Moderators: Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, NadjaNadja, Neonlight, Sica, C_arola
Jos schreef:nog een vraagje![]()
reining wordt alleen uitgeschreven vanaf level 3.
je komt in level 3 als jij in level 4 , 4 punten hebt gehaald
maar wat nu als je er echt voor kiest om alleen reining te rijden. dan kom je dus niet aan die 4 punten.
dus zou je nooit bij de WRAN reining kunnen gaan startn.
Kayila schreef:OK even resumee voor mijn blonde koppie.
Als eigenaar dus nu L4/L3 start en punten gaat rijden, tellen die dan mee voor mijn eventuele overgand naar L4 of tellen dan alleen de punten bijelkaar gereden door de combinatie dus tusen mij en het paard??
De punten gelden voor de combinatie
En hoe komt het als ik L5 wil starten en zij bv L4 maar omdat de levels zo miniem gevuld zijn dat L4 en L5 dan samengevoegd gaan worden? Meen ergens te hebben gelezen dat dat mag nl. Dat gaat dan dus niet want we willen bv beide pleasure starten met het zelfde paard....?
Dan zul je inderdaad een keuze moeten maken
Eigen paard regel is vervallen houd dat ook in dat ik ten alle tijde haar paard mag starten ook zonder handtekeningen?
Ja dat mag.
bedankt
T
Rob_H schreef:Als je alleen maar reining rijd en bv start in de DRHA (GAG of zo) en je hier aantoonbaar een gemiddelde score rijd dan zal toelating tot L3 mogelijk zijn.
Rijd en train je echt alleen reining en heb je nog geen wedstrijd ervaring ook dan kan je een aanvraag doen met daarin moverende redenen om in L3 te willen beginnen.
PeterV schreef:MSQuincyTE schreef:Ik wil gewoon in Level 5 kunnen starten gewoon lekker onder aan beginnen
Tja dat gaat nu niet meer, volgens mijn heb jij al is een wedstrijd gereden, toch?

En level 5 is echt voor de absolute instromers. Jij lijkt me daar niet bij te horen.
Rob_H schreef:Kayila schreef:En hoe komt het als ik L5 wil starten en zij bv L4 maar omdat de levels zo miniem gevuld zijn dat L4 en L5 dan samengevoegd gaan worden? Meen ergens te hebben gelezen dat dat mag nl. Dat gaat dan dus niet want we willen bv beide pleasure starten met het zelfde paard....?
Dan zul je inderdaad een keuze moeten maken
Dat zou tenminste wel mogen dan. Ik had dacht ik toch goed begrepen dat die 2 klasses nooit samengevoegd zullen worden op een wedstrijd.
.Kayila schreef:Maar nog even een lichtje van deze blonde kant.
Worden de klasses niet zowieso veel kleiner?
En wat als je altijd maar met 2 of 3 starts start krijg je nooit de punten die je nodig hebt.
Of geld dan de redenering dat je mag aanvragen om verder te stromen?
Stookly schreef:Hoe weet ik nou hoeveel wedstrijdpunten ik heb?
Anya schreef:Rob er was sprake van een aantal punten waarmee je nu begint indertijd. Of start iedereen in de nieuwe level indeling op 0?
Rob_H schreef:Als een paard een bepaald aantal punten op zijn of haar naam heeft,met welke ruiter dan ook,dan is het geen groen paard meer en mag dus niet meer een level lager starten.
In jullie geval zou barbie dan dan door jou in L2 gereden mogen worden en door jip in het level waar ze in zit.