers at yourself...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers